- Terms of use

Pristupom na “CroL Forum” (u daljnjem tekstu “mi”, “nas”, “naš (a/e/i/u)”, “CroL Forum”, “http://www.crol.hr/forum”), morate se složiti sa svim dolje navedenim pravnim uvjetima. Ako se ne slažete sa svim navedenim uvjetima, molimo vas da ne pristupate “CroL Forumu” i ne koristite ga. Kako navedene uvjete možemo promijeniti u bilo koje doba, a o čemu obavještavamo samo registrirane korisnice/ke, molimo vas da ih povremeno sami provjeravate kako se ne bi dogodilo da se ne slažete s promijenjenim uvjetima, a i dalje pristupate “CroL Forumu” i/ili ga koristite.

Naš forum pokrece phpBB (u daljnjem tekstu “oni”, “njih”, “njihov (a/e/i/u)”, “phpBB softver”, “www.phpbb.com”, “phpBB Grupa”, “phpBB Tim(ovi)”), dostupan pod “GNU opcom javnom licencom v2 (u daljnjem tekstu “GPL”) koja se može preuzeti na adresi www.phpbb.com. PhpBB softver samo olakšava internetske rasprave; phBB Grupa nije odgovorna za sadržaj i/ili ponašanje koje na forumu dopuštamo i/ili ne dopuštamo kao prihvatljivo. Više informacija o phpBB-u možete pronaci na adresi www.phpbb.com.

Slažete se da necete objavljivati nikakve uvredljive, nasilne, vulgarne, klevetnicke, pune mržnje, prijetece, seksualno orijentirane sadržaje, kao ni bilo koje druge sadržaje koji krše zakone, bilo vaše zemlje, zemlje u kojoj je “CroL Forum“ hostan ili medunarodne zakone.
Cinjenje navedenog može uzrokovati trenutacno i trajno iskljucivanje osobe s ovog foruma, kao i obavještavanje pružatelja internetskih usluga osobe ako to smatramo potrebnim. IP adrese svih postova bilježe se kako bi pomogle u provedbi ovih uvjeta. Slažete se da “CroL Forum” ima pravo, u bilo koje vrijeme, izbrisati, urediti, premjestiti i zatvoriti bilo koju temu ako to smatramo primjerenim.
Ni “CroL Forum” ni phpBB nece biti odgovorni uslijed hakerskog napada dode do uvida u podatke ili njihova otkrivanja.

CroL Forum pohranjuje sljedece korisnicke podatke: e-mail adresu, ime i nadimak koji ste odabrali za CroL Forum te vašu IP adresu.
Vaše korisnicke podatke CroL Forum zadržava u bazi sve dok ste registrirana clanica/clan CroL Foruma.
Vaše korisnicke podatke CroL Forum ne prosljeduje trecim stranama.
Vaše korisnicke podatke CroL Forum briše iz baze podataka u trenutku brisanja korisnickog profila.
Brisanje korisnickog profila korisnice/i trebaju zatražiti od webmasterice/administratorice/moderatorice CroL Foruma.
CroL Forum pridržava pravo slanja e-maila korisnicama/korisnicima u slucaju važnih obavijesti.


Back to login screen