U Washingtonu otvoren hotel za životinje s pet zvjezdica

Domaće i strane aktualnosti, vijesti, komentari događanja, novinskih članaka, TV emisija, tekstova s CroL naslovnice i općenito svega čime nas mediji svakodnevno bombardiraju.

Odgovorite
Avatar
Kroacija
Postovi: 16982
Pridružen/a: 02 stu 2005 11:37
Spol/rod: ne želim definirati
Ja sam: ne želim se identificirati
Lokacija: Njemačka

U Washingtonu otvoren hotel za životinje s pet zvjezdica

Post Postao/la Kroacija » 22 srp 2006 17:59

jutarnji.hr je napisao/la:PetSmart Hotel nudi apartmane s televizorima i najbolju hranu
slika
WASHINGTON - Stanovnici glavnog grada Sjedinjenih Država odnedavno imaju novu mogućnost za zbrinjavanje svojih kućnih ljubimaca kada su prisiljeni napustiti grad: otvoren je hotel za pse s luksuzom koji se može izjednačiti s hotelima s pet zvjezdica.

Naime, u Bethsedi, predgrađu Washingtona, otvoren je PetSmart PetHotel u kojem soba za ljubimca stoji 23 dolara na noć plus pristojbe. Lobi hotela je ukrašen mahagonijem, a kao hrana se, uz ostale đakonije, nudi i sladoled bez laktoze.

Osim toga, četveronožnim je ljubimcima na raspolaganju prostor za rekreaciju, a za dodatnih deset dolara na noć psić može na raspolaganje dobiti apartman s TV-om na kojem se cijelo vrijeme prikazuju “filmovi sa životinjskom tematikom”.

Prema riječima Vincea Malanaphyja, koji upravlja hotelom, televizija u sobi pomaže psima u “relaksaciji te prilagodbi jer su kod kuće navikli slušati televiziju”.

Moguće je, pak, svom psiću omogućiti i dnevni boravak u hotelu koji stoji 20 dolara. Psima je u dnevnom boravku na raspolaganju soba od 20 metara kvadratnih s plastičnim drvetom. Naime, navodi upravitelj hotela, “iz sigurnosnih se razloga psi ne vode u šetnju”.

Ako je, pak, neki od ljubimaca agresivan, tada ga zatvaraju u kavez na 15 minuta.

- Shvate već nakon dva zatvaranja, kaže upravitelj.
pocet cu otvarat novi topik cudnih vijesti :o

Zmajka
Postovi: 17
Pridružen/a: 03 stu 2005 20:40

Post Postao/la Zmajka » 23 srp 2006 13:04

Bravo za Washington!

call_me_not
Postovi: 3418
Pridružen/a: 22 stu 2005 20:13

Post Postao/la call_me_not » 28 srp 2006 19:28

super. svidja mi se ovo zatvaranje na 15 min. nakon dva puta shvate. sjajno. to bi trebalo prosirit i na pasminu vlasnika.
zvir i bestimja.

Odgovorite