mislim da nema pasivnijeg sportaša od mene, ali eto, pogled u ogledalo me natjerao na ovo..
krećem od ponedjeljka (

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-IJgK56Y ... r_embedded#![/youtube]
inače, ima li tko iskustva s ovim programom?
već sam obavijestila susjede, tako da nema problema glede togaJadzia Dax je napisao/la:samo nam reci svoju adresu da odmah pošaljemo hitnu da ti dežura ispred stana
sretno
A ne ne draga, napiši ih prije početka da možemo izmjeriti napredak - struk, bedra, koljena, nadlaktice.J.Fe je napisao/la:i da.. mjere ću napisati 01/05 u ovom topicu
mjesec dana je okJ.Fe je napisao/la:Mrvica, tebe sam tražila!!!
čula sam da si ekspert - priča se po gradu, jel, oke stoji sve što ste rekle, naravno, za ozlijede i mišiće..
znači pametno bi bilo nekih mjesec dana raditi vježbe po nekom lakšem programu. kojem? renata sopek npr ili?
Za mršavljenje se jede 500 kcal manje nego što dnevno treba.1. tjelesna težina (kg) x 20 kcal x 1.2 Za slabu aktivnost (sjedeći posao uz malo i skroz bez vježbanja)
2. tjelesna težina (kg) x 20 kcal x 1,375 Za laganu aktivnost (npr. vježbanje 2 puta tjedno)
3. tjelesna težina (kg) x 20 kcal x 1.5 Za umjerenu aktivnost (vježbanje 4 puta tjedno)
4. tjelesna težina (kg) x 20 kcal x do 2 Za jaku aktivnost (profesionalni sportaši, građevinski radnici…)