U potrazi za Njom :)
Re: U potrazi za Njom :)
Ajde laku noć tebi, svima. 

-
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: biseksualka
- Status: Ostalo
Žene, alert, molim. Da proširim malo oglas, jako sam se potrudila jednom u trenutku inspiracije. 
Naime.......
Tražim ženu. Djevojku, prijateljicu, ljubavnicu, poznanicu. Za druženje ili možda nešto više. Neku koja je vedra, zabavna i pametna. Zna se smijati i zna biti ozbiljna kad je to potrebno. Ujedno je nježna i čvrsta. Voli knjige koje joj obogate um, dušu i moždane sinapse, a ne one koje osiromašuju to isto te zna jasnu razliku između jednih i drugih. Koja ima što za reći, neku s idejom i vizijom. Voli mir. Voli pustolovinu. Zna razgovarati, izraziti svoje misli u verbalnom usmenom i pisanom obliku. Još jednom, voli pisati.
Ona primjerice zaboravi ponijeti kišobran kad je oblačno jer se ne boji pokisnuti. Drago joj je i sunce također. Dragi su joj ljudi u svim svojim bojama i veličinama, ali još draži su joj oni neki njeni, obični, a posebni. Zna da onaj koji je životan ima drukčiju energiju od onog koji samo živi. Otvorena je, liberalna i tolerantna. Radoznala je u vidu novih spoznaja, znanja i saznanja. Bitno joj je društvo i druženje, a ne slika u društvu i što će drugi reći. Važniji joj je sadržaj od forme. Možda je glasna, možda je tiha. Možda je visoka, možda niska. Ono što je sigurno, pomirena je vlastitim bivstvom.
Primamljiva joj je pomisao na izlazak koji započne druženjem na plaži, a završi noćnim kupanjem, pucketanjem planktona i skakanjem u vodenom parku uz smijeh do suza. Čula je za Sudoku i poznat joj je koncept, a ako i nije sa zanimanjem će propitati. Broji, zbraja i nabraja samo kad je u pitanju matematika iliti kalkulacije u tehničke svrhe. Ima duh, ima strast, ima iskru. Zna što želi i na koji način to postići. I tako dalje ili bliže.
A sve ovo? Ovo nisu uvjeti, više crtica prepoznavanja.
Tko sam ja? Žensko sam, 32g., visine 170 cm, težine 61 kg, brineta. Nudim sve što tražim, pa i malo više od toga.

Naime.......
Tražim ženu. Djevojku, prijateljicu, ljubavnicu, poznanicu. Za druženje ili možda nešto više. Neku koja je vedra, zabavna i pametna. Zna se smijati i zna biti ozbiljna kad je to potrebno. Ujedno je nježna i čvrsta. Voli knjige koje joj obogate um, dušu i moždane sinapse, a ne one koje osiromašuju to isto te zna jasnu razliku između jednih i drugih. Koja ima što za reći, neku s idejom i vizijom. Voli mir. Voli pustolovinu. Zna razgovarati, izraziti svoje misli u verbalnom usmenom i pisanom obliku. Još jednom, voli pisati.
Ona primjerice zaboravi ponijeti kišobran kad je oblačno jer se ne boji pokisnuti. Drago joj je i sunce također. Dragi su joj ljudi u svim svojim bojama i veličinama, ali još draži su joj oni neki njeni, obični, a posebni. Zna da onaj koji je životan ima drukčiju energiju od onog koji samo živi. Otvorena je, liberalna i tolerantna. Radoznala je u vidu novih spoznaja, znanja i saznanja. Bitno joj je društvo i druženje, a ne slika u društvu i što će drugi reći. Važniji joj je sadržaj od forme. Možda je glasna, možda je tiha. Možda je visoka, možda niska. Ono što je sigurno, pomirena je vlastitim bivstvom.
Primamljiva joj je pomisao na izlazak koji započne druženjem na plaži, a završi noćnim kupanjem, pucketanjem planktona i skakanjem u vodenom parku uz smijeh do suza. Čula je za Sudoku i poznat joj je koncept, a ako i nije sa zanimanjem će propitati. Broji, zbraja i nabraja samo kad je u pitanju matematika iliti kalkulacije u tehničke svrhe. Ima duh, ima strast, ima iskru. Zna što želi i na koji način to postići. I tako dalje ili bliže.
A sve ovo? Ovo nisu uvjeti, više crtica prepoznavanja.

Tko sam ja? Žensko sam, 32g., visine 170 cm, težine 61 kg, brineta. Nudim sve što tražim, pa i malo više od toga.
U obzir dolaze butch ili femme lezbijke, a trans lezbijke?
Ne pitam za sebe nego za priju. E da a dobno ogranicenje gori, doli? (Ovo ispada ko na iskirici
)
Obzirom na opis nece ti bit bas lako pronac, ali pomalo.

Obzirom na opis nece ti bit bas lako pronac, ali pomalo.
Mia jako lijepo si objasnila. To nebi trebao biti problem naci. 

-
Ženstvene lezbijke.. Dob je manje bitna, iako, djecu bih zaobišla tako da bi bilo dobro da je bliže 25-oj.

Eto, da preciziram kad si već pitala, možda nekom pomogne.

Vjerojatno si u pravu i neće biti lako pronaći, ali se nadam da će se nekolicina pravih odmah prepoznati.
Puma, hvala na optimizmu.

S obzirom na ovaj topic od 6 str preporuke su ti veoma dobre 

-
Na znam ja.... znam samo da se skupila najbolja ekipa
Cure su dobrog srca i žele pomoći kolegicama.

Cure su dobrog srca i žele pomoći kolegicama.

- Caitlin_Zg
- Ja sam: lezbijka
- Status: Solo
Ja se vidim u velikom dijelu tog opisa. Jedini je problem kaj sam bliže 45, a ne 25.
Inače, totalni like za opis =)
Mia, ima li kakvih rezultata?
Pozitivnih
Pozitivnih

Cure više zanima tipkanje nego pipkanje - u tom grmu leži crissy, pardon, zec.
-
25 je nekakva približna donja granica, gornju nisam definirala. Hvala na komentaru.Caitlin_Zg je napisao/la: ↑24 stu 2019 00:03Ja se vidim u velikom dijelu tog opisa. Jedini je problem kaj sam bliže 45, a ne 25.

Zadnja izmjena: MiaMarlowe, dana/u 27 stu 2019 08:48, ukupno mijenjano 1 put.
-
Ima zanimljivih cura, ali još se nisam zaručila.

Eh da, moram napomenuti i to da nemam jako puno slobodnog vremena pa žemske koje to imaju ili koje traže potpunu predanost - bez velikih životnih obveza druge osobe, to neće pronaći sa mnom nažalost.
-
Mia, pišu li šta žene.
Crissy je bila jedna ženska koja je neke prevela žedne preko vode.
Taj prelazak preko vode je bilo nesta tipa kada je isus hodao po vodi, ona kao isusa.

Crissy je bila jedna ženska koja je neke prevela žedne preko vode.

Taj prelazak preko vode je bilo nesta tipa kada je isus hodao po vodi, ona kao isusa.

-
I dalje u potrazi. 
☺
Sve je moguce, stoga ne odustaj. Doci ce i tebi ta posebna osoba 
-
Hvala na lijepim željama i podižem temu... 

Podizem Mia i ja temu. 
Gdje ste lasice, kuda ste se sakrile?

Gdje ste lasice, kuda ste se sakrile?

-
- Ja sam: lezbijka
Mia jesi jos među živima.