Inace nisam ni na kakvim online forumima, mrezama i slicno jer nisam bas osoba za to, ali evo nedavno sam cula za ovaj forum i odlucila napraviti profil i vidjeti sto ima.
Imam 20 godina, iz Zagreba sam, plave kose i plavih ociju, studiram, bavim se sportom, volim zivotinje, kazalista, muzeje, kavu, spavanje, grljenje, parfeme, modu itd.
Nikada jos nisam pokusala naci potencijalnu partnericu online jer mi se to ne sviđa i ne znam na taj nacin procijeniti osobu, no s obzirom na to da sam vec duze vrijeme singl i da su mi zahtjevi mozda malo specificni, moram i ovo probati. Takoder bih voljela nekoga da se grijemo u ovim hladnim danima i nekoga kome bih stalno davala komplimente i pokusavala ga usreciti i nasmijati <3
Dakle, sviđaju mi se zene 30+, plave i više od mene (nije uvjet), zenstvene, strastvene, inteligentne, s dobrim smislom za humor, dominantne (moze, ali i ne mora)... Stvarno vam se divim <3
Ako ima takvih dama kojima se svidaju mlađe plavusice, slobodno mi se javite da popricamo i mozda se nademo

Osoba sam koja vjeruje u ljubav i pokusavam ju pronaci pa me iz tog razloga vise zanima veza nego neobavezna druzenja.
I dalje imam osjecaj da cu tesko ovdje naci osobu koju trazim (i koja mene trazi!!), ali moram probati! Takoder mi se smijete javiti ako imate neki savjet/korisnu informaciju o tome gdje bih nasla “starije” koje bi mogle biti zainteresirane. Ako ne volite mlade cure i mislite da sam neozbiljna ili djetinjasta, radije se nemojte javljati. Eto, hvala unaprijed! :*