hitajte.
..mnogo puta, kao sto se i osjetila voljenom(prividjenja) ..dok nije naisla bolja partija za nju..Sto voliti za mene predstavlja??? Rok upotrebe godinu dana, ovisno o kvarljivoscu proizvoda(velika mogucnost da rok trajanja bude i kraci, pogotovo ljeti).mravcica je napisao/la:Koliko puta u zivotu ste nekog voljeli, koliko puta se osjecali voljeno? Sto voliti za vas predstavlja?
hitajte.
Zaista se slažem. Toliko opisujete i filozofirate, kao da o ljubavi treba govoriti a ne uživati u njoj. Naravno da je bilo razočaranja i zadovoljstava, sreće i boli, ushita iinvalid_user je napisao/la:isuse, riga mi se na ovo sve
po ovoj logici je svaka tema o ljubavi krajnje suvisna.Sania je napisao/la:Toliko opisujete i filozofirate, kao da o ljubavi treba govoriti a ne uživati u njoj.invalid_user je napisao/la:isuse, riga mi se na ovo sve
upravomravcica je napisao/la:sto god da si rekla. al lipo zvuci
baš svaka tebe zajebala?ooooooooooooooočuj toMina je napisao/la:Dovoljno da me svaka do sada zajebala , al neka tako mi i treba kad sve radim za druge a niš za sebe!!!!
ovisi! ali u pravu si ako mislis u utopistickom smisluinvalid_user je napisao/la:voljenje je najekstremniji tip individualnog poimanja.
Samantha je napisao/la:Jednom.
Kučka nije zaslužila.
da.invalid_user je napisao/la:ha? -.-
ja hocela samo reci da osoba nikako ne znala koliko neka druga osoba osjecala i da to sve nas puno jebala.
.
invalid_user je napisao/la:ha? -.-
ja hocela samo reci da osoba nikako ne znala koliko neka druga osoba osjecala i da to sve nas puno jebala.Samantha je napisao/la:Jednom.
Kučka nije zaslužila.
brijem da onaj kog ja uspijem zavoljeti to i zasluzi.