Sjetila sam se sinoć kalendara za 2007. sa zgođušnim mladim svećenicima.

Bless me, Father, for I have sinned...
kako reče meni poznata osoba juuuupi go Zita go ..i kada ide točkaZita je napisao/la:kostim je upravo sasiven
nije ferZita je napisao/la:kostim je upravo sasiven
je ti nije bilo lakse napasti i skinuti casnu u mracnom kutu sakristije, nego tlaciti neku svelju?Zita je napisao/la:kostim je upravo sasiven
AMEN!!!hops je napisao/la:je ti nije bilo lakse napasti i skinuti casnu u mracnom kutu sakristije, nego tlaciti neku svelju?
slapa je napisao/la:Zita bookmarkiraj si ovo http://www.facebook.com/CoquetteHrvatska, sigurno će kad tad zatrebati
Dakle, iz prve ruke mogu posvjedočiti da je to bila pomalo šizofrena kombinacija izgleda prosječne časne sestre i srednjevjekovnog redovnika uz dodatak make-upa nalik onima iz trash-horrora sedamdesetih godina.Ameli je napisao/la:i?
kak ti stoji? dal si uopće probala?nakon intimne atmosfere
kad je javni nastup? i tak
tamara3 je napisao/la:Dakle, iz prve ruke mogu posvjedočiti da je to bila pomalo šizofrena kombinacija izgleda prosječne časne sestre i srednjevjekovnog redovnika uz dodatak make-upa nalik onima iz trash-horrora sedamdesetih godina.Ameli je napisao/la:i?
kak ti stoji? dal si uopće probala?nakon intimne atmosfere
kad je javni nastup? i tak
Prozračni i lagani materijali dobro su se uklopili s prirodnim detaljima (konopac oko struka), a šarmantni accessoire u obliku asimetrično položenog okovratnoga križa čitavoj je kreaciji dao zrelu zaokruženost. Doduše, ručni je sat suvremenog dizajna ponešto pokvario opći dojam, no s obzirom da je riječ o debitantskom nastupu, autorici kreacije ovaj ćemo put progledati kroz prste.
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
Nisam, ukazala mi se sestra Zita na ogled i pogledAmeli je napisao/la:znači sat je malo kvario stajling..
a kak ti to iz prve ruke
a
šta si statirala il?
ukazalatamara3 je napisao/la:Nisam, ukazala mi se sestra Zita na ogled i pogledAmeli je napisao/la:znači sat je malo kvario stajling..
a kak ti to iz prve ruke
a
šta si statirala il?.