Razgovor ugodni naroda slovinskoga

Ovdje spadaju teme koje se ne mogu svrstati u ostale forume. SVE privatne prepiske i dogovore vodite u podforumu dnevna soba.
Odgovorite
reginald
fgnhgdfsjd4iuzf
Postovi: 3030
Pridružen/a: 04 ožu 2010 21:19

Razgovor ugodni naroda slovinskoga

Post Postao/la reginald » 14 svi 2019 13:01

Ovo je tema za razgovor o vremenu za sve nas retarde koji volimo čavrljati o vremenu sa strancima. U ovoj temi smo si svi stranci.
Modovi, ak tema postoji već (a brijem da postoji :Đ onak, 95% sam sigurna) - - - - > warning ili čekajte da dođem doma i mergam sama. :*

I tak. Htjela sam temu u kojoj ću reć da sam već umirovila svoje zimske-ne-mogu-hendlat-hladnoću čarape i ovo vrijeme me ulovilo na prepad. Jel ovak svake godine, samo što imamo kolektivnu amneziju?
A već sam vidjela prve trešnje/višnje (?) i sad ne znam.
Da ne puše, bolio bi me kurac, tbh.

Hvala na pažnji.
Gl hf.

Mislim, tema može bit samo za ćaskanje u điru razgovora s službenikom u ugostiteljskim objektu + ton stranger dangera. Idk. Jedem, mozak pila.
Diclsamier: ispravan sam. slika
:) I zapamtite, sve ovo nema smisla ukoliko se ne ponavlja do besvesti. :)

Avatar
nedonošče
hladan tuš
Postovi: 12524
Pridružen/a: 27 ruj 2010 17:17
Spol/rod: žensko

Re: Razgovor ugodni naroda slovinskoga

Post Postao/la nedonošče » 14 svi 2019 17:07

Meni je bilo malo nadrealno čut ptičice kak cvrkuću dok je jučer vjetar udarao. I wanna be that bird 😍

Al za ovaj temperaturni clusterfuck nemam strpljenja, tek šta sam prebacila ljetne stvari u glavni ormar, ono se spustilo na 7 i sad šmrcam i palim grijanje. Gross.

Not today, Satan
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck

reginald
fgnhgdfsjd4iuzf
Postovi: 3030
Pridružen/a: 04 ožu 2010 21:19

Re: Razgovor ugodni naroda slovinskoga

Post Postao/la reginald » 14 svi 2019 18:48

E, vratio se i miris zime, osjetila sam ga sad dok sam se vraćala s posla. That shit is weird. I onaj apokaliptični dio kad su oko tebe samo ogromne otkinute grane, holy fuck, super je. I think I like this. Kad smo već na rubu katastrofe zbog globalnog zatopljenja, nek bar bude tijekom mog životnog vijeka. Ajmo malo apokalipse, let's have some fun. Već su na pet novih zgrada stavili one natipise- padaju crijepovi s krovova. Zamisli. Čovječanstvo desetkovano zbog crijepova. Ili vjetra, idk koliko daleko ćemo ić. A i jebote, svaki dan nosim istu robu već mjesecima i u njoj sam se i smrznula ko pička i skuhala ko varivo. I mean. Nego, sad kad smo otjerale sve ikad, e. Vrijeme. Znači, koji kurac je to. Ovaj vikend me baš spucala neka brutalna kriza, ono, nije odavno tako. Egzistencijalna smiksana s regresijom, uopće ne znam. Slušam tu glazbu iz svojeg fetus razgoblja, jel, i prepuštam se da se sve lijepo iscijedi i imala sam neki moment gdje se nisam mogla nikako povezati da sam ja ista osoba kao od prije 20 godina. I mean, nisam, ali jesam, iykwim. Shit was weird, man. Kao da skačem kroz vrijeme, tmc zna, ej, vrijeme ne postoji. Toliko sjećanja i događanja u jednom tijelu, i vrijeme tako bolesno brzo prolazi. Ono, toliko slojeva iskustva koji su kinda tu, ali nisu? Jako nadrealan osjećaj, imaš li ti to kad? Ne znam kaj je to triggeralo, tbh. Mislim, glazba je def bila katalizator, ali uopće ne znam odakle mi poriv da si pustim nešto što nisam slušala--- od ne znam kad. Od djetinjstva. E, al kad smo već kod toga. Vrijeme, jel. Kriste. Ono. Jesi ti ista kao kad si bila klinka? Ja u zadnje vrijeme imam dojam da sam sve bliže tome. Realno, sad kinda živim svoj djevojački san, i još imam sličan način funkcioniranja i iste porive i nekad iste reakcije, i ono. Mislim, besmisleno je sve ovo, jel, ali, idk. Čudno je to preslojavanje. Šta se promijenilo? Samopouzdanje i dolazak nekakve financijske sigurnosti, autonomije, idk. Iskustvo. Other than that, i dalje ista mala pizda. Shit. Nego, da, uglavnom, fakat je hladno sad, i taj vjetar, ej. Kad zapuše, samo me kosa uguši, moram ju obuzdat. Al hej, bar ne pada kiša, kriste, ta kiša je bila smrt.
Diclsamier: ispravan sam. slika
:) I zapamtite, sve ovo nema smisla ukoliko se ne ponavlja do besvesti. :)

Avatar
nedonošče
hladan tuš
Postovi: 12524
Pridružen/a: 27 ruj 2010 17:17
Spol/rod: žensko

Re: Razgovor ugodni naroda slovinskoga

Post Postao/la nedonošče » 14 svi 2019 19:18

Ja se smrzla dok sam išla doma, a na faksu fino toplo, onak savršena temperatura, umalo sam zaspala. Izać van na ovo onda je bilo malo okrutno :lol: Imam neku teoriju da se naš biološki sat navikao da u određenom dobu godine imamo određene temperature i onda recimo ovih 7 u svibnju djeluje hladnije nego 7 u listopadu jer nam tijelo očekuje veće temperature pa frikauta. Mislim nisam biolog or nothing al ovo ne može bit dobro. Tipa evo ležim pod jorganom, grijanje upaljeno, a ja nosim majicu dugih rukava, hoodie i trenirku. I čarape. Ne da mi nije vruće, nego se ne mogu ni zagrijat. This is bullshit, man. Al da, mene je isto spucalo koješta ovaj vikend. Regresiju ne doživljavam, ili barem nisam dosad. U biti doživim kad dođem doma, but in the worst way. I zapravo honestly ne želim nazad, lol. Više se samoj sebi sviđam sad nego prije iako clearly ima prostora za napredak. Al na nekoj fundamentalnoj razini mislim da se malo mijenjamo. Temeljni načini procesuiranja su basically isti, rekla bih, samo su situacije koje procesuiramo i situacije *u* kojima procesuiramo drugačije. Plus dodatno iskustvo jel. Ne znam zapravo šta hoću reć, nemam nešto pametno jer još uvijek pokušavam prežvakat zadnji odlazak doma u one uklete svatove. U biti svatovi su bili fine, ja sam bila ukleta, rofl. Svo samopouzdanje koje nekako nagrebem ovdje ode u pizdu materinu čim odem među obitelj so yeah. Might as well be dva različita planeta. Vjerojatno me je zato uhvatila kriza sa zadrškom ovaj vikend. Horrible. Gledala sam Bergmana sinoć, tolko o tome. Mene kosa isto počela gušit, danas sam provela pol sata pokušavajuć pronać onu traku koju stavljam da mi ne pada u oči jer ono, pojede me jbt. Trebala bih se šišat in any case. I našla sam traku i tamo pedeset eura na koje sam zaboravila and I'm like kakva osoba zaboravi na to uopće i šta nije u redu sa mnom. Osim očitih stvari jel.
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck

Avatar
tamara3
Just tax the stupid people.
Postovi: 8675
Pridružen/a: 01 stu 2005 16:44
Spol/rod: žensko
Status: U životnom partnerstvu
Lokacija: Oblačić.
Kontakt:

Re: Razgovor ugodni naroda slovinskoga

Post Postao/la tamara3 » 14 svi 2019 19:30

reginald je napisao/la:
14 svi 2019 13:01
Jel ovak svake godine, samo što imamo kolektivnu amneziju?
Nije. Vrijeme je otišlo ukurac, a svijet se uglavnom ponaša kao da nije i kao da je sve redovno. Čast izuzecima. Ali pojedine države, čak i da čine sve da to spriječe, ne mogu same, mora globalno.Ali niš od toga. Nisam ljubiteljica vrućina i jakog sunca, ali mene je ovoga čak malo strah.

Avatar
nedonošče
hladan tuš
Postovi: 12524
Pridružen/a: 27 ruj 2010 17:17
Spol/rod: žensko

Re: Razgovor ugodni naroda slovinskoga

Post Postao/la nedonošče » 14 svi 2019 19:45

Plus super mi je kad ljudi budu kao "to je zato što ne reciklirate" ono začepi Biserka, vrijeme za takve individualne inkrementalne akcije je prošlo, neće ni moja kantica komposta pomoć ako ne prekinemo trošit fosilna goriva ko pijanac kad je open bar.

Krive su jebene naftne i plinske korporacije i sve to treba razlomit i preusmjerit lovu u novu infrastrukturu and all that jazz al ono, not really holding my breath.

Svako malo me uhvati pomisao tipa "tak je čudno imat posao i ić na faks kad smo usred sljedećeg velikog extinction eventa" i onda ne znam šta bi sa sobom
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck

reginald
fgnhgdfsjd4iuzf
Postovi: 3030
Pridružen/a: 04 ožu 2010 21:19

Re: Razgovor ugodni naroda slovinskoga

Post Postao/la reginald » 14 svi 2019 19:56

@tam- fo sho? Jebote. A niš, sad će se valjda svi fakat počet oblačit slojevito, a ne samo pričat o tome :'D
Ja se ne sjećam ničega u životu, pa me ovo uvijek ulovi na prepad, al fakat, i onda moj stari samo kaže- ma ne, chill, uvijek je bilo ovako, i onda se smirim jer valjda on zna, idk.
Guess not.

@ari- Isuse, da, da, taj moment. Ono kad uđeš iz hladnog u toplo i odjednom ti se maestralno spava. Zato ja prespavam valjda svaku zimu, ko jebeni medvjed čeoeče. It's fucked. S druge strane, sad mi se stalno tresu ruke ko da sam neki narkić, i sve od same hladnoće. Poseban flavour hladnoće, čak. Tipa, u uredu. Nije hladno, def nije neka super ugodna temperatura i onda samo pružim šaku pred sebe i bem. Haos. A da ne spominjem kak bude kad izađem; nije za motat, to ti mogu reć. A scima me ful, nisu samo ruke. Ko da postanem okamenjena, idk. E, al kad ti je tak ledeno, slušaj mene koja sam kinda zimogrozna, najbolje je samo se podvuć pod vreli tuš, I shit you not. Nema druge pomoći. Inače ćeš se nać pod dvajst deka i znojit ćeš se, a i dalje će ti bit hladno. Frende, ajmo mi lagano u kaliforniju, jebeš ti ovo. Tamo kad je kaos, onda je fakat kaos za evakuaciju, a ostatak vremena je taman toplo i sreća. Imma kill a bitch ako mi se sunce ne vrati. Ček, ovaj vikend su bili svatovi? Gimme photos asap. Nego, da, regresija. A valjda si drugačije wireana ili je pitanje kak' tko šta percipira. Al ono, ako ne sisaš palac, you good. E, al sidenote. To vraćanje doma. I swear to god. Frendici se pred neko vrijeme vratio stari i identificirale smo osjećaj. Ono, high alert, automatski. To je regresija, buraz. Kad prestaneš funkcionirati kak funkcioniraš u normalnom svijetu i spucaju te svi mehanizmi koji su ti dopuštali da preživiš u nenormalnim stanjima. Na stranu da gutam sve tablete da bi ušla na bus za doma, ja sam isto u nekom alternativnom stanju doma. Navike, mehanizmi. It's fucked. Maltene bih ubila ak me krivo pogledaš, a tu me moš gnječit, rezat, palit, mlatit i bit ću samo- it's good, buraz. Crni džava je sve to. Hm, al da. Čitala sam nekad davnije knjigu u kojoj je lik basically rekao- hej, onaj moment kad ljudi reagiraju na način koji te potakne da kažeš- to nije karakteristično- to je samo pitanje situacije. Ljudi su situacijske zvijeri, samo smo okruženi basic iskustvima, pa ne skrećemo s putanje sam tak. E, al de, daj malo pojasni taj dio 'situacije *u* kojima procesuiramo' jer nisam ziher da sam te polovila. A i jebeni Bergman, isuse, to je taj moment. Fuck, trebala sam ti se javit da se uništavamo zajedno, ali nisam ziher di bi to išlo. Možda samo u bolesnu kolektivnu iscrpljenost. E, nisam odavno stala i procesuirala što se događa; malo je bilo samo brzina konstantno nešto nešto gašenje vatri i partij. Valjda je bilo vrijeme. Taman je prikladno, dok padaju stabla uokolo, kaj ne? Ček, jel ti možeš vezat kosu? Fuck me, ne sjećam se da sam vidjela. Šišaj se slj tjedan, iykwim. Plus, hej, pare, fucking nice. Ono kad te život iznenadi, kao što nas je valjda sve ulovilo na prepad ovo vrijeme holy fuck, vjetar am i rite. Al ne, kao gledam yr.no i bit će kiša i kaos do kraja tjedna, pa nek lupa, šta sad. Bar nije padala danas. Mislim, ne bi me jebalo da ne idem van svaki dan, al ovak mi je ono. Brate, smrznut ću se na putu do posla i di sam onda, kad ostanem 9+ sati jer valjda imamo bolesno puno posla ovih dana i nema, jebiga, dok vani divlja kaos, ti lupaj po tipkovnici (ko što vrijeme lupa po svima nama, am I right or what).

+
lol na zadnje. Fakat da. Kad krene pravi haos, bit će partij. Probudiš se, popiješ kavu i ups, ima li neki brod taksi da me odpelja do posla jer je ova poplava bila dost random danas.
Diclsamier: ispravan sam. slika
:) I zapamtite, sve ovo nema smisla ukoliko se ne ponavlja do besvesti. :)

Avatar
tamara3
Just tax the stupid people.
Postovi: 8675
Pridružen/a: 01 stu 2005 16:44
Spol/rod: žensko
Status: U životnom partnerstvu
Lokacija: Oblačić.
Kontakt:

Re: Razgovor ugodni naroda slovinskoga

Post Postao/la tamara3 » 14 svi 2019 20:09

aриадне je napisao/la:
14 svi 2019 19:45
Svako malo me uhvati pomisao tipa "tak je čudno imat posao i ić na faks kad smo usred sljedećeg velikog extinction eventa" i onda ne znam šta bi sa sobom
Isto! Ja mislim da nam ne ostaje niš drugo nego prepustiti se užicima :D.

reginald
fgnhgdfsjd4iuzf
Postovi: 3030
Pridružen/a: 04 ožu 2010 21:19

Re: Razgovor ugodni naroda slovinskoga

Post Postao/la reginald » 14 svi 2019 20:13

Nisi mogla bolje :'))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Amen!
Egistencijalni, predapokaliptični gušti. 10/10
Diclsamier: ispravan sam. slika
:) I zapamtite, sve ovo nema smisla ukoliko se ne ponavlja do besvesti. :)

Avatar
nedonošče
hladan tuš
Postovi: 12524
Pridružen/a: 27 ruj 2010 17:17
Spol/rod: žensko

Re: Razgovor ugodni naroda slovinskoga

Post Postao/la nedonošče » 14 svi 2019 21:32

Brate, tuširala sam se u vrućoj vodi prijepodne već, neću se šurit dvaput dnevno jer je vani kurac :D Al da je šit, fakat je šit. Dobro, kod mene u uredu je čisto ok, fino se zagrije i suho je i cozy. Zapravo mi vjetar najviše smeta. To čim počne puhat, meni oči suze, ono plačem doslovno, jednom sam tak poluslijepa prelazila cestu i skužila naknadno da sam mogla poginut jer kurca nisam vidjela. Kolko god da brišem, opet počnem plakat u djeliću sekunde. Plus imam filing ko da mi kroz kosti prolazi jebote. O kosi i inim stvarima da ne govorim. Vjetar mi je oduvijek bio bauk. Pokoče mi se ruke i faking usne pa imam problem izgovarat tipa p b m i tak to, točno je osjetno, osjetno sporije. Ko da sam moždani dobila pa da ne znam pričat odjednom. Onda moj um onak čeka sa strane da mi usta odrade svoje, weirdest shit feeling ever lol. Al neb u Kaliforniju baš. To je doslovno pustinja pa se moraš podsjećat da piješ vode jer ono you could die more easily. U biti ne znam jel cijela Kalifornija, probably not. Al kad kažeš Kalifornija obično pomislim na Los Angeles a to doslovno jest u pustinji pa ono. Idk možda San Francisco? Navodno ima puno lezaba tamo. Ne budem ti slike svatova sad slala, o čem ćemo u petak pričat? : D Al da, htjela sam reć ono kad si recimo doma di si druga osoba i više-manje je šit, nećeš na isti način procesuirat nešto nego kad si ovdje. Mislim i sama si rekla, ono tamo bi ubila nekog a tu si chill. Tak i ja, lakše mi je procesuirat stvari nekak same za sebe kad nemaju jebeni cjeloživotni kontekstualni baggage iza sebe. Sve što se doma dogodi ima iza sebe baggage. A ovo ovdje ima samo onaj baggage koji si sama napraviš i odabereš umjesto onog koji ti se nametao i sjebo sve dok si bila mlađa i nisi imala izbora basically nit si znala išta i sad ne moš to popravit bez kolektivnog napora, a ostatak kolektiva štrajka. Jbg. Al da, sljedeći put kad te neš spuca, zovi pa ćemo jest pizzu i gledat treš i pričat o životu, lol, nema druge nego uzet šitni filing i agresivno ga napast nečim awesome dok ga ne prevladamo. Usvajanje novih navika e. Mislim da je Hume reko da kao što imamo fizičke navike imamo i mentalne navike il habit of thought. Što više ponavljaš neki thinking pattern lakše ćeš ga prizvat jer je uvijek blizu površine. So we take that bullshit and transform it into something else svaki put dok to ne postane navika i onda eto. Ok kužim ja ono da treba stvari izosjećat do kraja al radije bih ih izosjećala u razgovoru s nekim ko me kuži nego ležala sama doma di me niko ne može ošamarit kad počnem dramit depresivno jel, jer i to depresivno dramljenje čini naviku al brate radije ju ne bih if I can help it, kužiš. Baby steps ono, na početku ti trebaju štake možda i to. A kosu mogu svezat al jako je mali repić, lol. Više me zajebavaju šiške. Nisu tolko duge da njih mogu svezat al su dovoljno duge da mi upadaju u oči, a ne žele ostat iza uha kad ih tamo stavim so. Al lol, ti isto gledaš yr.no. Ne znam kad ni zašto je to postao thing, al vjerujem im više nego dhmz in any case. Gledala sam za ostatak mjeseca prognozu and it's not nice. Brate još ćemo na prajd u bundama ić
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck

Avatar
nedonošče
hladan tuš
Postovi: 12524
Pridružen/a: 27 ruj 2010 17:17
Spol/rod: žensko

Re: Razgovor ugodni naroda slovinskoga

Post Postao/la nedonošče » 14 svi 2019 21:34

tamara3 je napisao/la:
14 svi 2019 20:09
aриадне je napisao/la:
14 svi 2019 19:45
Svako malo me uhvati pomisao tipa "tak je čudno imat posao i ić na faks kad smo usred sljedećeg velikog extinction eventa" i onda ne znam šta bi sa sobom
Isto! Ja mislim da nam ne ostaje niš drugo nego prepustiti se užicima :D.
I agree

CROL ORGIJE
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck

Avatar
GLC95
Postovi: 1836
Pridružen/a: 29 tra 2019 19:24
Spol/rod: žensko

Re: Razgovor ugodni naroda slovinskoga

Post Postao/la GLC95 » 14 svi 2019 21:36

Kad su te orgije? :veryhappydance:
Ne jebe lijep nego uporan :)

Avatar
nedonošče
hladan tuš
Postovi: 12524
Pridružen/a: 27 ruj 2010 17:17
Spol/rod: žensko

Re: Razgovor ugodni naroda slovinskoga

Post Postao/la nedonošče » 14 svi 2019 21:39

Jbt ti ko Bubimir. Spomenu se orgije i odmah doletiš, čak se ni ne mora triput reć :lol:
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck

Avatar
GLC95
Postovi: 1836
Pridružen/a: 29 tra 2019 19:24
Spol/rod: žensko

Re: Razgovor ugodni naroda slovinskoga

Post Postao/la GLC95 » 14 svi 2019 21:44

Pratin ja sve,a to mi se eto ucinilo bitnim :D
Ne jebe lijep nego uporan :)

Avatar
nedonošče
hladan tuš
Postovi: 12524
Pridružen/a: 27 ruj 2010 17:17
Spol/rod: žensko

Re: Razgovor ugodni naroda slovinskoga

Post Postao/la nedonošče » 14 svi 2019 21:47

Važno je imat prioritete :D
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck

Avatar
GLC95
Postovi: 1836
Pridružen/a: 29 tra 2019 19:24
Spol/rod: žensko

Re: Razgovor ugodni naroda slovinskoga

Post Postao/la GLC95 » 14 svi 2019 21:59

Steta sta nema vise osoba zainteresiranih za orgije
Ne jebe lijep nego uporan :)

reginald
fgnhgdfsjd4iuzf
Postovi: 3030
Pridružen/a: 04 ožu 2010 21:19

Re: Razgovor ugodni naroda slovinskoga

Post Postao/la reginald » 15 svi 2019 08:00

Orgije na crolu? Isuse. :')))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
To bi bilo---- posebno iskustvo. Nemrem. Dao bi se napisati neki preloš scenarij na tu temu. Ono, pet 'hrabrih' se našlo, na kraju pričaju o energijama i uređenju doma i onda netko bude- fuck this shit, let's do it, i onda samo bude super awkward. A na kraju se od svega složi lezbo kult u kojem eventualno svi budu sa svima, i svi su si bestači, osim što je mega ultimativno monogamno u procesu. Also, drama. Loša mainstream komedija koju bi sve lezbe gledale i svima bi bilo loše osim onoj jednoj od 12 koja je tek skužila da je gej, pa joj je sve to novo i nije to prošla jedno gazilijon puta.
Fun.

@ari - Ma samo preležat dan u vreloj vodi, fuck it. E, počni nosit naočale bez dioptrije! Ili samo sunčane, zapravo. Ono, fakat su mali štit, it's nice. Možda leće? Idk. E, al mene ne puca na usne, npr. Huh. Al zvuči kinda zabavno, bizarni pomaci u postojanju. E, al da, SF. SF mi je već neko vrijeme na umu čist jer sam u par community-ja pročitala da tamo ima--- well, svega, pa reko- što ne bi i ja malo dala svoj obol :'D Al dok dođem tamo, sve hippy komune će se raspast, jeboga. Al možda nastanu nove, idk. Jedno vrijeme me i Kanada držala jer ista stvar- community, ali em mi se ne da učit francuski jer jasno da je u francuskom dijelu zabavno, em me strah hladnoće, makar mi je neki kanađanin pričao da nije toliko strašno. Vidjećemo, guzica mi još neko vrijeme neće niđe. E, a LA lezbe mi djeluju sjebano i naporno pa da- ne tamo. Fuck that shit. Brijem da je gore neg ovdje, I swear to--! E, možemo onda nastavit čeprkat po ovome u petak, fuck it. Brijem da tu ima pun kurac materijala za iskopat i pretumbat. Ili to ili da, trijezna pizza. A znaš da nećemo gledat niš nego ćemo samo počet srat u beskonačno :'D Al mogle bi dok je još ovak spigano vrijeme, samo je pitanje kad će se kojoj dat jahat. E, al yr.no je jeben jer imaju onu mapu sa oblačnim naslagama koje moj lijepi mozak voli gledati. Samo se miču kroz vrijeme, it's fun. Mene je stari navukao na to. Al da, bizarno, right? Ono, random hrvatska ide na random norveški (?) sajt. E, al prajd u bundama bi bio čist okej; moja jesenska/proljetna roba je def bolja od moje ljetne, koja je samo- pusti me, vruće je, imam ovu plahtu na sebi i bmk. Aj, bar će petak biti topliji. Ne znam. Uopće nisam gledala kroz prozor jutros i sad me strah da ću se opet obuć ko debil i isuse život je samo ponavljanje istih sranja all over again. Welp, očito nije dovoljno bitno za promijenu, amirite.
Diclsamier: ispravan sam. slika
:) I zapamtite, sve ovo nema smisla ukoliko se ne ponavlja do besvesti. :)

Avatar
Coffeemug
Postovi: 4235
Pridružen/a: 02 lis 2018 16:12
Spol/rod: žensko
Ja sam: ne želim se identificirati

Re: Razgovor ugodni naroda slovinskoga

Post Postao/la Coffeemug » 15 svi 2019 09:33

nisam jos nista procitala, ali ak sam dobro skuzila, ovo je zapravo birtija? relativno povezani/nepovezani razgovori sve u jednom. love it. mislim da smo jednom davno i pricale o ovakvoj temi...

sad da sam u birtiji bila bi ona grumpy baba koja vas prezire sve jer jos nije dobila kavu.

reginald
fgnhgdfsjd4iuzf
Postovi: 3030
Pridružen/a: 04 ožu 2010 21:19

Re: Razgovor ugodni naroda slovinskoga

Post Postao/la reginald » 15 svi 2019 13:05

Sure.
Diclsamier: ispravan sam. slika
:) I zapamtite, sve ovo nema smisla ukoliko se ne ponavlja do besvesti. :)

Lagadema
Postovi: 5290
Pridružen/a: 06 tra 2015 21:35
Spol/rod: žensko
Ja sam: ne želim se identificirati
Status: Solo

Re: Razgovor ugodni naroda slovinskoga

Post Postao/la Lagadema » 15 svi 2019 20:23

Nije ugodno kad su mi noge mokre čitav dan
Nimalo :confused:
je ferai un domaine ou l'amour sera roi, ou l'amour sera loi, ou tu seras reine ....

Odgovorite