uvijek sam bila jaka individualka, naginjala pozitivi i slijedila unutarnje porive i to me vodilo i još uvijek vodi prilično neuobičajenim putevima u životu. to me vodilo i u profesionalnom u i u duhovnom i u ljubavnom i u ljudskom aspektu. puno sam se selila, puno putujem, stalno se nešto oko mene događa i konstantno upoznajem nove ljude. neki odsele, odu, drugi dođu. o njima sam isto nedavno razmišljala, koliko su u biti međusobno potpuno različiti i koliko su im životni putevi izlaze iz neke sfere uobičajenog. i iako sam u nekim aspektima života ostala prilično zatvorena (svjesno), pretežito nastojim živjeti otvoreno i punim plućima i zbog toga imam prilično bogat i dinamičan život.
gubici bliskih ljudi i bolesti su mi na neki način bili ili prekretnice ili poticaj da živim još punijim plućima. negativa oko mene, poput ove sadašnje političke situacije, u meni budi prkos da se borim protiv toga i nekako napravim nešto da stvari budu bolje, barem nekim ljudima oko mene ako ne mogu djelovati šire.
kada upoznaš nekog novog, što te na njemu ili njoj ponukne da ga/ju poželiš bolje upoznati?