Pitaj me
Re: Pitaj me
Kuliram doma najcesce. Ako sam tamo onda sam in the back. Da snimim gdje stoje najbolje straznjice
Sta si sve slala od nudesa, koje dijelove tijela jel i kome?
Udobne
Nisam
Sta si sve slala od nudesa, koje dijelove tijela jel i kome?
Udobne
Nisam
Pa rekla sam fuji kak cu joj poslat foto kak jedem nudlice. Rekla je vazi 
A sad ono kljucno, a ti?
A sad ono kljucno, a ti?
- Capt. Kirk
- Spol/rod: žensko
1) sve
2) skoro sve
3) svima
Kakav nude ne bi htjela dobit (i nemoj sad rec "od nekog lika", jer taj odgovor ne prihvacam i jer su cock shots uvijek welcome, ako su lijepi i veliki, dakako)?
2) skoro sve
3) svima
Kakav nude ne bi htjela dobit (i nemoj sad rec "od nekog lika", jer taj odgovor ne prihvacam i jer su cock shots uvijek welcome, ako su lijepi i veliki, dakako)?
- Coffeemug
- Ja sam: ne želim se identificirati
ne bi one koje su grozne kvalitete, kad pricamo o fotografiji- ono krivi kut, izvan fokusa,itd. sve ostalo je ok 
jel te ikad itko iznenadio nudesima?

jel te ikad itko iznenadio nudesima?
Je.
Jel te ikad itko iznenadio neukusom? Ono potpunim, od nacina na koji se krece, zbori, izgleda, a ti mislila u daljini to neka wau ili ak si je ovak virtualno "upoznala" pa je vidjela
Jel te ikad itko iznenadio neukusom? Ono potpunim, od nacina na koji se krece, zbori, izgleda, a ti mislila u daljini to neka wau ili ak si je ovak virtualno "upoznala" pa je vidjela

Bilokakav od ove sajsi recimo ako je ona ova crna u spotu, ma bilokoja zapravo od te tri. Sve bi da ih vodim doma u sightseeing zagreba 
Sta bi ti vise prijalo, dominantna il submisivna srpkinja?
Je je
Je je
Sta bi ti vise prijalo, dominantna il submisivna srpkinja?
Je je
Je je
- Capt. Kirk
Srbi i submisivnost ne idu u istu recenicu, hehehehe.
Bi li radije na koncert Baje Malog Knindze ili Marka Perkovica Thompsona?
Bi li radije na koncert Baje Malog Knindze ili Marka Perkovica Thompsona?
Brate spejsi ti dok natipkas, 5 postova se izreda 
Joj, volim srpkinje. Onaj njihov naglasak, tvrdi.
Ma kaj god, sam da iskri, tvrdo.
Ne znam tko je prvi, pa daj njega.
Sto volis meko, a sto tvrdo?

Joj, volim srpkinje. Onaj njihov naglasak, tvrdi.
Ma kaj god, sam da iskri, tvrdo.

Ne znam tko je prvi, pa daj njega.
Sto volis meko, a sto tvrdo?
Volim tvrdi madrac i meki dildo. Random thought. Volila bi da postoji inception dildo čiji kraj završava na vaginu pa ta vagina viri iz regularne vagine (ako već ne postoji, zadržavam copyright).
Šta voliš mlako, a šta svakako?
Šta voliš mlako, a šta svakako?
Pa onda budite strpljive i cekajte, ne tipkajte ako ja tipkam 
Nemoj mi s tim nekim straight pitanjima
Nego, da ne guglam sad, jel sajsi gej i okej?
Pitanja ovdje
Nemoj mi s tim nekim straight pitanjima
Nego, da ne guglam sad, jel sajsi gej i okej?
Pitanja ovdje
Guglaj
Nista mlako ja ne volim. A sve volim svakako.
Nego koja skupina pitanja se definira kao straight pitanja?
Nista mlako ja ne volim. A sve volim svakako.
Nego koja skupina pitanja se definira kao straight pitanja?
Guglaj 
Ce ovi nasi nogometasi zabit jos koji gol il ce ovi plavi? Kojem bi rodila dijete od nasih nogometasa?
Ce ovi nasi nogometasi zabit jos koji gol il ce ovi plavi? Kojem bi rodila dijete od nasih nogometasa?
- Capt. Kirk
Neam pojma, ali ajmo nasi!1!!1 Subasicu jer je Srbin.
Najzgodniji sportas/sportasica kojeg si vidjela irl?
Najzgodniji sportas/sportasica kojeg si vidjela irl?
Ma nekom izborniku starom. Koji je vec para zaradio, zivot prozivio i tijelo polomio. Da ga se cim prije rijesim.
Samo tenisàcicu neku, zaboravih joj ime. Morala bi je na instacu potrazit.
Igras li ti nogac rekreativno?
Samo tenisàcicu neku, zaboravih joj ime. Morala bi je na instacu potrazit.
Igras li ti nogac rekreativno?
Z decom zaigram ko klinka sam volila baš
Jesi aktivnija na fejsu il instaču
Jesi aktivnija na fejsu il instaču
- Coffeemug
hmmm joj nisam nigdje bas aktivna kako treba. instagram ipak malo vise.
jel imas neke stare poruke koje citas ponekad? bilo sms, ovdje na pmu, fejsu ili gdjegod
jel imas neke stare poruke koje citas ponekad? bilo sms, ovdje na pmu, fejsu ili gdjegod
Noup, why the fuck would anyone do that, osim naravski ak je sagovornik preminuo pa kao neki reminder
Jel obilježavaš ti uskrs,ovo ono, pinca, zečiči, isus i te sheme
Jel obilježavaš ti uskrs,ovo ono, pinca, zečiči, isus i te sheme
Jedem mladi luk i cokoladne zeceke. Samo to.
Koliko si osjetljiva na miris luka/cesnjaka iz tude usne supljine? Smeta li ti ili ti uopce ne smeta?
Koliko si osjetljiva na miris luka/cesnjaka iz tude usne supljine? Smeta li ti ili ti uopce ne smeta?
- degenereginald
- cryptid
Ma ne smeta, nek narod živi. Više me jebe okus vina, kad netko cuga cijelu večer, ali i to stoički podnesem. Omjer žrtve i dobivenog, jel, I mean. Navikneš se, kinda. Worth it.
Što bi te u ovom trenutku moglo scimati? Što bi te prodrmalo i izazvalo intenzivne emocije do kraja dana, barem? Pozitivne, negativne, neutralne ak je moguće- bilo što. Mislim, pretpostavljam neš neočekivano, al de, provrti neki scenarij i davaj! From the top of your head.
Što bi te u ovom trenutku moglo scimati? Što bi te prodrmalo i izazvalo intenzivne emocije do kraja dana, barem? Pozitivne, negativne, neutralne ak je moguće- bilo što. Mislim, pretpostavljam neš neočekivano, al de, provrti neki scenarij i davaj! From the top of your head.
I have no money and I have to scream.
Dvije osobe kada bi susrela, mislim da bi izazvale u meni svu silu emocija, cak i onih oprecnih. Posve bi me prodrmalo, iz temelja. U posve nekom negativnom kontekstu, valjda da cujem da je netko bolestan, ili mrtav. Al necemo brijat na crnjake. Takoder neko promaknuce, povisica. Al necemo brijat u ovom trenutku ni na nemoguce 
Znaci, realno osobe.
Tko je osoba koja te u zivotu najvise zarezala?

Znaci, realno osobe.
Tko je osoba koja te u zivotu najvise zarezala?
- degenereginald
- cryptid
Zarezala kao imala negativan utjecaj ili samo osoba koja je imala najveći utjecaj, kakav god?
Ajmo reć da je prvo. Brat, bez premca, far beyond call of duty.
Kad smo već kod CoD-a--- kakav tip misli ti okupira mozak većinu dana? Koje su tvoje glavne točke, kaj vrtiš, čemu se vraćaš, čemu odlaziš?
Ajmo reć da je prvo. Brat, bez premca, far beyond call of duty.
Kad smo već kod CoD-a--- kakav tip misli ti okupira mozak većinu dana? Koje su tvoje glavne točke, kaj vrtiš, čemu se vraćaš, čemu odlaziš?
Pa bilo ih je, u datim periodima sam kao dosta patila i to, al kad prode ne poistovjecujem to vise s osobama, nego sa mojim fazama razvoja. Ona/on su se samo nasli na tom putu i s njima sam eto odradila to sto sam morala. Tipa prva cura odavde, taj period mi je bio dosta... tezak, i guess, al ne poistovjecujem to danas s njom, jbg da nije bila ona, bila bi neka druga i s njom bi isto to sve u sebi i sa sobom morala odraditi.
S koliko osoba si se sexala u svom krevetu u kojem trenutno spavas?
Redom... Razmisljam o regularnim dnevnim obavezama, o kretanjima u odredenim industrijama, o kompanijama nekim, razmisljam o problemima koje duze vucem i jos nisam rijesila, tipa parking
, razmisljam o zenama, zivotu, smislu, hrani i sajsi.
S koliko osoba si se sexala u svom krevetu u kojem trenutno spavas?
Redom... Razmisljam o regularnim dnevnim obavezama, o kretanjima u odredenim industrijama, o kompanijama nekim, razmisljam o problemima koje duze vucem i jos nisam rijesila, tipa parking

Fokus, fokus, fokus. Ujutro dok kontempliram odredim si fokus, i onda se tijekom dana kad god se gubim u ljudima, situacijama, navikama, vracam na fokus, fokus, fokus. Nekad ide lakse, nekad teze, nekad nikako.
U ovom krevetu, samo s zadnjom bivsom.
U cemu ti je disciplina slabija strana?
U ovom krevetu, samo s zadnjom bivsom.
U cemu ti je disciplina slabija strana?
- degenereginald
- cryptid
Lol u svemu. When push comes to shove, imam maks discipline, al mi se uopće nimalo ne sviđa taj koncept. Volim kaos i ne imanje samokontrole i prepuštanje. Budimo životinje i sve to. Disciplina mi baš ima neke ful negativne konotacije, idk. Al recimo, a ne znam, obveze. Bilo što što samo utječe na mene i minimalno na druge, tu sam nedisciplinirana na najjače.
Tko ti je zadnji propušteni poziv? Figurativno il doslovno :'D
Tko ti je zadnji propušteni poziv? Figurativno il doslovno :'D
- Capt. Kirk
Ajme ovo je moje pitanje!
Imam u kontaktima nekoga koga sam spremila pod "Netko" i taj netko me je zvao opet prije par dana (zadnji put je zvao u petom mjesecu nekad). Ja sam bila picka pa se nisam javila, jer nemam blage veze koga i sto da ocekujem. :O
Desi li ti se tako da uzimas random brojeve i onda nemas pojma tko su ti ljudi u tvom imeniku?
Imam u kontaktima nekoga koga sam spremila pod "Netko" i taj netko me je zvao opet prije par dana (zadnji put je zvao u petom mjesecu nekad). Ja sam bila picka pa se nisam javila, jer nemam blage veze koga i sto da ocekujem. :O
Desi li ti se tako da uzimas random brojeve i onda nemas pojma tko su ti ljudi u tvom imeniku?
Ne bejb. Dala sam nekim zemskama s haera zadnje pred pol godine ili vise. Razgovor nismo odrzali duze od 2 dana brijem, pocela sam stvarno srljat s tim i sad mi je malo bed sta imaju moj broj, but i play it cool naravno
Ima li u tebi ista revolucionarsko, sta?

Ima li u tebi ista revolucionarsko, sta?
Doslovno Svijet knjige. Broj sam upisala i vise se i ne javljam. Dosta je sto knjige kupujem. I svaki put kad nazovu, kazem sebi kak se moram upisat u hakom i uvijek zaboravim. Figurativno, nista nije propusteno. Sve je to kak treba biti.
Pa to mi se dogodilo sam jednom, i to ovdje ali ne zato sto sam uzela random broj. Ocito sam komunicirala s tom osobom. Ali sam zaboravila. Jbga nisam znala ciji je broj a poruke brisem.
Ima, borba za pravdu i feminizam u nekoj mjeri, kad imam snage za to.
Jesi bila na festivalu svjetla? Koja lokacija je top?
Pa to mi se dogodilo sam jednom, i to ovdje ali ne zato sto sam uzela random broj. Ocito sam komunicirala s tom osobom. Ali sam zaboravila. Jbga nisam znala ciji je broj a poruke brisem.
Ima, borba za pravdu i feminizam u nekoj mjeri, kad imam snage za to.
Jesi bila na festivalu svjetla? Koja lokacija je top?
- Coffeemug
Ne.
Jesi zadovoljna s osobom koja si postala?
Jesi zadovoljna s osobom koja si postala?
Jesam.
Kad upoznaš nekog online, napraviš li mail adresu baš za tu prigodu? Ili ti nije bad dati mail onaj koji inače koristiš?
Kad upoznaš nekog online, napraviš li mail adresu baš za tu prigodu? Ili ti nije bad dati mail onaj koji inače koristiš?
Keep going.
Jesam, al ne zivim kao paun. Zelim, dok zivim, razvijat se i mislit da mogu jos.
Imam 3 maila vec godinama, poslovni, privatni i jedan kao "lazni". Taj lazni je za spam reklame, kad se negdje regam i za zene s mreza. Tocno tim poretkom. Ne otvaram nove mailove, nemam vremena za takve pizdarije.
Koji ti je naj kvart u tvom gradu, po nekim tvojim parametrima?
Imam 3 maila vec godinama, poslovni, privatni i jedan kao "lazni". Taj lazni je za spam reklame, kad se negdje regam i za zene s mreza. Tocno tim poretkom. Ne otvaram nove mailove, nemam vremena za takve pizdarije.
Koji ti je naj kvart u tvom gradu, po nekim tvojim parametrima?