Ljubav ide kroz želudac, pa je ovdje zgodno pisati o užicima koje pruža fina i ukusna klopa ili preporučiti dobar restoran.
-
adamzyan
Hrani li se netko od vas po nacelima LCHF prehrane?
Ako se hranite ajde napisite dojmove i iskustva.

-
GeminiXy
- Spol/rod: žensko
- Status: U vezi
Imala sam prošle godine zdravstvenih problema pri čemu samu sam totalno izgubila apetit..ono malo što sam jela odlučila sam da bude zdravo, nerafinirano, sirovo i domaće..ugljikohidrate nisam jela, unos proteina mi je bio najbitniji, orašaste plodove ne volim pa sam te stvari suplementirala..nisam se informirala o paleo prehrani već sam poslije skužila da se hranim po principima iste..meni je odlična..puno mi je pomoglo, čak sam se i sa lijekova skinula..tko može neka proba..isplati se..em što smršaviš em što ozdraviš..tijelo ti se samo probudi nakon nekog vremena i traži fizičku aktivnost..sad idem već mjesecima u teretanu 4-5 tjedno..so there's that..
-
adamzyan
To sam u vise navrata procitala, da na ovoj prehrani ljudi svoje zdravstvene probleme uspiju ublaziti ili rijesiti, popraviti krvnu sliku, skinuti kg itd.
Ja sam tek na pocetku, 5 tjedana. Skinula jesam sigurno 5 kg. Mozda i vise, ne vazem se. Primjecujem po odjeci. Takoder sam iz zdravstvenih razloga, ne mogu ih rijesiti ali mogu ublaziti. Najveca pozitivna promjena svakako je ta energija o kojoj pises. Manje su mi potrebe za snom, fizicki sam aktivnija, nisam troma. Uvijek sam to pravdala manjkom zeljeza u odredenim periodima, al zapravo je jedini problem bio secer.
-
GeminiXy
- Status: U vezi
Neke ozbiljnije probleme neće riješiti, ali da..ublažiti će ih..kod mene je bio želudac u lošem stanju..ali sad mi je stvarno ok..jednostavno ne opterecujes organizam, dajes mu ono sto treba i ustedit ces mu energiju koju dalje mozes iskoristiti za sport ili bilo sta..ja se sad spremam za jednu ozbiljnu kuru alkalizacije..sretno mi

-
adamzyan
Sretno.
I ja mislim da cu ubrzo na zelenu kuru
Javi dojmove

-
adamica
Ja već skoro puna dva mjeseca nisam grama izgubila.

Ok, ponekad brljam, ono u 10 dana pojedem slatko. Čitam, kažu kad tijelo kao dosegne idelnu težinu prestane mršaviti. Jedno je što moje tijelo misli, a drugo moja glava.
anyone?
©
-
Coffeemug
- Ja sam: ne želim se identificirati
^ iz iskustva okoline, pauza + vjezbanje. s tim da pauza ne znaci jesti smece svaki dan, nego jesti vise zdrave hrane. metabolizam ti se vjerojatno jednostvno usporio jer se naviknuo na taj ritam. moras ga malo probuditi
-
adamica
a da. ocito se metabolizam usporio. ne bi mijenjala prehranu jer mi odgovara minimalan unos ugljikohidrata.
ocito trebam poceti vjezbati, uhvatit se u kostac s time. samo ajd ti to reci biku koji naginje lijenosti i hedonizmu.
©