Saša je napisao/la:slapa je napisao/la:Radite li samo čaj iz vrećica ili kupujete onaj rinfužo? Koji vam je najdraži čaj od svih koje ste do sada probali? Koji najčešće pijete?
Dodajtete li ikakve dodatke tipa šećer, limun, med, mlijeko?
Dok nisam bila jako dobro upoznata s čajevima koristila sam kao i većina one iz vrećice.
Čajevi u vrećici su zapravo ostaci ostataka pravih čajeva u listićima + kemijski aromatizirani i nemaju ni približno sličan okus, miris i učinkovitost na zdravlje kao čajevi u listićima.
Čajeve kupujem u "Kući Zelenog Čaja" koja se nalazi u Ilici tamo u
hodniku kojim se ide u restoran "Lovački rog" i na Gornji Grad.
Može se naručiti i preko neta i platiti pouzećem. Vidim da se nešto slično otvorilo i u Teslinoj + slatke delicije. Morat ću malo to istražiti.

That's right!
I ja čajeve kupujem u "Kući zelenog čaja" u Ilici,koja ima i mogućnost net-kupovine i u "Kući čaja" u Beogradu,za koju nisam sigurna ima li sajt,ali ima puno veći izbor nego ZG,ali moraš doći tamo "na noge".
Jako mi je bitno da je "roba" u rinfuzi i da ne kupujem one ostatke ostataka nekadašnjeg čaja.
Inače ga pijem nemilice,neovisno o godišnjem dobu,a najviše ljubim prešani pu erh(onaj koji izgleda kao šit),zelenka u svim varijantama,ali najviše s jasminom ili limunskim travama,pa može i crni(ruski,turski,indijski,afgani),a yerba mate je vrh,umjesto kave!
Za buđenje yerba mate,za spavanje rooibos.
U razdobljima kad imam vremena i sama berem i sušim sve i svašta ili makar nabavljam od raznoraznih baka,tako da počesto imam domaćeg čaja iz još nezagađenih dijelova ove Naše Lijepe.Evo,upravo eksiram domaći čaj u kombinaciji domaća menta-domaća bazga-domaća kadulja.Eksplozija zdravlja!
Je li netko za neku razmjenu?