kulinarska pitanja

Ljubav ide kroz želudac, pa je ovdje zgodno pisati o užicima koje pruža fina i ukusna klopa ili preporučiti dobar restoran.
User avatar
LittleRedRidingHood
Objave: 3517
Joined: 15 Ožu 2011 20:53
Spol/rod: žensko
Ja sam: ne želim se identificirati
Status: U vezi
Location: Juzno

Re: kulinarska pitanja

Postby LittleRedRidingHood » 03 Ruj 2014 14:47

ajmo ekipa, umak od avokada? radila koja? samo avokado, limun, sol, papar? zacini?
s cim se ljubi, s cim ne? :D


svi prijedlozi su dobrodosli
I motali smo u vodi moju dušu na njenu i njenu dušu na moju. I prvi put sam shvatio da je ovo, što činimo, mnogo veće od ljubavi. Da plivamo kroz vječnost.

Bolje kuna na suncu, nego dvi u hladu.

User avatar
Andain
Objave: 5103
Joined: 03 Pro 2012 23:17
Spol/rod: žensko

Re: kulinarska pitanja

Postby Andain » 03 Ruj 2014 21:09

Meni je fin onaj kupovni kojem dodam malo vrhnja..doduše, koristim samo za čips, niš drugo. :)
“She's hot. I trust her.”
Hansel

Little N
Objave: 4081
Joined: 04 Svi 2013 14:00
Spol/rod: žensko
Status: U vezi
Location: Zagreb

Re: kulinarska pitanja

Postby Little N » 04 Ruj 2014 08:03

Sa svjezim sirom/ tunom/ bademima
Fino je kao namaz
Osobno ne radim, al frendica je usavrsila, moras samo nac svoj omjer cega vise/manje da ti bude po gustu

User avatar
LittleRedRidingHood
Objave: 3517
Joined: 15 Ožu 2011 20:53
Spol/rod: žensko
Ja sam: ne želim se identificirati
Status: U vezi
Location: Juzno

Re: kulinarska pitanja

Postby LittleRedRidingHood » 04 Ruj 2014 08:05

da, vidjeh da i korijander ide super u to..ja ga planiram onako uz salatu, sa meksickom ide super al probam i kao namaz..
I motali smo u vodi moju dušu na njenu i njenu dušu na moju. I prvi put sam shvatio da je ovo, što činimo, mnogo veće od ljubavi. Da plivamo kroz vječnost.

Bolje kuna na suncu, nego dvi u hladu.

User avatar
Bash
Objave: 5460
Joined: 07 Kol 2009 12:56

Re: kulinarska pitanja

Postby Bash » 18 Svi 2016 19:04

Imam kolut ekstremno stinky Camemberta koji tjednima zagađuje frižider i ima još dva dana fore da se pojede. Divojka noped out, a ja ga solo ne mogu rišit s kruhom iako je okus fantastičan. Imate li neki recept u kojeg ga mogu uvalit, a da nije tipa pašta ili narezan na dasku? Pa da suptilno ustinkam nepce kolegicama na poslu

User avatar
Moloko
Objave: 10987
Joined: 28 Sij 2010 11:10
Spol/rod: žensko
Ja sam: ne želim se identificirati
Status: U vezi

Re: kulinarska pitanja

Postby Moloko » 18 Svi 2016 20:00

Bash wrote:Imam kolut ekstremno stinky Camemberta koji tjednima zagađuje frižider i ima još dva dana fore da se pojede. Divojka noped out, a ja ga solo ne mogu rišit s kruhom iako je okus fantastičan. Imate li neki recept u kojeg ga mogu uvalit, a da nije tipa pašta ili narezan na dasku? Pa da suptilno ustinkam nepce kolegicama na poslu



http://finirecepti.net.hr/priprema/pohani-camembert/
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."

Little N
Objave: 4081
Joined: 04 Svi 2013 14:00
Spol/rod: žensko
Status: U vezi
Location: Zagreb

Re: kulinarska pitanja

Postby Little N » 18 Svi 2016 20:08

http://www.recipetineats.com/cheese-garlic-crack-bread-pull-apart-bread/
Prva slika. Strucu kruha tak narezes, sir uvalis u proreze, maslinovo ulje ili maslac, cesnjak na sitno, zacinsko bilje suho, ma generalno sve kaj ti pase sa specificnim sirom naguras unutra i zapeces 20min u ugrijanoj na 200..
Dobit ces prvoklasni baugette, ponesi 10dkg sunke i da vidis dorucak iz snova. Ak imate mikrovalnu na poslu za podgrijat, ak ne fino je i hladno..


Return to “Gastro”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest