cimer/ica u Jaski

Kupujem, prodajem, mijenjam, tražim, poklanjam, unajmljujem, iznajmljujem... Napomena: ovo NIJE forum u kojem tražite curu ili one night stand, za to postoji posebna rubrika. ZABRANJENO REKLAMIRANJE USLUGA/PROIZVODA BEZ DOZVOLE ADMINISTRATORA!
Forum rules
User avatar
Leslie Knope
Objave: 1
Joined: 28 Tra 2013 19:14

cimer/ica u Jaski

Postby Leslie Knope » 28 Tra 2013 19:38

Bok,
Tražimo cimera/icu ili par za dijeljenje suživota u centru Jastrebarskog. Radi se o komfornom 125 kvadrata velikom namještenom stanu u stambenoj zgradi. Stan je na 1. katu i ima perilicu rublja, štednjak, hladnjak, mikrovalnu, flat internet, grijanje je na plin. U 3-minutnoj blizini su plac, Lidl, busna stanica i krasan park s pripadajućim jezerom i šetalištem. Image

Imali biste svoju prostranu sobu od 30ak kvadrata s malim balkonom, te pristup u zajedničke prostorije koje čine kuhinja, blagovaonica, dva wc-a i ostava. Stan je dovoljno velik za tri ili više osoba bez da je imalo tijesno, nas često ni nema doma danima jer visimo po tuđim stanovima u Zagrebu. :gigglenod: Ako vas zanimaju još neki detalji i zainteresirani ste, javite se na PM. Stanarina je 1500kn zajedno s režijama, ali ako vas je dvoje, možemo se dogovoriti. Naši jedini uvjeti su da ste nepušač i LGBT friendly. Dvoje nas je, oboje smo nepušači i svatko doma povremeno dovodi dečka/curu i radije želimo imati cimere za koje znamo da su ok s tim, prije nego stavimo oglas na Njuškalo.

Hvala

Return to “Oglasi”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest