Dal ste aktivne na forumu, ako niste, zašto?
Što bi vas nagnalo da više pišete, otvarate teme?
Što vam smeta? Što vam se sviđa? Što biste mijenjale?
O čemu biste htjele čitati u Crol magazinu?
Ideje, prijedlozi, kritike dobrodošli.

slažem se s tim napola, mislim da kad bi postojao chat da bi se kroz to izgubio smisao foruma i zašto on zapravo postoji..pihach je napisao/la:mislim da bi bilo super kad bi imali profile, chat ili nesto slicno.
ljudi bi vise komunicirali i upoznavali se.
ako nešto nije obuhvaćeno u samom nazivu, ne znači da se to diskriminira. samo napominjem pa ti možda ne bude više tako zvučalo.raih je napisao/la:Meni osobno u nazivu Crol jako smeta lezbejski portal,mislim da bi naziv trebao biti portal za lez i bi osobe,jer mi je to diskriminirajuće prema bi osobama.
ovo pokazuje da ne znaš šta se tu piše i daješ prijedloge na temelju vlastitih predrasuda, a nisi potrošila 5 minuta da vidiš kako ovdje stvari funkcioniraju. ovih zadnjih (i jedinih) godinu dana šta sam aktivno tu, biseksualne osobe raspravljaju na apsolutno ravnopravnoj razini sa lezbijkama, dapače, čini mi se da su baš one najlajavije dvocijevkeraih je napisao/la:Općenito mislim da bih trebalo više prostora,tema i podrške dati bi osobama koje bi na taj način mogle progovoriti i naći se na ovome portalu a ne da budu napadnute od većine lez osoba kad se jave pa i izgube volju za daljnjom aktivnošću na Crol-u.
ženski kutak, ženski posao, ženski mozak... nastavi niz. kao odvojene teme ok, ali tematski kutak za ženske stvari, ew. meni se ne sviđa, ali to je samo moje mišljenje.raih je napisao/la:Mislim da bi bilo jako lijepo otvoriti rubriku tipa npr. ženski kutak gdje bi žene čitale o modi,šminkanju,depilaciji ...
tu se slažen s tobom. i uz neki primitivni chat, mislin da bi se smanjia offtopic i povećao promet na portalu. a mislin da potreba za tim postoji i ako samo gledamo broj posjetitelja zadnja 24h koji nikad ništa ne pišu. šta oni rade? provjeravaju pm-ove valjda.raih je napisao/la:i da chat bi bio super.
Eto..
Google > Crol > Portal za lezbijke, biseksualke, neodlučne i sve žene u potrazi za kvalitetnim informacijama o zdravlju, seksu, i općenito ženskim temama.raih je napisao/la:Meni osobno u nazivu Crol jako smeta lezbejski portal,mislim da bi naziv trebao biti portal za lez i bi osobe,jer mi je to diskriminirajuće prema bi osobama
raih je napisao/la:Meni osobno u nazivu Crol jako smeta lezbejski portal,mislim da bi naziv trebao biti portal za lez i bi osobe,jer mi je to diskriminirajuće prema bi osobama.