dost je bilo
puko mi loš film ili nema više filmske trake;
tražim si životnu partnericu,
ljubavnicu,
kompicu,
dragog babca s kojim ću podijeliti ostatak života u miru i skladu.
Dakako nas smrt ne rastavi

Imam 57 godina, nisam naborana ko shar-pei, trčim ko vjeverica, nisam artritična prije artistična, nisam ni sijeda, VSS mi piše u radnoj knjižici, u penziju još neću, radna sam i djelatna osoba s propelerom vriti, Zagrepčanka a tu i stanujem, ekonomski neovisna i samohrana vlasnica jednog velikog psa i novog limenog ljubimca.
Vlasnica sam dva vrta i puževa što ordiniraju u njima, strastvena vrtlarica,
obožavateljica putovanja, hodanja, planinarenja (Oj, ti vilo, vilo Velebita...), obišla svijet simo-tamo
kuharica čudnih jela i roštilja, nisam vegan al se trudim, kušačica cuge na putovanju, fan filmova i umjetnosti...pogotovo

nepušačica...meni vrlo bitno
zahebantica...
politički neaktivna i nekorektna

plaćam porez i prirez
nastojim biti duhovna bez religijskog sindroma ali ću turistički obići bogomolje,
samohrana u mišljenju
i duhovita, rekli bi cinici ko trn u peti

takvu sličnu babu tražim...dobro, ja sam unikatna pa takvu sličnu unikatnu osobu tražim da provedemo ono malo kaj nam preostaje u miru, sreći, pri papi (ne Franji) i cugi u gledanju dobrih filmova, u zekanju na vlastiti i tuđi računi, u ispijanju kavica s pogledom na paradajze
da se bavimo same sa sobom i da nas boli uvo za sve drugo...
ako se netko prepoznaje neka mi signalizira PM sa svoga Titanika da je spasim i vatru strasnu joj ugasim...
eto toliko od mene, sad ste vi na redu (požurite da ne umrem od starosti u očekivanju)
vaša
Tallinna