Upravo sada...
Re: Upravo sada...
Upravo sada sam po drugi put u zivotu na ovom forumu (prvi put se nisam dugo zadrzala), gledam sada gdje su zene/djevojke, cisto da malo tipkamo, a kad ono neeema nikoga...izgleda da sto i napisem, sama i citam. 

- degenereginald
- cryptid
^guštaj dok možeš, to je najbolji flavour.
Ot_ izbjegavam obveze as usual.
Ot_ izbjegavam obveze as usual.
I have no money and I have to scream.
-
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: biseksualka
... se vozim u busu 

- degenereginald
- cryptid
Ono kad izađeš u piđami do trafike pa te svi pitaju za smjer. Što ako nisam lokalac nego samo ekscentrik?
+
Voljela bih napisati- šta ste sad vani, odite na posao, bagro neradnička,- ali stupanj nezaposlenosti u hrvatskoj je neš čemu se ne treba smijati :rip:
+
Voljela bih napisati- šta ste sad vani, odite na posao, bagro neradnička,- ali stupanj nezaposlenosti u hrvatskoj je neš čemu se ne treba smijati :rip:
I have no money and I have to scream.
Vratih se natrag u krevet nakon dorucka, treba kvalitetno iskoristiti ovaj slobodni dan 

-
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: biseksualka
- Status: Ostalo
Upravo sada sam pročitala ovaj zanimljiv članak... koji mi je frendica poslala... Bez poduzimanja hitnih i dosljednih mjera europskim morima prijeti nesigurna budućnost
Ukratko dosta smo sebični i samo gledamo kako da nama bude dobro, a za prirodu niko ne mari... užas..
Ukratko dosta smo sebični i samo gledamo kako da nama bude dobro, a za prirodu niko ne mari... užas..