Meteo stanje je bilo lako provjerljivo.
I općenito, izgledalo je kao da mi je pola grada dnevni boravak.
Zavirivanje Slovencima prek plota ne računam.

I to ce ostati tako sve dok ne prestanes sa "super vozim, umalo izginusmo danas " pricama. Hvala.invalid_user je napisao/la:blago vam se, mi se jos nismo autima zbondali jer doticna ne dopusta da ja vozim, a kamoli ispred/iza nje.
roadkill je napisao/la:Navodno se popravila od kad sam je zadnji put vidjela u autu.![]()
Prije dva mjeseca mi je bila u rangu bivse koja je jednom ustvrdila (usred voznje) da ne moze voziti jer joj je ispala ona plocica na mjenjacu i ne zna gdje je koja brzina.Dusa mi se momentalno rastavila s tijelom.
roadkill je napisao/la:Navodno se popravila od kad sam je zadnji put vidjela u autu.![]()
Prije dva mjeseca mi je bila u rangu bivse koja je jednom ustvrdila (usred voznje) da ne moze voziti jer joj je ispala ona plocica na mjenjacu i ne zna gdje je koja brzina.Dusa mi se momentalno rastavila s tijelom.
Jooooooooooojjabooka je napisao/la:Mene zanima kakva su vasa iskustva s autima i voznjom uopce moja su katastrofa,pa da krenem redom:
-dobila sam vozacku samo na 2 godine(tada sam imala dioptriju-1)
-prvi put kad sam polagala,zgrebla sam cijelu ljevu stranu auta na ocigled 2 clana komisije i instruktora
-tjedan dana sam se vozila pod rucnom nisam ni skuzila
-jednom sam ustanovila da mi je guma prazna(pa mi je rekao prijatelj da mi je prazna jos od prosla srijede
-dvaput kad sam isla u rikvec pogodila sam auto iza sebe
-prosla sam kroz crveno,al nije bilo namjerno nisam ni skuzila semafor
-uspjela sam prebacit iz 4 u rikverc
-nakon 6 koktela nagovorila sam dragu da cu je ja odvesti kuci,u voznji mi je izvadila kljuc(navodnao sam u drugoj pokusavala ici 100)
-policija me dvaput ulovila kak se sexam u autu
-dozivjela sam 6 sudara
-Vise ne predstavljm opasnost na cest,izgubila sam vozacku i nikad nisam izvadila novu
stvar je u tome sto ja imam isto to auto, iste probleme, isto ga vozim bez pol beda i opet mi ne das.roadkill je napisao/la:Stvarno ne mogu biti toliko djubre, u njenu obranu moram reci da je dobar dio razloga sto joj ne dam da vozi taj sto je auto zivi krs i vecina normalnog svijeta izbjegava sjesti za taj volan.![]()