Mislim da mi je ozljeda prosla i da se iduci tjedan mogu vratit teretani

Coffeemug je napisao/la:Dosla s trcanja,otusirala se i pijem kavu. Ta kava nakon trcanja je najsladja.
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
ariadne je napisao/la:Coffeemug je napisao/la:Dosla s trcanja,otusirala se i pijem kavu. Ta kava nakon trcanja je najsladja.
Just curious, koliko ti kava popiješ dnevno?
Coffeemug je napisao/la:ariadne je napisao/la:Coffeemug je napisao/la:Dosla s trcanja,otusirala se i pijem kavu. Ta kava nakon trcanja je najsladja.
Haha 3-4, ali rijetko kada popijem cijelu jer dugo pijem javu. Uzivam u njoj.
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
ariadne je napisao/la:Coffeemug je napisao/la:ariadne je napisao/la:Coffeemug je napisao/la:Dosla s trcanja,otusirala se i pijem kavu. Ta kava nakon trcanja je najsladja.
Haha 3-4, ali rijetko kada popijem cijelu jer dugo pijem javu. Uzivam u njoj.
KulKako ju piješ? Neku spešl? Jel uzimaš iz onih nekih fensi dućana? Moja frendica je dobila jednom neku čistu kavu ne znam otkud. Šri Lanke or something. Ili negdje iz Afrike. Čuvala to ko oko u glavi.
adamzyan je napisao/la:ono kad se u ponedjeljak u 10 ujutro dogovorite kako se budete u utorak sasile od trave i cuge
Parus minor je napisao/la:adamzyan je napisao/la:ono kad se u ponedjeljak u 10 ujutro dogovorite kako se budete u utorak sasile od trave i cuge
samo rokaj![]()
Coffeemug je napisao/la:otkazala kino i sad sam bas sretnavec sam se jucer socijalizirala, ne mogu i danas
![]()
treba mi samoce
adamzyan je napisao/la:Coffeemug je napisao/la:otkazala kino i sad sam bas sretnavec sam se jucer socijalizirala, ne mogu i danas
![]()
treba mi samoce
tak sam i ja za sutra sve otkazala. iz istog razloga.