Shvaćanje interneta i svog 'ulaganja'. Ozbiljno

Podforum za dogovore oko izlaska, sportskih dogadjanja, pijanki, izvjesca o tome, prepricavanje itd te sve ostale interne i privatne fore i razgovore.
Avatar
call_me
Postovi: 2890
Pridružen/a: 19 sij 2010 21:17
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka
Status: Solo

Re: Shvaćanje interneta i svog 'ulaganja'. Ozbiljno

Post Postao/la call_me » 29 ruj 2019 02:57

Dokle? Do koje razine atomizacije pizdarija?

Bash
Postovi: 6507
Pridružen/a: 07 kol 2009 12:56

Re: Shvaćanje interneta i svog 'ulaganja'. Ozbiljno

Post Postao/la Bash » 29 ruj 2019 05:18

nedonošče je napisao/la:
28 ruj 2019 16:56
Bash je napisao/la:
28 ruj 2019 16:10
A okej, onda nemoj očekivat ako nećeš unatoč svim prošlim iskustvima. Jel to realno? :D Zadrži taj naiveté i budi šokirana sljedećom chrissy i kak je to moguće da neki ljudi na internetu lažu o svemu.
Ovo tvoje crno-bijelo razmišljanje je napornije i od mojeg cjepidlačenja. :D Not shocked, just disappointed. Biti svjestan mogućnosti i ekšli očekivat da se to i dogodi su dvije različite stvari, opet.
Not shocked ni da ti je tuđe razmišljanje napornije od vlastitog cjepidlačenja. Not really disappointed either. Dare I say - očekivala sam :D
Zajebancija na stranu, ne kažem da je drama ak netko želi raspravljat, ali come on, danima su bili aktualni usklici i psovke i paranoje raznoraznih korisnica. Mislim svako može tvrdit da nije bilo dramatičnih reakcija jer se nikom ne da citirat te postove, ali svi ste ih pročitali. I opet, normalno je i dramit, kajsad. Nije da se ikog zbog tog proziva, za razliku od moderatorice koja se samo našalila. Meni je taj njen move bio hilarious, šteta da se ne možete malo bar sad opustit oko tog.

Avatar
fuji ix
Postovi: 7063
Pridružen/a: 28 ruj 2011 21:30
Spol/rod: žensko
Lokacija: oku ugodna

Re: Shvaćanje interneta i svog 'ulaganja'. Ozbiljno

Post Postao/la fuji ix » 29 ruj 2019 08:27

Jos nije kraj?
Daaj, cure.

Reginald
Postovi: 3147
Pridružen/a: 04 ožu 2010 21:19

Re: Shvaćanje interneta i svog 'ulaganja'. Ozbiljno

Post Postao/la Reginald » 29 ruj 2019 08:55

^l o l
__
Super mi je kako je narativ prešao iz - moderatori su impotentni- kad je bio problem s pitaj me topicom, u -moderatorica iskorištava svoje ovlasti, sigurno može doć do podataka koje nisam ni stavila na forum i idk, doć mi doma i humpat mi jastuk dok spavam (???). Neka vas. I dalje smo samo basic janitors i volimo vas sve. :*
+
Jedini kojih se moramo bojati u cijeloj ovoj priči smo mi sami :mudrosti:

Žena/e su doslovno bile aktivne na jednom topicu; nije baš da je godinama netko gradio personu i onda se popeo na neko brdo i smijao se svima zlokobno dok grad gori. Ali kužim da joj/im je možda netko uletio u inbox, pa se osjeća izdano ko mali isus, onakkkkkkk.

Al bilo bi lijepo ne igrat se witch hunt-a/prozivanja nekakvog čist da ne izgubi kontrolu.
For all you know, možda je sve bilo nesporazum. Možda je netko (lol ikr) odlučio uzet godišnji od crola u najgorem mogućem trenutku. Možda možda. Nije ni bitno. Ničiji podatci nisu narušeni, što je odmah/p. brzo spomenuto.
Al da možete pretpostavljati i trešati poimence----> podivljajte, al ono. U inboxima il neš. Ovdje pretpostavljajte bez imenovanja. Ali se nadam da su svi svjesni da se radi o pretpostavkama, jel.

Tbh, bilo bi jebeno da je ovo neki preloš marketing ploy, jebote. Treba se sjetit, ae ---> lijepo je da postoji bar jedna tema u kojoj svi žele sudjelovati, tbh. Crol se malo koprca, tnx crissy. i crissy.

Nisam htjela pisati ranije jer kome treba još ulja na vatru kad svako malo djeluje kao da se schillala priča oko ovoga, ali sad mi se čini da nikad neće bit gotova, PA ONO, AJD DA I JA MALO SAD TU NEŠ. Ionak je pun kurac tog rečeno, al nek se još malo kasapi taj mrtvi konj; we need some pulp in here to make some juice.
Haj fajv goxolina, btw, jelda da je točkica moment baš bio genius, bilo da je jedna osoba u pitanju ili da je točkica crissy bila trol no.2. I meni je to zapelo za oko and I loved it.
+
slika
^ da ne bi bilo da nitko nije stavio!
A i ovo-----> there's no such thing as a free lunch
lol vi ekonomisti, di ste.

backspace
Postovi: 8995
Pridružen/a: 17 ruj 2009 21:51

Re: Shvaćanje interneta i svog 'ulaganja'. Ozbiljno

Post Postao/la backspace » 29 ruj 2019 11:07

Ti sad velis da je cista pretpostavka, tamara prije veli
tamara3 je napisao/la:
24 ruj 2019 17:47
I ja ću biti izravna - osoba koja se malo zaigrala je sankcinonirana i nema potrebe za stupom srama. Drugo, nemoj misliti da se u svakm trenutku svakog dana vidi sve što neka od njih/nas radi, niti tu visimo 24/7. Jednostavno smo skužile na kraju priče. Već sam 5 puta rekla da to ne predstavlja nikakav sigurnosni problem osim što je neke naživciralo (uključujući i mene). Sad je gotovo i to je to.
Sto se mene tice, moderatori nisu uopce potrebni. Pa meremo svi na free lunch 🥳
:*

Reginald
Postovi: 3147
Pridružen/a: 04 ožu 2010 21:19

Re: Shvaćanje interneta i svog 'ulaganja'. Ozbiljno

Post Postao/la Reginald » 29 ruj 2019 11:22

Bilo koja korisnica može biti sankcionirana.
+
To bi fakat onda ovisilo o zajednici koja tvori forum, a i tad bi bilo zajebano. Apsolutno jesam za to da otvoriš forum bez moderature. Let us eat cake.

backspace
Postovi: 8995
Pridružen/a: 17 ruj 2009 21:51

Re: Shvaćanje interneta i svog 'ulaganja'. Ozbiljno

Post Postao/la backspace » 29 ruj 2019 11:54

Teoretski da moze svaka, ali...
tamara3 je napisao/la:
17 ruj 2019 14:58
Ispričavamo se što je potrajalo, no trebalo je utvrditi neke stvari, a ponešto od toga još traje.

Dogodilo se to da je došlo do zloupotrebe ovlasti i kad završi interna istraga (znam da zvuči smiješno to s "istragom", ali tak je), slijedit će odgovarajuće sankcije. Kao što sam ranije rekla i odgovorila backspace, sigurnost korisnica i njihovih podataka ni na koji način nije ugrožena, a tako će i ostati. Žao nam je što se to dogodilo.
Sorry sto challengiram, prof deformacija.

Pa i to je dobra ideja, ako vec necete tu, rado bih napravila taj experiment (doduse kao i mnoge druge) da imam znanja i da se hocete svi preselit tamo da imam nest i korisnika
:*

Avatar
tratinčica
Postovi: 1850
Pridružen/a: 02 ruj 2015 21:43
Spol/rod: žensko

Re: Shvaćanje interneta i svog 'ulaganja'. Ozbiljno

Post Postao/la tratinčica » 29 ruj 2019 12:52

Tjednima se po forumu razapinju admini i moderatori zbog nekakve neazurnosti. Ja evo ne znam sto ste vi ocekivali da se napravi? Da se u roku od jedne sekunde sve prvo predvidi pa banira i onda lijepo gurne pod tepih, po mogucnosti prije nego li jedna od korisnica nesto procita. Pa evo, nisam znala da za posao moderatora trebas biti neki vidovnjak ili tako nešto.
Pa me zanima, backspace, bi li reagirala drugacije da je ovo tada bio forum bez moderatora (koje toliki ne zelis)? Zanima me koliko postojanje moderatora utjece na tvoju ocitu frustriranost cijelom situacijom? Jer ispada da tebe vise muci to sto je ovo forum koji ima moderatore nego to sto te netko strolao na tih patnickih pola sata!

Avatar
grlica
Postovi: 4486
Pridružen/a: 29 lip 2016 20:16
Spol/rod: žensko
Ja sam: ne želim se identificirati
Status: Solo

Re: Shvaćanje interneta i svog 'ulaganja'. Ozbiljno

Post Postao/la grlica » 29 ruj 2019 13:16

" Život je kao cvijet, a ljubav njegov med."
Victor Hugo

backspace
Postovi: 8995
Pridružen/a: 17 ruj 2009 21:51

Re: Shvaćanje interneta i svog 'ulaganja'. Ozbiljno

Post Postao/la backspace » 29 ruj 2019 13:39

Ne razapinjem vas, pricamo, samo ste jako osjetljive i sve shvacate osobno, a ja sam fokusirana na koncept i ideju kad isticem nekonzistentnost ili retoricke nekorektnosti, inace sam i vrlo soft s vama i ljudima na netu, sad malo challengiram i odmah mi se durite nest. De vi meni recite zakaj nemremo otvoreno pricat bez durenja? Nakon bi mogli svi bit pinkicu pametniji? Il je najbolje da se i ja uvredim na te sve vase izjave upucene meni osobno, pa bi vam to bilo ok? Al jbg nemere to kad ja tak ne funkcioniram :D
tratinčica je napisao/la:
29 ruj 2019 12:52
Pa me zanima, backspace, bi li reagirala drugacije da je ovo tada bio forum bez moderatora (koje toliki ne zelis)?
Da, bih. Jer su onda drugacija pravila igre. Nije da ne zelim moderatore, ono sto govorim je da forum kao i nogomet ima svoja pravila. Pravila za korisnike, ali i pravila za providera i moderatore. Ako krsenje pravila korisnika trigerira sankcije, onda i krsenje providera treba trigerirat minimalno neku otvorenu i korektnu komunikaciju o navedenom prema korisnicima, narocito ako se trazi. U suprotnom gubi se povjerenje i da postavlja pitanje cemu moderatori. Retorika da sto dramimo, retorika o patnickih pola sata, to je bilo malo humora, i tome slicno je nekorektna, suvisna i kontraproduktivna. Jer u tom slucaju, mogu li i ja kao korisnik pocet krsit pravila, vrijedat, outat i to, i rec moderatoru/provideru, de sto dramis, sto bi ti sad mene banirao, pa to se sve samo dobar humor i zajebancija.
:*

nuit
Postovi: 849
Pridružen/a: 11 sij 2019 02:47

Re: Shvaćanje interneta i svog 'ulaganja'. Ozbiljno

Post Postao/la nuit » 29 ruj 2019 13:41

Ajmo realno, šta je gore, što se netko, whoever the fuck, malo zajebavao na račun brižnih forumašica taj jedan dan, ili ovaj isforsirani CSI Crol koji otad traje? Osjećam se kao da ne pamtim vrijeme prije ovog witchhunta u mraku koliko se ova epopeja razvlači.

backspace
Postovi: 8995
Pridružen/a: 17 ruj 2009 21:51

Re: Shvaćanje interneta i svog 'ulaganja'. Ozbiljno

Post Postao/la backspace » 29 ruj 2019 13:48

Umjesto da mi budete zahvalni sta je forum zivnuo i sta je krv prokljucala nekim korisnicama :-P
:*

nuit
Postovi: 849
Pridružen/a: 11 sij 2019 02:47

Re: Shvaćanje interneta i svog 'ulaganja'. Ozbiljno

Post Postao/la nuit » 29 ruj 2019 13:48

Želiš reći da si ti Crissy? :confused:

backspace
Postovi: 8995
Pridružen/a: 17 ruj 2009 21:51

Re: Shvaćanje interneta i svog 'ulaganja'. Ozbiljno

Post Postao/la backspace » 29 ruj 2019 13:53

De drzi se teme :hideunderrock:
:*

Avatar
tratinčica
Postovi: 1850
Pridružen/a: 02 ruj 2015 21:43
Spol/rod: žensko

Re: Shvaćanje interneta i svog 'ulaganja'. Ozbiljno

Post Postao/la tratinčica » 29 ruj 2019 13:56

^vec tri tjedna trazis neku pravdu kao da su moderatori prodali tvoje podatke isilu bokte. Otvorila si i topic zbog toga, a mene zoves osjetljivom i da se durim!?
Stojim iza toga da ipak malo dramis! Sorry, ali da. Eh sad ne znam jel to samo zbog crissy situacije ili te vec neko vijeme nesto kopka na formu pa ti je ovo bio trigger i prilika da kazes to sto zelis reci. Moze ostati i misterij, fine by me.

Avatar
call_me
Postovi: 2890
Pridružen/a: 19 sij 2010 21:17
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka
Status: Solo

Re: Shvaćanje interneta i svog 'ulaganja'. Ozbiljno

Post Postao/la call_me » 29 ruj 2019 14:03

Naputak: Citati Reginald s razumijevanjem. I vrlo vrlo pazljivo. Doista je sve rekla o ovoj temi. Pa ohanite.
Osim ako to doista nije trigger za neke druge probleme. U tom slucaju otvorite novu temu tipa “Zasto se osjecam izdano/sjebano/nevoljeno na zenskom forumu?”; ili “Zasto Crol projeciram na vlastite probleme”; ili “Zasto mi treba drama da bih rjesila sjebanost”; sijaset toga. Pa bujrum.
Zadnja izmjena: call_me, dana/u 29 ruj 2019 14:04, ukupno mijenjano 1 put.

Reginald
Postovi: 3147
Pridružen/a: 04 ožu 2010 21:19

Re: Shvaćanje interneta i svog 'ulaganja'. Ozbiljno

Post Postao/la Reginald » 29 ruj 2019 14:04

@beks A napisala sam da su prozivanja i witch-hunt ono što bih htjela izbjeći, a ovakvim čeprkanjem se tu sve neš. Mislim, ja osobno mislim da fakat nije okej, jel.
Al kužim zaš tu sad pilaš po nekonzistentnosti. Tj, brijem da kužim. Nema više toliko veze s temom/situacijom nego pristupom stvarima u životu inače (?) i to je okej.
Anyhow, o da, sankcije su postojale, mark my words.
Al nitko nije imenovan, aman, i nek ostane tak, šta ne?
Jer, čak i da netko samo spomene nick, i okej je s onim šta je bilo, i dalje uvijek postoji šansa da će se netko drugi zakačit za to---> a s obzirom na reakcije koje su bile, makar se sad svi krste i govore da nema drame lol, ne želim znati kakav bullying čeka u prikrajku isustibog.

backspace
Postovi: 8995
Pridružen/a: 17 ruj 2009 21:51

Re: Shvaćanje interneta i svog 'ulaganja'. Ozbiljno

Post Postao/la backspace » 29 ruj 2019 14:07

@tratka Trazim samo normalnu korektnu komunikaciju. Spinove i psihoanalize zadrzite za sebe :dork:

Ed. Bome ste sve na nogama.
Regi, ma imena mene ne zanimaju, nit su me ikad zanimala.
Zadnja izmjena: backspace, dana/u 29 ruj 2019 14:21, ukupno mijenjano 1 put.
:*

Reginald
Postovi: 3147
Pridružen/a: 04 ožu 2010 21:19

Re: Shvaćanje interneta i svog 'ulaganja'. Ozbiljno

Post Postao/la Reginald » 29 ruj 2019 14:12

Di si, kaj ima

Avatar
call_me
Postovi: 2890
Pridružen/a: 19 sij 2010 21:17
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka
Status: Solo

Re: Shvaćanje interneta i svog 'ulaganja'. Ozbiljno

Post Postao/la call_me » 29 ruj 2019 14:19

:lol: :lol: :lol:
(Ne Beks, ne smijem se tebi neg je Regina preduhovita)

Reginald
Postovi: 3147
Pridružen/a: 04 ožu 2010 21:19

Re: Shvaćanje interneta i svog 'ulaganja'. Ozbiljno

Post Postao/la Reginald » 29 ruj 2019 15:03

^Oh, you :'))))))))))))))))))))))))))))))))


@beks- ma sve pet, ali ova putanja po kojoj smo se kretale je imala to kao konačnu destinaciju-> implikacija, ali dođe na istu granu.

Avatar
ariadne
hladan tuš
Postovi: 12774
Pridružen/a: 27 ruj 2010 17:17
Spol/rod: žensko

Re: Shvaćanje interneta i svog 'ulaganja'. Ozbiljno

Post Postao/la ariadne » 29 ruj 2019 15:44

Bash je napisao/la:
29 ruj 2019 05:18
nedonošče je napisao/la:
28 ruj 2019 16:56
Bash je napisao/la:
28 ruj 2019 16:10
A okej, onda nemoj očekivat ako nećeš unatoč svim prošlim iskustvima. Jel to realno? :D Zadrži taj naiveté i budi šokirana sljedećom chrissy i kak je to moguće da neki ljudi na internetu lažu o svemu.
Ovo tvoje crno-bijelo razmišljanje je napornije i od mojeg cjepidlačenja. :D Not shocked, just disappointed. Biti svjestan mogućnosti i ekšli očekivat da se to i dogodi su dvije različite stvari, opet.
Not shocked ni da ti je tuđe razmišljanje napornije od vlastitog cjepidlačenja. Not really disappointed either. Dare I say - očekivala sam :D
That's fine, i ja očekujem od tebe daš mislit kako je ~edgy contrariness vrhunac humora. :D

Ot. You're all lying liars who lie. :D Šta sebi, šta drugima. I would for one love to know tko je to pisao ak je netko koga znam, zato da ga ne moram više znat jel. Ne konkretno zbog ovog, I mean, topik nisam ni pročitala cijeli, so it is my fault, nije bed. Više mi je bitno što je to indikativno za to kakva je to osoba i šta od nje hipotetski mogu OČEKIVAT u budućnosti pa da ne gubim vrijeme na takav smor bez smisla za humor. Isto tak mi je super (neironično) što vidim kome je sve to smiješno i OK pa i od njih mogu takvo što OČEKIVAT hipotetski i izbjegavat accordingly. People tend to do what they feel is OK to do, jel. Histeriziranje oko privatnosti je došlo od istih ljudi ko i zadnji put so that's not surprising iako mislim da je taj angle nepotrebno paranoičan, ko što sam mislila i prvi put. Also nije mi jasno zaš se druge moderatorice uvlači u išta tho.

I just keep thinking o tome koliko je ta osoba uložila truda i vremena i energije na konstrukciju tog svega. That's what's baffling to me. Clearly misli da je to bilo neš super pa mi nije jasno zaš je pobjegla umjesto da bude ponosna na svojih ruku djelo. Osim ak nije dobila permaban il je magično požalila pa se ne pojavljuje jer ju je sram, iako sumnjam considering da je ovo bio dugotrajni koncentrirani napor i imala je beskonačno vremena požalit. She knew what she was doing. Korisnice ovog foruma ne cijeni očito, al dovoljno joj je stalo da se njima pozabavi in the first place. Jel to nekakav prijezir? Ko one šta pišu po forumu kak smo mi ostale jadne jer pišemo po forumu. Just amazing stuff there. Nadalje ak se radi o nekome ko je htio otić s foruma with a bang, it's a weird choice for a bang ako indeed na kraju nitko osim modica ne zna ko je to pisao. Onak, čisto sijanje kaosa jer im je zabavno? Fakat osoba za izbjegavat. :D
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck

backspace
Postovi: 8995
Pridružen/a: 17 ruj 2009 21:51

Re: Shvaćanje interneta i svog 'ulaganja'. Ozbiljno

Post Postao/la backspace » 29 ruj 2019 17:23

Reginald je napisao/la:
29 ruj 2019 15:03
@beks- ma sve pet, ali ova putanja po kojoj smo se kretale je imala to kao konačnu destinaciju-> implikacija, ali dođe na istu granu.
Ma putanja je otisla kojekuda, al moj basic thought i dalje ostaje. Znaci ako mi velis da je doslo do zloupotrebe ovlasti (doduse kasnije ispadne ni oko toga nema konsenzusa¿), pa nezamislivo mi je onda da netko (kamoli sa strane providera) rezonira/nastupi bilokako nasladivacki, nadmeno sa spikom 'kaj dramite, kaj sad vama smeta sto ste ispali nasamareni, sto pilite i gnjavite...' Ono da, smeta mi, i sasvim mi je logicno da mi smeta, jer eto nekim cudom ne ocekujem da ce provider/osoblje radit majmune od korisnika zbog kojih postoji u konacnici. Ako se to dogodi, jedino mi logicno blag pristup, strpljivo pojasnit, sto prije smirit i rijesit, rec nesto ala sorry, zajeb s nase strane, dogodilo se, radimo na boljoj prevenciji za ubuduce, nema brige, i to. I da, istina je da eto ovdje proiciram neke bespredmetne obrasce i sustave vrijednosti iz mog, pa i mog poslovnog svijeta koji na neki nacin i tu ocekujem od providera. Pa i ljudi generalno 🙈 Nedugo sam recimo imala neki zajeb sa Revolutom, preodusevljena sam sa nacinom kako su iskomunicirali i rijesili. Isto im ne placam uslugu. I da, zbog toga su me zadrzali, da su imali spiku kao ovdje sto citam mnoge od vas, ma bye bye baby.
Dakle, nije mi problem case, prek tog sam presla cim se oglasila tamara, imam hrpu razumijevanja da se mere dogodit, fuck it. ✌
:*

Avatar
tamara3
Just tax the stupid people.
Postovi: 8722
Pridružen/a: 01 stu 2005 16:44
Spol/rod: žensko
Status: U životnom partnerstvu
Lokacija: Oblačić.
Kontakt:

Re: Shvaćanje interneta i svog 'ulaganja'. Ozbiljno

Post Postao/la tamara3 » 29 ruj 2019 18:18

backspace je napisao/la:
29 ruj 2019 17:23
Ma putanja je otisla kojekuda, al moj basic thought i dalje ostaje. Znaci ako mi velis da je doslo do zloupotrebe ovlasti (doduse kasnije ispadne ni oko toga nema konsenzusa¿), pa nezamislivo mi je onda da netko (kamoli sa strane providera) rezonira/nastupi bilokako nasladivacki, nadmeno sa spikom 'kaj dramite, kaj sad vama smeta sto ste ispali nasamareni, sto pilite i gnjavite...' Ono da, smeta mi, i sasvim mi je logicno da mi smeta, jer eto nekim cudom ne ocekujem da ce provider/osoblje radit majmune od korisnika zbog kojih postoji u konacnici. Ako se to dogodi, jedino mi logicno blag pristup, strpljivo pojasnit, sto prije smirit i rijesit, rec nesto ala sorry, zajeb s nase strane, dogodilo se, radimo na boljoj prevenciji za ubuduce, nema brige, i to. I da, istina je da eto ovdje proiciram neke bespredmetne obrasce i sustave vrijednosti iz mog, pa i mog poslovnog svijeta koji na neki nacin i tu ocekujem od providera. Pa i ljudi generalno 🙈 Nedugo sam recimo imala neki zajeb sa Revolutom, preodusevljena sam sa nacinom kako su iskomunicirali i rijesili. Isto im ne placam uslugu. I da, zbog toga su me zadrzali, da su imali spiku kao ovdje sto citam mnoge od vas, ma bye bye baby.
Dakle, nije mi problem case, prek tog sam presla cim se oglasila tamara, imam hrpu razumijevanja da se mere dogodit, fuck it. ✌
Oprosti, ali ne razumijem što bi još bilo potrebno? Upravo to se i dogodilo - točnije, "blag pristup, strpljivo pojasnit, sto prije smirit i rijesit", ali ne, čini se da nije dovoljno? Umjesto toga ćeš radije jahati po temi danima jer evidentno ne prihvaćaš niti moje niti bilo čije objašnjenje, pa mi izjava "imam hrpu razumijevanja da se mere dogodit" zvuči krajnje neiskreno jer, hej - nemaš. Niti ću te za razumijevanje moliti, pogotovo nakon ovog dociranja svisoka, čemu? Tko je to nastupuo naslađivački i nadmeno? Što hoćeš istjerati u konačnici? Misliš da bismo stvarno bile tu 20+ godina da se događaju kršenja sigurnosti, krađe podataka i upadi u privatnost? Mislim da ne.

Oglasila sam se kad sam imala dovoljno podataka i informacija, i oglasila sam se u ime cijelog tima. Osim ako, naravno, nisi očekivala da ti se svaka od nas oglasi zasebno, službenom isprikom s 20 kuna biljega.

backspace
Postovi: 8995
Pridružen/a: 17 ruj 2009 21:51

Re: Shvaćanje interneta i svog 'ulaganja'. Ozbiljno

Post Postao/la backspace » 29 ruj 2019 18:43

Priznam, sad je vec upilano zbilja sveskupa, ali procitaj temu otpocetka, tok komentara, na kraju krajeva i ova tvoja komunikacija u postu gore bez obzira na upilanost mi nije okej. Zbog takvih komentara i takvog nacina se eto i odvuklo u sferu upilanosti.
:*

Avatar
tratinčica
Postovi: 1850
Pridružen/a: 02 ruj 2015 21:43
Spol/rod: žensko

Re: Shvaćanje interneta i svog 'ulaganja'. Ozbiljno

Post Postao/la tratinčica » 29 ruj 2019 18:49

Beks, ali Tamara ti je dala odgovor i prije ove teme i prije upilanosti. Koncizan odgovor.

Avatar
tamara3
Just tax the stupid people.
Postovi: 8722
Pridružen/a: 01 stu 2005 16:44
Spol/rod: žensko
Status: U životnom partnerstvu
Lokacija: Oblačić.
Kontakt:

Re: Shvaćanje interneta i svog 'ulaganja'. Ozbiljno

Post Postao/la tamara3 » 29 ruj 2019 18:59

backspace je napisao/la:
29 ruj 2019 18:43
Priznam, sad je vec upilano zbilja sveskupa, ali procitaj temu otpocetka, tok komentara, na kraju krajeva i ova tvoja komunikacija u postu gore bez obzira na upilanost mi nije okej. Zbog takvih komentara i takvog nacina se eto i odvuklo u sferu upilanosti.
Strpljenja imam koliko imam, a ono nije beskonačno. Ako se više puta oglasim na temu, a ti i dalje pilaš i tjeraš mak na konac (premda ne znam zašto), onda ne očekuj da okrenem i drugi obraz i obasipam te cvijećem.

Avatar
Zita
Postovi: 6234
Pridružen/a: 01 stu 2005 01:14
Spol/rod: žensko
Status: U životnom partnerstvu
Lokacija: Zgb

Re: Shvaćanje interneta i svog 'ulaganja'. Ozbiljno

Post Postao/la Zita » 29 ruj 2019 19:02

apropo "ulaska u privatnost" i "krsenja sigurnosti" moram rec da toga nema. nit najmanje.
Moderatorske ovlasti nisu toliko siroke, mogu vam eventualno promijeniti sifru, vidjeti email i that's it. Cak i admin prava nisu toliko siroka jer opet nema pristupa bazi podataka.
Nitko na crolu ne moze probiti vasu privatnost, preko onog dijela sto im same date svojim postovima.
Bas ful jako drzimo do toga, radi toga nikome ikome nedamo pristup bazi podataka (sto ja osobno smatram sranjem jer bi se rado rijesila rada na crolu, hvala na pitanju), ne angaziramo ljude izvana il ikakve ljude za rad ako to zahtijeva pristup bazama podataka tak da ste super sigurne.
Shit for me, safe for you.

Ja sam, sad vec mogu rec i, desetljecima govorila curama da se ne registriraju sa mailom koji sadrzi ime i prezime, tak da ovdje cak niti moderator nemre ulaziti u vasu intimu. Max sto moze vidjeti je vas mail i to je sve.
Vasi postovi su javni u forumima koji su javni, ostali su u skrivenim forumima za registrirane korisnice, sve ostalo je samo vase i privatnije neg u fakin banci.
Measure of a woman is her sense of humor

Little N
Postovi: 6592
Pridružen/a: 04 svi 2013 14:00
Spol/rod: žensko
Lokacija: Zagreb

Re: Shvaćanje interneta i svog 'ulaganja'. Ozbiljno

Post Postao/la Little N » 29 ruj 2019 19:21

Al koji je tocno big deal sa mailom koji sadrzi ime i prezime. Moze me neko zaguglat. So what.
Ak kaj znaci, ja mislim da ste vi koke super. Ovo je nekad djecji vrtic, a jebote tko je ikad htio potpisat to da hendla toliko bijesne djece.
I nek je crissy bila fejk, al vecinu nas je vratila u tu fazu kad smo imale sto upitnika iznad glave. Meni je i to kao rezultat cisto dovoljno.
I banka me pitala kolko kila imam, zene ovdje nikad nisu bile tako hrabre, tak da se ja osjecam pretty safe! Tenks :*

Avatar
tamara3
Just tax the stupid people.
Postovi: 8722
Pridružen/a: 01 stu 2005 16:44
Spol/rod: žensko
Status: U životnom partnerstvu
Lokacija: Oblačić.
Kontakt:

Re: Shvaćanje interneta i svog 'ulaganja'. Ozbiljno

Post Postao/la tamara3 » 29 ruj 2019 19:48

Little N je napisao/la:
29 ruj 2019 19:21
Al koji je tocno big deal sa mailom koji sadrzi ime i prezime. Moze me neko zaguglat. So what.
Ma to ti datira iz nekih davni(ji)h vremena kad su se curke bojale za sigurnost, autanje i slično.

Odgovorite