ne mogu naci temu rendom misli pa ce ovo zavrsavati ođe:
Kako vas samo mrzim, o dijalozi koji biste morali da budete duhoviti, a niste - jer sam debil.
Kakva bi banja bila pisati neku tešku, patetičnu drametinu. Ništa lakše. Komedija je pakao.
I eto, deco, zato su klovnovi uglavnom nadrkani namćori.
U sledećem životu ću da budem ona osoba što profesionalno izlazi po događajima, ne znam kako se to zove, ali deluje super.
"Ko god bude izlazio u kafančugu raspalu po imenu "Moja Bivša" u Kursulinoj ulici, moj je smrtni neprijatelj do kraja života. Toliko od mene."
"A ti si ta bivša?"
Ne ja sam osoba koja živi prekoputa i mora da sluša teheransko arlaukanje do 4 AM.
Jebeš pečenje ako se i ti malo ne ispečeš usput.
Ono osećanje kad vam kažu da ste smršali pa ne znate da li da budete srećni ili nadrkani što ste bili debeli, e tako se ja stalno osećam.
Uđem, natrpam 3 Lindor kuglice u usta i kad me popreko pogledaju dreknem: "ŠTA JE BILO, ŠTA ME GLEDAŠ, SAD SAM BILA NA TRENINGU!" pa plačem.
"Severinin trener otkrio tajnu njenih bedara". Svi moji drugovi su tu tajnu imali narezanu na disku. BA DUM TSSSSSSS
Jao, ovi stajlinzi gore šest jakni i šubara-dole bose noge i sandale. Nit' je ovo Njujork, nit' si ti Keri, nit' ćeš s tim jajnicima rađati.
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel