Nedjeljna seksualna misa(o): diskusija o The Ethical Slut

Teme vezane uz aktivizam, djelovanje domaćih/stranih udruga, Pride, coming out, politiku i sve tome slično.
Forum rules
LGBT centar
Objave: 96
Joined: 04 Ruj 2013 10:48

Nedjeljna seksualna misa(o): diskusija o The Ethical Slut

Postby LGBT centar » 04 Ruj 2013 11:00

29.9.2013.-18h-LGBT centar (Petrinjska 27)

Ne budite čedne/i, začinite nedjelju i pohodite poslasticu zvana Nedjeljna seksualna misa(o), novi ciklus diskusija. Prva u nizu je diskusija o knjizi The Ethical Slut: A Guide to Infinite Sexual Possibilities.
Razmišljate o višeljublju? Prakticirate multi-veze/odnose? Maštu vam golica mogućnost ljubovanja/seksa s više osoba? Često vam na pamet padaju ideje o ljubav i seksu koje su van društvenih kanona?
Sve radoznale te stare iskusnjare pozivamo na diskusiju o knjizi The Ethical Slut: A Guide to Infinite Sexual Possibilities. Knjiga govori o ne-monogamiji kao životnom stilu, odnosno služi kao svojevrsni vodič za odnose koji si ne uklapaju u tradicionalni monogamni okvir. Najkraće rečeno, govori se o raznolikim mogućnostima odnosa i veza, bez ograničavanja društvenim normama i pravilima. Autorice na zanimljiv način diskutiraju o praktičnim problemima s kojima se susrećemo u ovakvom načinu života, govore o osobnom rastu i razvoju, održavanju različitih istovremenih odnosa...
Autorice namjerno koriste koriste pojam slut (drolja) kako bi redefinirale njegov negativno značenje, te kako bi same/i prihvatile/i uživanje u seksu i intimnosti s drugima; ali s etičkim predznakom koji uključuje iskrenost i otvorenost a ne klasično varanje, skrivanje i slične moderne igrice.
Knjigu imamo u elektronskom obliku, pošaljite mejl na kontra@kontra.hr ili lgbtcentar@gmail.com i dobit ćete vaš primjerak. :)
Pročitajte, donesite mišljenje i obogatite diskusiju! Budi hrabra/hrabar i dođi 29.9. u 18h.!

Return to “Coming out, aktivizam, politika”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests