tamara3 je napisao/la:
Totalno sam happy što su Rode podržavateljice, to mi je jedna od najdražih stvari u cijelom ovom cirkusu.

tamara3 je napisao/la:
Totalno sam happy što su Rode podržavateljice, to mi je jedna od najdražih stvari u cijelom ovom cirkusu.
kampanja 'građani glasaju protiv' je vidjela na dnevno.hr da kontra priprema taj transparent. više ljudi ih je molilo da to ne čine, jer nema smisla on so many levels (sad mi se ne da navoditi svaki od njihBash je napisao/la:ja nisam u Zg, inače bi vjerojatno išla. ali evo sad sam popizdila kad sam vidjela da su nakon svih negativnih reakcija koje su imali ljudi koji su inače protiv referenduma, neki ipak odlučili nosit transparente s Vukovarom na ćirilici. ja ne znam kako netko pri zdravom umu može misliti da je ono bio pametan potez što se tiče referenduma i nabavljanja novih glasača protiv.Popeye je napisao/la:odlučio sam ne ići na ovaj posmrtni marš sanje juras. jednostavno ne želim podržati koncept aktivizma koji se temelji na sustavnoj proizvodnji neuspjeha.
tamara3 je napisao/la:Malo pozitive![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7GuYA7u1xW4[/youtube]
Meni noge.Aven je napisao/la:U dvostruki pravokutnik sam omeđila PROTIV. Ruke su mi se tresle.
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
roadkill je napisao/la:mene su moji starci ugodno iznenadili. do danas nismo potezali to pitanje i nisam znala kako disu. prije podne sam svratila do njih, na putu do izbornog mjesta i saznala da su oni to vec obavili, zaokruzili "protiv" i onda me jos zakacila mamina frustracija cijelim referendumom, kako je do toga doslo, ko je ta ludaca koja se gura na politicku scenu i slicno...
Razlika izmedju Istre i ostatka RH je upravo tolika u naprednosti razmisljanja sto se vidi i u drugim pokazateljima uspjesnosti regije, ne samo u ovom referendumu. Svaka cast svim aktivistima, ali ja mislim da bi rezultati u Istri bili takvi kako god okrenes. I opet se pokazalo da su uz Istru, jedino primorsko goranska, varazdinska, medjimurska i zagreb naprednije, da ne kazem, 'normalne' regije drzave. Sve ostalo je neka katolicka dzamahirija.Bash je napisao/la: Nego, zanima me nešto drugo. Skrolala sam kroz postotke po gradovima i redom su u Istri stvarno većina gradova imala više protiv, nego za. Sumnjam da je razlika između Istre i ostatka RH baš tolika u naprednosti razmišljanja da se to spontano očitovalo na glasanju. Meni se čini da su tamošnji aktivisti/udruge napravili stvarno izvrstan posao i da bi mogli nešto naučiti od njih po pitanju metoda...
kraljiceshizika je napisao/la:Evo mene...Ja znači mrzim ići na proteste, bilo kakva okupljanja. Danas sam otišla s 3 frendice oko 17h da glasamo PROTIV. Ja vam ne mogu opisati šta je to bilo u Mostaru. Cijela Hercegovina je izašla glasati, a u Mostaru se jedino moglo. U konzulatu je kaos ispao, znači nisu očekivali takav odaziv glasača, a da vidite ljudi koji su došli dati svoj ZA glas, ono zadrti ljudi koji pričaju OŠA, POŠA, DOŠA, SAŠA, IŠA, IĐE, MOREMO, jebu mater pederima, govor mržnje, diskriminacija, ma fuj. Međutim kako je ispala frka sa prijavama, papirima, kiša je počela padati i dosta ih je odustalo i otišlo, mi smo ostale do kraja. Uglavnom show smo napravile, ispizdile smo masu ljudi, da bi na kraju neki dečko od 30ak godina rekao daj pustite prvo ove 3-4 cure što su došle dati svoj glas PROTIV, pa ćemo onda mi. Časna sestra koja je stajala do nas pobjegla je glavom bez obzira.. : ))) divno mi je bilo provocirati..drago mi je da sam ostala do kraja i dala svoj glas PROTIV. Iako je kiša padala, smrzla se i crkla od gladi, tek sam došla na red u 22h. nakon 5h kalvarije!
Jedino što mi je drago, majka i otac su me nazvali i pitali za koga ću glasati? Ja kažem pa ZA obitelj!Kaže majka GLASAJ PROTIV, a otac viče frendovi su ti PROTIV
![]()