AUT slavi rođendan!

Teme vezane uz aktivizam, djelovanje domaćih/stranih udruga, Pride, coming out, politiku i sve tome slično.
Odgovorite
LGBTIQ inicijativa AUT
Postovi: 4
Pridružen/a: 31 sij 2014 22:35

AUT slavi rođendan!

Post Postao/la LGBTIQ inicijativa AUT » 04 lip 2014 23:59

LGBTIQ inicijativa FF-a AUT slavi prvu godinu postojanja i organizira dosad najbolji i najveći tulum! Već i ptice na grani znaju da AUT organizira najtreš tulume na Filozofskom. Možda zato što nas nije sram zaplakati uz Britney ili Rickeyja ili se prisjetiti dobrih starih vremena uz Spajsice?

Ali nema tuluma bez aktivizma - prije no što odvrnemo Closer do daske prisjetit ćemo se samih početaka AUT-a - solidarnog prikupljanja potpisa protiv Markićkinih obiteljaških štandova ispred FF-a nakon čega smo nastavile/-i organizirati tribine, panele, filmske projekcije i razne akcije da poručimo da je akademski prostor i naš prostor, LGBTIQ prostor koji ćemo informirano i aktivistički braniti. Hvala vam na fenomenalnoj podršci i vidimo se kad preživimo ispitne rokove!


PROGRAM:

19:00-20:00, ispred KSFF-a, donacije za životinje spašene iz poplava
Prije okruglog stola o studentskom LGBT aktivizmu volonterke iz osječke Udruga Pobjede imat će mali štand na kojem će skupljati novac za životinje spašene iz poplava. Zato se opskrbite majicama i bedževima i donacijama pomognite hrabrim četveronošcima!

20:00, KSFF okrugli stol "Studentski LGBT aktivizam"
Udružujemo snage s PMF-om, FER-om i Hrvatskim studijima i na okruglom stolu u KSFF-u razgovaramo o studentskom LGBTIQ aktivizmu i (ne) mogućnostima osnivanja takvih inicijativa i izvan Filozofskoga. Sudjeluju: Monika Herceg, PMF; Sunčica Lazanski, Htvatski studiji; Domagoj Kristov, FER; Marta Šušak, FF -aktivno sudjelovanje publike poželjno!

21:30 AUT slavi rođendan! Trešerska glazba i alkohol za sjajan uvod u dva tjedna prajdovskog aktivizma koji nam slijede!

Odgovorite