Otkrile ste super mjesto za izlazak ili tražite društvo? Organizirate tulum? Upravo ste se vratile s fantastičnog putovanja ili se tek spremate? U tom slučaju, ovo je mjesto na kojem se možete raspisati upravo o tome.
Eto ukratko gdje volite ići na godišnji? Jadran, planine ili pak inozemstvo? Moja draga i ja već unatrag 5 godina ljetujemo na Murteru - Betina, vjerne smo našem Jadranu Mirno mjestašce sa lijepom plažom tako da i naš četveronožni član obitelji može uživati u čarima ljeta
Jos da dodam, blago svima koji mogu svake godime na Jadran!!! ... Fali mi more. Ovdje bazen (yuck) il' jezero u divnoj prirodi... Dok te nenagari kakav medvjed ili piton - napusteni ljubimac...)
Bila sam prošli vikend u Slovačkoj u Bachledovoj dolini ma - PRELIJEPO!! Išli smo uz neke stepenice koje su vodile kroz krošnje drveća, prekrasno! Slike možete pogledati u ovom člankuhttps://www.daibau.sk/clanok/1252/chodn ... _bachledka
Sve preporuke
Cesarica. Jedno malo prekrasno mjesto, nema puno ljudi, ima puno uvala koje su prekrasne. Sve je čisto, a hrana u restoranima je dobra. Svaka preporuka!