Karlovačko riječno kino na Foginovom

Otkrile ste super mjesto za izlazak ili tražite društvo? Organizirate tulum? Upravo ste se vratile s fantastičnog putovanja ili se tek spremate? U tom slučaju, ovo je mjesto na kojem se možete raspisati upravo o tome.
Odgovorite
Avatar
Cipka_Cipi
Postovi: 36
Pridružen/a: 29 stu 2012 21:18
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka
Status: Solo

Karlovačko riječno kino na Foginovom

Post Postao/la Cipka_Cipi » 21 srp 2013 13:42

Besplatni filmovi pod vedrim nebom i zvijezdama, uz lagani šum rijeke i u romantičnoj atmosferi, privlače na obalu Korane tisuće posjetitelja, a nema sumnje kako će ove godine biti oboreni svi rekordi, jer Riječno kino ove godine traje čak šest vikenda, od 14. srpnja do 18. kolovoza! Osim trajanja, organizatori su obogatili i sadržaj: uz 13 filmskih naslova, na Foginovom kupalištu ovo ljeto moći će se pogledati i četiri kazališne predstave, poslušati nastupi pet karlovačkih bendova, te sudjelovati u interaktivnom pretprogramu koji svakog petka i subote uključuje različite radionice, utrku na luftićima, turnir u PlayStationu i brojne druge zanimljivosti....

Eto ako nemate pametnijeg posla.... eto ja jučer bila i danas opet idem i mogu vam reć da nećete požalit. čak ni komarci ne grizu..
Svaki trenutak nova je prilika !

black.cat
Postovi: 1706
Pridružen/a: 30 stu 2011 16:52
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka

Re: Karlovačko riječno kino na Foginovom

Post Postao/la black.cat » 22 srp 2013 07:30

dobra ti je ideja ;)

Odgovorite