Krüzer : Sheebanje u Medici, 6.12.

Otkrile ste super mjesto za izlazak ili tražite društvo? Organizirate tulum? Upravo ste se vratile s fantastičnog putovanja ili se tek spremate? U tom slučaju, ovo je mjesto na kojem se možete raspisati upravo o tome.
Forum rules
Krüzer
Objave: 3
Joined: 26 Stu 2014 12:25

Krüzer : Sheebanje u Medici, 6.12.

Postby Krüzer » 26 Stu 2014 12:42

Drage djevojke i svi koji se tako osjećaju :)
Pripremili smo još jedan Krüzer party, koji ujedinjuje LGBT i elektronsku scenu.
Pozivamo vas da nam se pridružite na blagdanskom izdanju partyja, lijepo se zabavite, isplešete i upoznate nove ljude!
Za više informacija provjerite sam event na fejsbuku https://www.facebook.com/events/653308648120927/ i slobodno nam bacite koji lajk.

Sheebanje je zimsko izdanje Krüzera, vremenski smješteno na blagdan svetog Nikole, a donosi vam vruću večer u Medikinom Attacku koji ćemo za vas ugrijati dobrom žurkom i kuhanim vinom. Posebne gošće večeri su sveta Nikolina i čika Krampuss, koji će se pobrinuti da oni najzločestiji među vama dobiju svoju dozu rakije. Za one koji se vesele poklonima, organiziramo i posebnu tombolu u kojoj možete sudjelovati tako da donesete nešto od stvari koje vas više ne vesele, a mogle bi obradovati nekog drugog (pročitane knjige, stripove, robu u koje ne stanete jer ste se uprasili ili pak pokloni bivših partnera kojih se silno želite riješiti). Probudite dijete u sebi i dovedite ga na najzločestiji party sezone, za koji smo vam posebno doveli post-punk bend Rakta iz Brazila nakon kojega će vas domaćin Delayer uplesati tech bitovima, a zatim ostaviti na milost i nemilost DJ gošćama večeri - Dijani Kober (ZG) i Sugar Lobby (BG). Tulum će naravno biti popraćen i vizualizacijama koje će projicirati VJ Donnie.

Upad je 20kn prije, a 30kn nakon ponoći!
Vidimo se!

Return to “Druženja, izlasci, putovanja”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest