LGBTinovo i Speed dating u Jiggy baru!

Otkrile ste super mjesto za izlazak ili tražite društvo? Organizirate tulum? Upravo ste se vratile s fantastičnog putovanja ili se tek spremate? U tom slučaju, ovo je mjesto na kojem se možete raspisati upravo o tome.
Odgovorite
Avatar
fluorescent
Postovi: 107
Pridružen/a: 27 lis 2012 01:20
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka
Status: U vezi

LGBTinovo i Speed dating u Jiggy baru!

Post Postao/la fluorescent » 09 vel 2017 18:43

Blagdan čije ime ne izgovaramo, a koji je tradicionalno najheteronormativniji od svih i koji ljubav u svim drugim oblicima diskriminira (prijateljsku, roditeljsku, rodbinsku, queer, šmrc). Blagdan koji istovremeno trpi hrpu gnjeva od svih nas drugačijih (solo, queer, beskućnika, umirovljenika i ostalih siromaha koji nemamo para za Swarowski nakit). E, pa taj omraženi dan smo mi odlučili subvertirati i kroz njega proslaviti svu našu drugačijost i queerost, i sve one „druge“, naše, oblike ljubavi! :kiss:

Stoga, odjeni svoju najšljokaviju i najtreš opravicu, dođi solo, s best „frendačicom“, s mamom i tatom, za njih isto vrijedi dress code: nešto vintage iz ormara tvoje bake što će te vratiti u donekle ljepša vremena, i pleši na najbolje stvari osamdesetih, devedesetih i dvijetisućitih. Lajt motiv večeri su osamdesete koje su ujedno i vrijeme radnje najdivnije epizode Black Mirror serije ( http://www.imdb.com/title/tt4538072/ ) koju ćemo samo za vas i nas pustiti oko 20h! Za sve hrabrije curke su naše iskusne voditeljice Jana&Jana pripremile zanimljiva pitanja za upoznavanje i minglanje negdje oko tri sata prije ponoći. Mi to zovemo speed datingom, ali može poslužiti i kao speed friending. Upoznajte svoju novu frendicu vani baš kao što je Yorkie upoznala svoju. Sve sudionice ćemo za ovaj hrabri pothvat nagraditi besplatnom rakijom!
:pivo:

slika

Ako sve ovo nije dovoljno dobro zagrijavanje za plesni podij, onda ćemo vas još darivati i (vašim) poklonima! Donesi poklončić koji smatraš korisnim za borbu protiv heteropatrijarhata i kapitalizma; i u zamjenu ćeš dobiti nečiji tuđi poklon, možda u njemu bude „Volim te“ čokolada ili četkica za zube. A ako ti se poklon baš nikako ne svidi, trampaj se sa svojom simpatijom, to je super razlog za ulet! P.s. nemoj se istrošiti na to, radije recikliraj neku knjigu ili doniraj pare na ulazu jer moramo platiti zaštitare (jednog medu ili cenera?) i jer podržavamo Maxa u borbi protiv tumora na plućima, njegov dečko iz Hrvatske nas je zamolio za podršku (klik na link: https://www.youcaring.com/maxstrand-745537 )! :srce:

Od d 2 sata prije ponoći pa do 2-3 sata nakon te očekuju najbolje domaće DJ-ice koje su pripremile prigodni čušpajz osamdesetih, devedesetih i dvijetisućitih! Prva na repertoaru će biti Dj Dunja koja je ujedno i naš doktor za osamdesete! Namazat će nas najboljim pop i rock hitovima, a obećala je ubaciti i nešto iz ex-yu ostavštine za sve jugonostalgičare. Nakon nje će nas Dj Iva uvesti u eru magičnih devedesetih! Iva je jedna spontana osoba, stoga ni sami ne znamo što će nam ona zapravo puštati, ali će svakako biti probrani plesni hitovi! Na kraju će nas sve DJ Martina lijepo zašećeriti pop/R&B/hip-hop hitovima iz perioda dvijetisućitih pa sve do danas! :veryhappydance:

Nemoj propustiti ovu jedinstvenu priliku da proslaviš romantično, antikapitalističko i queer LGBTinovo u bajkovitom ~San Junipero~ ambijentu. Donijet ćemo i lampice! Vaše AUTovke i AUTovci
:dork:

Fb event: https://www.facebook.com/events/285583751856690/

Odgovorite