AUTov Fembuvljak: "Van iz ormara"

Otkrile ste super mjesto za izlazak ili tražite društvo? Organizirate tulum? Upravo ste se vratile s fantastičnog putovanja ili se tek spremate? U tom slučaju, ovo je mjesto na kojem se možete raspisati upravo o tome.
Odgovorite
sailor_moon
Postovi: 3
Pridružen/a: 28 kol 2014 21:18
Spol/rod: žensko

AUTov Fembuvljak: "Van iz ormara"

Post Postao/la sailor_moon » 18 vel 2018 12:22

slika

***** AUT-ov Fembuvljak: Van iz ormara! ******

Bliži nam se proljeće, odlazi siva zima, sve oko nas postaje šareno, a blizu nam je IDAHOT i Pride. :)Ok, možda smo malo ubrzale, ali sve ovo znači da je pravo vrijeme za okupljanje zajednice i saveznica.
Želimo da AUT-ov Fembuvljak bude druženje koje uključuje razmjenu dobara, pronalazak dobrog crop topa za šetnju povorkom, čitanje natalnih karata, uživanje u veganskim slasticama, razmjenu kristala, ma sve što možete zamisliti!

LGBTIQ+ inicijativa FFZG-a AUT u četvrtak 1.3. u novom prostoru K Zone na Ozaljskoj 16 organizira feministički veganski buvljak. Pravo je vrijeme da tvoja odjeća (a možda i ti?) izađe iz ormara!

Osim buvljaka, AUT poziva sve zainteresirane DIY i crafty ljude, ali i tvorce i tvorkinje veganskih delicija te astrostručnjakinje i sve part-time vještice da nam se pridruže sa svojim znanjima i vještinama prijavom na sljedećem linku:
http://bit.ly/FembuvljakPrijave

Podijelite ovaj event s ljudima za koje mislite da bi trebali sudjelovati u Fembuvljaku da nam bude što raznolikiji i šareniji! ♥

*Napomena: svi proizvodi koje prodajete/razmjenjujete moraju biti isključivo veganski. Jedna od AUTovih vrijednosti je nenasilje, što uključuje i protivljenje specizmu.

*Predlažemo da koju kunu ubacite u škrabicu za donacije FAKTIV-u kako bi im omoućilei sredstva za organiziranje Noćnog marša 8.3.

Odgovorite