[RIJEKA] Smoqua 2 - Festival of Queer and Feminist Culture - 17.-19. svibnja

Otkrile ste super mjesto za izlazak ili tražite društvo? Organizirate tulum? Upravo ste se vratile s fantastičnog putovanja ili se tek spremate? U tom slučaju, ovo je mjesto na kojem se možete raspisati upravo o tome.
Odgovorite
Avatar
slapa
i'm watching u
Postovi: 16053
Pridružen/a: 19 ruj 2011 11:34
Spol/rod: žensko

[RIJEKA] Smoqua 2 - Festival of Queer and Feminist Culture - 17.-19. svibnja

Post Postao/la slapa » 23 tra 2018 07:38

Drage naše i dragi naši,

uz čašicu (dvije, tri… :P) razgovora, puno rada i entuzijazma pripremile smo za vas drugo izdanje Smoque - Ponos i predrasude! Ujedinjene/i u različitosti, kroz tri dana festivala sve/i zainteresirane/i moći će se uključiti u događanja koja su za vas pripremile vaše LORI-ce u suradnji s PaRiterom, GSG i CŽS FFRI. Sve festivalske aktivnosti bit će usmjerene upoznavanju posjetiteljica/elja s LGBTIQ i feminističkim temama.

Ove godine, naš i vaš omiljeni festival queer i feminističke kulture dobiva međunarodni karakter! Smoqua: Ponos i predrasude uključuje sudionice i sudionike iz više europskih zemalja (i SAD-a), uz neke od sadržaja na engleskom jeziku.

Ako vas zanima povijest i značaj queera, važnost i doprinos feminizma i želite upoznati različite umjetnice/ke i aktivistice/e, udruge i organizacije koje djeluju u području ljudskih prava, prava seksualnih manjina i ženskih prava pridružite nam se na riječkom Korzu, Klubu mladih, Prostoru razmjene znanja i mnogim drugim mjestima Grada Rijeke od četvrtka 17. svibnja, IDAHOT, do 19. svibnja 2018.

Želite biti dio aktivnog umjetničkog stvaranja, dio promjene, želite postaviti pitanja koja niste imali kome i možda niste znali kako? Festival Smoqua vas čeka! Umjesto šamara udijelimo jedni drugima otvorene dlanove, riješimo se predrasuda i ponosno izađimo na riječke ulice, trgove, centre, klubove…

Raspored programa i svih događanja pogledajte ovdje: http://www.lori.hr/hr/zabava/smoqua-fes ... predrasude

Festival financijski podržavaju: Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture / Grad Rijeka/Primorsko-goranska županija / Ministarstvo kulture Republike Hrvatske / Europska komisija
Sponzori: Adria print, Bordel la Grotta
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...

Odgovorite