vatreno oruzje

Ovdje spadaju teme koje se ne mogu svrstati u ostale forume. SVE privatne prepiske i dogovore vodite u podforumu dnevna soba.
Plague

Re: vatreno oruzje

Post Postao/la Plague » 13 srp 2011 17:56

i ja bi. neki multipraktik ovog tipa. ima i otvarač za pivu. :inlove:

Jadzia Dax
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka
Status: U vezi

Post Postao/la Jadzia Dax » 13 srp 2011 17:58

to sam imala cilu srednju školu u torbi, savršen je za napraviti shalabahter

melted_sun

Post Postao/la melted_sun » 13 srp 2011 18:03

iman to.čak i malu plastičnu čačkalicu ima.al ne usuđujen se stavit je u usta

plavo 777 oka
Ja sam: ne želim se identificirati
Kontakt:

Post Postao/la plavo 777 oka » 13 srp 2011 19:18

Iz svog iskustva ne bih vam preporucila pucaljke,(pucala sam iz vise kalibara pistolja) i susrecem se sa njima u svakodnevnom zivotu.Sve to izgleda cool i zanimljivo,primamljivo dok gadas metu pokretnu ili nepokretnu ali to i ubija . Ako bas morate i imate veliku zelju preporucam prvo instrukcije gadanja ,osnove upotrebe oruzja i td. A zatim dozvole, papirologija i nabava oruzja... :)

Bash

Post Postao/la Bash » 13 srp 2011 23:05

ne hvala. u opasnosti se smrznem (dokazano više puta) i da imam pištolj, vjerojatno bi ga ka debil bacila na napadača ili bila trigger happy zatvorenih očiju. ni ne nalazim se u takvim situacijama da mi je realno potreban. šoker je optimalan za mene, samo da ga nabavim već jednom.

phos

Post Postao/la phos » 14 srp 2011 13:31

najveci domet mi je duga 9-ka. za mene mocan pistolj. ali nemam oruzje i nikad ga ne bih imala u kuci jer se bojim da bih dosla u napast da ga iskoristim.
zracnica mi je zanimljiva.
Ja nisam vegetarijanac zato sto volim zivotinje, nego zato sto mrzim biljke
Ružna, ali glupaslika
imas tako dobru sisu da ti druga ni ne treba :D - autor nepoznat

Zita
Status: U životnom partnerstvu

Post Postao/la Zita » 14 srp 2011 16:30

i sa tim sokerom mozete ubit nekoga pa se ne zajebavajte

naucite neku samoobranu, uzmite pepper spray, nosite kljuc u ruci za zastitu za koje znate da cete samo ozlijedit osobu dok ne zbrisete
zbilja vam ne treba da ubijete neku budalu i da robijate radi nje
Measure of a woman is her sense of humor

tamara3
Just tax the stupid people.
Status: U životnom partnerstvu
Kontakt:

Post Postao/la tamara3 » 14 srp 2011 16:58

Ooooo je napisao/la:draga tamara 3...ja sam htjela imati svoj pisoljcic, ali vise od toga su zabrinjavajuci tvoji linkovi :haha: i sva ta notivirajuca energija :haha:
Maaaaaaaa ja se samo šalim, pa ne bih ni mrava zgazila, a kamoli posjedovala oružje :o. Nekak si mislim, kad bih ga i imala, navukla bih neku nevolju na vrat, kao da privlačiš bad luck. Doduše, u životu ima situacija kad se treba znati obraniti, pa bi bilo dobro raditi na fizičkoj spremi (biti u formi), a ne bi bilo loše i otići na neki tečaj samoobrane, borilačkih vještina, nešto. Jebiga, nikad se ne zna. Nije da uopće razmišljam o tome, ali živimo u agresivnim vremenima.

Dash
Status: Solo

Post Postao/la Dash » 14 srp 2011 16:58

Zato j i ne želim oružje...

..da ne ozlijedim sebe. :)

uNrEaLL

Post Postao/la uNrEaLL » 14 srp 2011 17:00

Cure kupite si one pistoljcice na male okrugle metke, da vidis kako to pece kad te djete upuca u dupe (glupi mali susjed)

Bash

Post Postao/la Bash » 14 srp 2011 20:16

Ooooo je napisao/la: gdje se moze nabaviti i koliko kosta otprilike? da li netko zna. tnx.
znam za ova dva
http://www.suzavac-argus.com/
http://www.americanshop.hr/index.php
s tim da bila sam u american shopu na jarunu prije par mjeseci i tamo su imali i jeftinijih robustnijih oko tristo i nesto kn, na sajtu su im ovi od 600. ako si blizu, odi pa nek ti pokazu, imaju svasta tamo za samoobranu, pa prekrasnih nozeva tek tako za po prirodi, a imaju i neubojite stvari tipa roba i survival seme :aha:

a to da se moze ubit nekog sokerom, postoje razne voltaze, ali bez obzira na to moze umrit ako ima problem sa srcem ili ako bas idem potrosit bateriju na njemu. prije bi se usudila tresnit nekog s tim, nego ga bost leptirom. plus, kad ga upalis, struja glasno pukne i to ima efekt zastrasivanja. to je u biti glavni razlog zasto ga zelim imat.

Odgovorite