Tjedan restorana
Re: Tjedan restorana
o da.. di me vodiš?
edit: fusion http://www.tjedanrestorana.com/reposito ... ELLINI.pdf
edit: fusion http://www.tjedanrestorana.com/reposito ... ELLINI.pdf
Zadnja izmjena: JaNNa, dana/u 14 ruj 2011 13:49, ukupno mijenjano 1 put.
Re: Tjedan restorana
jep!
jos osmorim u koji otici.
jos osmorim u koji otici.
Ja nisam vegetarijanac zato sto volim zivotinje, nego zato sto mrzim biljke
Ružna, ali glupa
imas tako dobru sisu da ti druga ni ne treba - autor nepoznat
Ružna, ali glupa
imas tako dobru sisu da ti druga ni ne treba - autor nepoznat
Re: Tjedan restorana
u menzu (gdje ti je i mjesto)JanaFern je napisao/la:o da.. di me vodiš?
Re: Tjedan restorana
dobro, dobro... u redu.. oke...Alba Avis je napisao/la:u menzu (gdje ti je i mjesto)JanaFern je napisao/la:o da.. di me vodiš?
nego, Didov san mi se čini oke, Cavellino.. jel ima tko neku preporuku?
Re: Tjedan restorana
Didova san je odličan Bota Šare isto tako.
Okej je Opium. Okrugljak tako-tako, zapravo kako kad.
Meni su zanimljivi Trilogija i Žlica i vilica.
Okej je Opium. Okrugljak tako-tako, zapravo kako kad.
Meni su zanimljivi Trilogija i Žlica i vilica.
- tamara3
- Just tax the stupid people.
- Postovi: 8744
- Pridružen/a: 01 stu 2005 16:44
- Spol/rod: žensko
- Status: U životnom partnerstvu
- Lokacija: Oblačić.
- Kontakt:
Re: Tjedan restorana
Što je to osmorivanje ?phos je napisao/la:jep!
jos osmorim u koji otici.
Re: Tjedan restorana
pa...
imas: bas dvojim
a imas i bas osmorim
ili cetverostruko dvojenje.
nemrem odabrati izmedu 8 mjesta
imas: bas dvojim
a imas i bas osmorim
ili cetverostruko dvojenje.
nemrem odabrati izmedu 8 mjesta
Ja nisam vegetarijanac zato sto volim zivotinje, nego zato sto mrzim biljke
Ružna, ali glupa
imas tako dobru sisu da ti druga ni ne treba - autor nepoznat
Ružna, ali glupa
imas tako dobru sisu da ti druga ni ne treba - autor nepoznat
Re: Tjedan restorana
U Opiumu mi je zadnji put bila koma posluga, bilo mi je mučno od hrane, a i sam onaj prostor u podzemlju koji nema ni dašak prirodne svjetlosti me čini klaustrofobičnom.
Neće me skoro vidjeti. :|
Sljedeći je na redu japanski.
Neće me skoro vidjeti. :|
Sljedeći je na redu japanski.
▲ v o l c a n o ▲
Re: Tjedan restorana
nije da ces biti odusevljena.
bar je moje iskustvo lose.
bar je moje iskustvo lose.
Ja nisam vegetarijanac zato sto volim zivotinje, nego zato sto mrzim biljke
Ružna, ali glupa
imas tako dobru sisu da ti druga ni ne treba - autor nepoznat
Ružna, ali glupa
imas tako dobru sisu da ti druga ni ne treba - autor nepoznat
Re: Tjedan restorana
Ne znam, ova frendica s kojom ću ići kaže da je njoj bilo jako dobro. Ili ima više japanskih u ZG?
E da, i moram otići u "Mostove" u Radićevoj (BH kuhinja). Svi koji su bili imaju samo pozitivne komentare.
E da, i moram otići u "Mostove" u Radićevoj (BH kuhinja). Svi koji su bili imaju samo pozitivne komentare.
▲ v o l c a n o ▲
Re: Tjedan restorana
Odlična hrana s roštilja i sva mesina je kod "Kod Srbina" (Ravnice, tamo nedaleko od Marićevih teniskih terena).
- tamara3
- Just tax the stupid people.
- Postovi: 8744
- Pridružen/a: 01 stu 2005 16:44
- Spol/rod: žensko
- Status: U životnom partnerstvu
- Lokacija: Oblačić.
- Kontakt:
Re: Tjedan restorana
Bota Šare je odličan, ali nisu se baš iskazali ovim jelovnikom . A di je ta "Žlica i vilica"?
- pihach
- Postovi: 2541
- Pridružen/a: 05 sij 2010 20:40
- Status: U vezi
- Lokacija: gradski asfalt
- Kontakt:
Re: Tjedan restorana
joj, meni je srbin precijenjen. jela sam i bolje meso u gradu, od srbina i bosanaca i ovih i onih. mislim da je se fura na staru slavu jer u vrijeme kad je otvarao imao je najkvalitetnije meso i pravi rostilj. sada mu dajem ocjenu 6/10.
enivejz, ja se 6-eroumim
enivejz, ja se 6-eroumim
Re: Tjedan restorana
Kneza Mislava 13.tamara3 je napisao/la:A di je ta "Žlica i vilica"?
Domaća kuhinja i tako to.
- Kroacija
- Postovi: 16674
- Pridružen/a: 02 stu 2005 11:37
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Lokacija: Njemačka
Re: Tjedan restorana
zvuci predobro da bi bilo istinito i kao pravi skeptik, idem traziti gdje i kako nas namjeravaju zakinuti.
dakle, u splitu samo 3 restorana, od kojih dva nude nesto bijedno i vec vidim fensi dekoracije s 3 lista, previse pribora i sveukupno dva poteza vilicom.
medjutim evo jedan, restoran "bruna" , hotel park:
JELOVNIK I
Predjelo: Crni rižoto od sipe
Glavno jelo: Filet orade na žaru sa blitvom na dalmatinski
Desert: Rožata
JELOVNIK II
Predjelo: Mozzarella sa rajčicom
Glavno jelo: Mesne lasagne
Desert: Tiramisu
JELOVNIK III
Predjelo: Krem juha od povrća
Glavno jelo: Pašticada sa njokima
Desert: Savijača od jabuka
to te ja pitam.
sad idem pitat curu.
dakle, u splitu samo 3 restorana, od kojih dva nude nesto bijedno i vec vidim fensi dekoracije s 3 lista, previse pribora i sveukupno dva poteza vilicom.
medjutim evo jedan, restoran "bruna" , hotel park:
JELOVNIK I
Predjelo: Crni rižoto od sipe
Glavno jelo: Filet orade na žaru sa blitvom na dalmatinski
Desert: Rožata
JELOVNIK II
Predjelo: Mozzarella sa rajčicom
Glavno jelo: Mesne lasagne
Desert: Tiramisu
JELOVNIK III
Predjelo: Krem juha od povrća
Glavno jelo: Pašticada sa njokima
Desert: Savijača od jabuka
to te ja pitam.
sad idem pitat curu.
Re: Tjedan restorana
Hotel Park je apsolutno must. ako se nude u Tjednu s necim povoljnim obavezno odite. oni su sjajni i ne bi trebali zajebat.
@tam, Zlica i vilica je korektan gablec u korektnom prostoru i zbilja ti ne treba Tjedan da bi tamo dolazila. ako ti nije usput, nema se potrebe dopeljavat do centra.
za finu papicu s extra povoljnim cijenama preporucam:
Atlanta Bocca Marai - divan ambijent, savrsene morske stvari.
Balon - takodjer sjajan cozy prostor na Cvjetnom, predjela su im apsolutni winner
Bistro Apetit - najljepsi zagrebacki restoran, generalno ne bi trebali zajebat, deserti su im najslabija strana
Bota Šare su korektni, Cavallino ima odlican ambijent, al malo su pretenciozni, pa sad kako se kome oce.
Didov san je dost korektan i porcije su onako po domacu, za najest se. mozda ce o nekome bit premasno.
Egg nesto kao i Cavallino.
Gracanka i Hipodrom su za mesinu i obilne porcije.
Hellas - hint kakti grcke kuhinje, ali nedovoljno kvalitetno, ne dajte se zajebat.
Ivica i Marica; odlican prostor, jako ok kuhinja, za ljubitelje organskog.
Jilly's - super kad su bili u vlasnistvu Šole, vrlo inovativno, danas navodno najbolji rostilj u centru
La Boca - izbjegavati!!! losa usluga, losa hrana, lose porcije.
Laganini - istrijanski stih, znaju bit neprimjereno skupi, iskoristiti dok su povoljni.
Le Bistro Esplanda, uz Apetit apsolutni must kojeg se mora obici.
Lido - izbjegavati, zvuci i izgleda puno bolje nego sto je, potpuni bezukusni failure.
Lanterna - razina jedne osrednje dostave.
Lobby - korektan, jako zanimljiv interijer.
Mostovi - cujem same pohvale, e na njega se planiram napiknuti, bosansa kuhinja s nepotrebnim dalmatinskim upadicama.
Okrugljak - odlican prostor, prekrasna terasa, domaca atmosfera, izbjegavati ako vam idu na kurac obiteljska okupljanja i domaca spiza.
Pauza - definitivna preporuka, ima stih "zenskog okupljalista", dopadljivi fusion, koketiranje s asia foodom.
Republica (Gradska kavana) - potpuni promasaj u ukusima i usluzi, izbjegavati.
Stefano - apsolutna preporuka, divna lokacija u centru, sa god da uzmete nema zajeba, valjda jedina korektna talijanska hrana u gradu
Trilogija - vrlo komoran prostor, ali znaju imati prejebene vrlo zanimljive kombinacije, definitivna preporuka
Vinodol - gablanje po mjeri hrvata
eto
@tam, Zlica i vilica je korektan gablec u korektnom prostoru i zbilja ti ne treba Tjedan da bi tamo dolazila. ako ti nije usput, nema se potrebe dopeljavat do centra.
za finu papicu s extra povoljnim cijenama preporucam:
Atlanta Bocca Marai - divan ambijent, savrsene morske stvari.
Balon - takodjer sjajan cozy prostor na Cvjetnom, predjela su im apsolutni winner
Bistro Apetit - najljepsi zagrebacki restoran, generalno ne bi trebali zajebat, deserti su im najslabija strana
Bota Šare su korektni, Cavallino ima odlican ambijent, al malo su pretenciozni, pa sad kako se kome oce.
Didov san je dost korektan i porcije su onako po domacu, za najest se. mozda ce o nekome bit premasno.
Egg nesto kao i Cavallino.
Gracanka i Hipodrom su za mesinu i obilne porcije.
Hellas - hint kakti grcke kuhinje, ali nedovoljno kvalitetno, ne dajte se zajebat.
Ivica i Marica; odlican prostor, jako ok kuhinja, za ljubitelje organskog.
Jilly's - super kad su bili u vlasnistvu Šole, vrlo inovativno, danas navodno najbolji rostilj u centru
La Boca - izbjegavati!!! losa usluga, losa hrana, lose porcije.
Laganini - istrijanski stih, znaju bit neprimjereno skupi, iskoristiti dok su povoljni.
Le Bistro Esplanda, uz Apetit apsolutni must kojeg se mora obici.
Lido - izbjegavati, zvuci i izgleda puno bolje nego sto je, potpuni bezukusni failure.
Lanterna - razina jedne osrednje dostave.
Lobby - korektan, jako zanimljiv interijer.
Mostovi - cujem same pohvale, e na njega se planiram napiknuti, bosansa kuhinja s nepotrebnim dalmatinskim upadicama.
Okrugljak - odlican prostor, prekrasna terasa, domaca atmosfera, izbjegavati ako vam idu na kurac obiteljska okupljanja i domaca spiza.
Pauza - definitivna preporuka, ima stih "zenskog okupljalista", dopadljivi fusion, koketiranje s asia foodom.
Republica (Gradska kavana) - potpuni promasaj u ukusima i usluzi, izbjegavati.
Stefano - apsolutna preporuka, divna lokacija u centru, sa god da uzmete nema zajeba, valjda jedina korektna talijanska hrana u gradu
Trilogija - vrlo komoran prostor, ali znaju imati prejebene vrlo zanimljive kombinacije, definitivna preporuka
Vinodol - gablanje po mjeri hrvata
eto
-
- Postovi: 1411
- Pridružen/a: 04 sij 2010 21:30
- Spol/rod: žensko
- Lokacija: London calling.
- Kontakt:
Re: Tjedan restorana
vau call_me.
hvala.
nda, otvorila sam random oko 8 restorana i svi meniji su mesnati.
jel netko pročitao neki koji nije?
ne da mi se sve otvarati, baš ne da.
hvala.
nda, otvorila sam random oko 8 restorana i svi meniji su mesnati.
jel netko pročitao neki koji nije?
ne da mi se sve otvarati, baš ne da.
Stay tuned.
Re: Tjedan restorana
Ne idem. :/ Cijenila bih report za konobu Didov san.
Dobar tek onima koji idu!
Dobar tek onima koji idu!
- pihach
- Postovi: 2541
- Pridružen/a: 05 sij 2010 20:40
- Status: U vezi
- Lokacija: gradski asfalt
- Kontakt:
Re: Tjedan restorana
Ides!
Moje viseleme:
Didov san - njami! jednostavno a finoo
Zlica i Vilica - morsko, al mislim da se mozda necu najesti. Hm..
Stari puntijar - ajme, koji menu i sve je prastaro, jos od 1600. i neke
Il Secondo - fino djeluje. Kakve su porcije?
Sorriso - isto kao Zlica i Vilica.
Mislim da cu pravac Didov san ... ili Puntijar.
Moje viseleme:
Didov san - njami! jednostavno a finoo
Zlica i Vilica - morsko, al mislim da se mozda necu najesti. Hm..
Stari puntijar - ajme, koji menu i sve je prastaro, jos od 1600. i neke
Il Secondo - fino djeluje. Kakve su porcije?
Sorriso - isto kao Zlica i Vilica.
Mislim da cu pravac Didov san ... ili Puntijar.
Re: Tjedan restorana
ok, koji je od ovih najskuplji pa da dam sto kuna za probat nesto di inace vjerojatno ne bi dosla?
- pihach
- Postovi: 2541
- Pridružen/a: 05 sij 2010 20:40
- Status: U vezi
- Lokacija: gradski asfalt
- Kontakt:
Re: Tjedan restorana
to je i moja logika
ajmo, najskuplji je...?
ajmo, najskuplji je...?
Re: Tjedan restorana
@ bash& pihch...Atlanta, Apetit i Esplanada.
Re: Tjedan restorana
UPDATE: jel ko bio, jese sta jelo, dojmovi???
Re: Tjedan restorana
Bile smo prijateljica i ja u Felliniju i uzele sljedeće:
JELOVNIK I
Predjelo: Carpaccio di tonno fresco con carciofi (carpaccio od tune s artičokama)
Glavno jelo: Filetto di branzino con cous cous e spinaci (file brancina na cous cousu, špinatu i komoraču)
Desert: Dolce di tris (composta di frutta, gelatto con peperonchino, cremeespreso lavazza)
JELOVNIK II
Predjelo: Ravioli con ragu, funghi porcini e pancetta (ravioli punjeni raguom i špekom s vrganjima)
Glavno jelo: File di bistecca di manzo e contorni: arancini di riso (ramsteak u marsali s mariniranom rukolom i arančinima od riže)
Desert: Dolce di tris (composta di frutta, gelatto con peperonchino, cremeespreso lavazza)
Fellini me nikad nije iznevjerio. Definitivno najdraži restoran u ZG. Crni kruh (sipa) je nešto preeeeefino, kao kolač koji se topi u ustima. Mogla bih to stalno jesti.
JELOVNIK I
Predjelo: Carpaccio di tonno fresco con carciofi (carpaccio od tune s artičokama)
Glavno jelo: Filetto di branzino con cous cous e spinaci (file brancina na cous cousu, špinatu i komoraču)
Desert: Dolce di tris (composta di frutta, gelatto con peperonchino, cremeespreso lavazza)
JELOVNIK II
Predjelo: Ravioli con ragu, funghi porcini e pancetta (ravioli punjeni raguom i špekom s vrganjima)
Glavno jelo: File di bistecca di manzo e contorni: arancini di riso (ramsteak u marsali s mariniranom rukolom i arančinima od riže)
Desert: Dolce di tris (composta di frutta, gelatto con peperonchino, cremeespreso lavazza)
Fellini me nikad nije iznevjerio. Definitivno najdraži restoran u ZG. Crni kruh (sipa) je nešto preeeeefino, kao kolač koji se topi u ustima. Mogla bih to stalno jesti.
▲ v o l c a n o ▲
- modblaise
- Postovi: 161
- Pridružen/a: 07 lis 2011 10:35
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: U vezi
- Lokacija: Trogir
- Kontakt:
Re: Tjedan restorana
Nisam mogla pronaci odgovarajucu temu, pa se javljam s molbom ovdje...
Treba mi preporuka za jedan fini, intimni kutak u Zg gdje se moze nesto fino u sitno prezalogajiti, popiti casica vina i slusati fina glazba u pozadini. Neki restoran, pizzeria... Mjesto koje nije previse inn, nema guzve, ev. da ima prostor za pusenje....
Naime, zelim provesti ugodnu vecer sa jednom osobom...
Treba mi preporuka za jedan fini, intimni kutak u Zg gdje se moze nesto fino u sitno prezalogajiti, popiti casica vina i slusati fina glazba u pozadini. Neki restoran, pizzeria... Mjesto koje nije previse inn, nema guzve, ev. da ima prostor za pusenje....
Naime, zelim provesti ugodnu vecer sa jednom osobom...
I need you, you're the one I need.
Re: Tjedan restorana
dok je trajao tjedan restorana rezervirali smo tj dana prije u Opiumu.
taj dan se ubili u nekom seljackom rucku doma, tipa...vojnicki grah sa kobasicama ili tak nest i dokeglali se do Opiuma....
skuzili smo da ne mozemo ni disati a kamoli jesti. tako da se sve svelo na cugu i snimanje ambijenta.
e pa, tamo je dosta intimna atmosfera; svjecice i svjetla i tak...romantise. i ne posluzuju grah
taj dan se ubili u nekom seljackom rucku doma, tipa...vojnicki grah sa kobasicama ili tak nest i dokeglali se do Opiuma....
skuzili smo da ne mozemo ni disati a kamoli jesti. tako da se sve svelo na cugu i snimanje ambijenta.
e pa, tamo je dosta intimna atmosfera; svjecice i svjetla i tak...romantise. i ne posluzuju grah
Ja nisam vegetarijanac zato sto volim zivotinje, nego zato sto mrzim biljke
Ružna, ali glupa
imas tako dobru sisu da ti druga ni ne treba - autor nepoznat
Ružna, ali glupa
imas tako dobru sisu da ti druga ni ne treba - autor nepoznat
- modblaise
- Postovi: 161
- Pridružen/a: 07 lis 2011 10:35
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: U vezi
- Lokacija: Trogir
- Kontakt:
Re: Tjedan restorana
phos, hvala ti
i nitko drugi nema vise nikakve preporuke?....
i nitko drugi nema vise nikakve preporuke?....
I need you, you're the one I need.
- zelena žabica
- Postovi: 231
- Pridružen/a: 31 pro 2006 00:04
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Lokacija: zagreb...
Re: Tjedan restorana
kada sam vidila ponudu tih ostalih resorana... neka pašta, brusketi. ovo ono. pa ne vridi to sto kuna.
jedino di volim otići je didov san. ali onaj kraj markova trga, a ne onaj na kajzerici.
domaća imotska spiza. vino za prste lizati. ambijent samo takav. .. .
nema preseravanja... svi žderu i šute..
extra...
jedino di volim otići je didov san. ali onaj kraj markova trga, a ne onaj na kajzerici.
domaća imotska spiza. vino za prste lizati. ambijent samo takav. .. .
nema preseravanja... svi žderu i šute..
extra...
ovdje bi trebalo ići nešto pametno ili duhovito, krajnje misaono i duboko.
- Afrodita
- Postovi: 4523
- Pridružen/a: 23 srp 2011 11:44
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: U vezi
- Lokacija: Karlovac
Re: Tjedan restorana
Nije kod nas ali ako slučajno krećete u šoping u Austriju ili u posjetu Minimundusu svakako navratite
http://www.google.hr/url?sa=t&rct=j&q=k ... E_0ku1i5OQ
http://www.google.hr/url?sa=t&rct=j&q=k ... E_0ku1i5OQ
I want her everywhere and if she's beside me I know I need never care but to love her is to need her everywhere knowing that love is to share