AstroFun

Igrice, linkovi za razonodu, šale i pošalice.
Avatar
hops
Postovi: 4102
Pridružen/a: 12 ožu 2012 08:34
Spol/rod: žensko
Status: Solo

Re: AstroFun

Post Postao/la hops » 16 tra 2012 07:13

LoTuS je napisao/la:
KRAVE, pardon, BIKICE:
Ok.... Činjenica prva: vole novac. Je, i ja sam konformist, ali daaaaaaaj... Dve životne želje bikice: bogat muž i čopor djece. Ako vodim bikicu doma, trpam na sebe dva kondoma i svejedno svršavam van nje, a zatim brzinom munje kidam u kupaonicu jer ako se dočepa uzorka... Bikice vole udobnost, kožna sjedala, kožne fotelje, debele tepihe, skupe poklone. U krevetu su nekak' mlake, mislim dobre ali fali tu vatre. Najdraža poza im je misionarska jer se tako osjećaju voljeno. Vole uživati u stvarima i imaju dobar ukus. Nemojte sumnjati, idealne su supruge, pouzdane, zaštitnički nastrojene prema obitelji. Ali, jebote, drži ju dalje od kartica...
sve krivo!
koza - zadnje sto odabirem.
imaju dobar ukus - ja jedva sparim dvije iste cipele (sreca imam 2 para, pa su mi sanse da pogodim cijelih 50%)
kartice - u zivotu imam jednu karticu koju redovito peglam samo u getrou i sl.
ah, lazovi!

Avatar
Biseksualna Lezbijka
Nedojebana
Postovi: 7952
Pridružen/a: 06 ruj 2008 00:11
Spol/rod: žensko
Ja sam: biseksualka
Status: U vezi
Lokacija: Planeta Zemlja.

Re: AstroFun

Post Postao/la Biseksualna Lezbijka » 16 tra 2012 10:19

Da tebi onda nisu slagali datum rođenja?? :o
Unexpected sex is the best thing to wake up - unless you're in prison... slika

Avatar
hops
Postovi: 4102
Pridružen/a: 12 ožu 2012 08:34
Spol/rod: žensko
Status: Solo

Re: AstroFun

Post Postao/la hops » 16 tra 2012 11:20

a mislim da da.
ne vidim drugo objasnjenje.
svima se slaze...

Avatar
OtherMe
Postovi: 1175
Pridružen/a: 30 svi 2011 09:17
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka
Status: Solo

Re: AstroFun

Post Postao/la OtherMe » 22 tra 2012 10:43

Jarac (21.12 - 19.01)

S rogatim se ne valja bosti, a s obzirom da ste i sami rogati, pokušajte se ne bosti. Bođenje, ubodavanje i bostiranje možda nisu riječi koje postoje, no zvijezde nemaju razumijevanja za naš jezik i inzistiraju da ih spomenemo. Ako mislite da ste oštećeni ili osjećate oštru bol u abdomenu, možda ste jednostavno trebali poslušati savjet i prestati se bosti! Zvijezde nemaju smisla za humor, ali imaju za ironiju.

Kineski horoskop
KONJINA!
Ovaj mjesec izbjegavajte važne odluke, duga putovanja i nove projekte. U vašem ljubavnom životu bit će burno, pazite što pričate! Prijateljstva će se pokazati vrlo dragocjenima. Na poslu ćete biti aktivni, pa niti jedan vrh neće biti neosvojiv. Sa zdravljem nećete imati problema. Poželjet ćete ispuniti neke svoje hirove i Mjesec će vas potaknuti na impulzivno trošenje, što ćete kasnije zažaliti i vratiti se u surovu stvarnost.
----Hello I'm your mind, giving you someone to talk to...Hello...----

Avatar
Rock Faerie
Postovi: 2015
Pridružen/a: 21 pro 2006 15:22
Spol/rod: žensko
Ja sam: ne želim se identificirati

Re: AstroFun

Post Postao/la Rock Faerie » 14 svi 2012 16:56

Loool za Bika, baš odvratno napisano ovo sa svršavanjem. Očito ga sjebala neka Bikica (tko god to napisao).
They share a look in silence and everything is understood

Avatar
Fusion
Postovi: 3330
Pridružen/a: 07 tra 2010 14:52

Re: AstroFun

Post Postao/la Fusion » 26 svi 2012 00:34

ZATVORENE oli ŠKORPIONKE
Prvo i osnovno: škorpionke su destruktivne emotivke, samo svojim obrambenim mehanizmima itekako prikrivaju tu činjenicu. Ne vjerujete? Probajte škorpionki reći da je bilo zabavno ali sad ju molite da ode doma jer imate posla, i to u subotu u pola četiri ujutro, pa ako preživite recite mi dal' mi vjerujete. Propocionalno tome koliko se osjeti povrijeđenom, škorpionka će vas otrovno pogledati, sasuti uvrede, pokopati vam oči, ili baciti kiselinu na maloga. One su prejebeno strastvene, odlične u krevetu, fakat luđakinje, ali nemoj ni u jednom trenutku pomisliti da ti vodiš igru. Škorpionka mora imati glavnu riječ i točka. Ako želiš igru po svojim pravilima, pripremi se za makijavelističke manipulacije jer jebo me pas ako ta bude popustila. Škorpionka je idealna za brzu ševu, ako je zainteresirana i ako igraš čistu igru. Pokušaj se igrati njezinim emocijama, i nosit će tvoje testise kao naušnice. Ili ,ako si jači, uništit će i sebe samo da ti napakosti.Oprezno u svakom slučaju.
Odlično. :lol:

Avatar
Zita
Postovi: 6235
Pridružen/a: 01 stu 2005 01:14
Spol/rod: žensko
Status: U životnom partnerstvu
Lokacija: Zgb

Re: AstroFun

Post Postao/la Zita » 26 svi 2012 00:37

jelda :D
posve se slazem :D :D
Measure of a woman is her sense of humor

Avatar
Fusion
Postovi: 3330
Pridružen/a: 07 tra 2010 14:52

Re: AstroFun

Post Postao/la Fusion » 26 svi 2012 00:38

Car nas je skroz "skinuo", tko god da je. :D

Avatar
Zita
Postovi: 6235
Pridružen/a: 01 stu 2005 01:14
Spol/rod: žensko
Status: U životnom partnerstvu
Lokacija: Zgb

Re: AstroFun

Post Postao/la Zita » 26 svi 2012 00:39

opce pa nema veze da smo rodene na isti dan :D :D
Measure of a woman is her sense of humor

Avatar
Afrodita
Postovi: 4523
Pridružen/a: 23 srp 2011 11:44
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka
Status: U vezi
Lokacija: Karlovac

Re: AstroFun

Post Postao/la Afrodita » 26 svi 2012 09:15

Biseksualna Lezbijka je napisao/la:Evo još jedan, posebno za žene:

POMAKNUTE oli VODENJAKINJE
Yep, pomaknute. Vodenjakinju ćete vrlo brzo uočiti ako imate dobar vid - samo obratite pažnju na najkričavije obučenu osobu u prostoriji. Vodenjakinje imaju sjeban ukus u svemu, od glazbe do hrane i oblačenja. Prosječno ili uobičajeno nije za njih. Želiš vodenjakinju u krevetu? Vozi monocikl svirajući neki kurac od Bloc Paryja i tvoje su. Nemojte ih nikada podcijeniti - pronicljive su i inteligentne. Jednostavno moraš biti čudak da ih privučeš. U krevetu vole mirisne štapiće i, ovaj, malo egzotičnije poze. Naručite maserku za ujutro.

Ima podudarnosti??
:kokice:
Ovo sa kričavosti baš i ne...prosječnost ne volem istina niti u kojoj situaciji :gigglenod:.....ne čudakinja ali definitivno mora biti neka bez sklonosti ka kontroli i otvorena prema istraživanju egzotičnih poza :D a maserka ... hmmm ..da
I want her everywhere and if she's beside me I know I need never care but to love her is to need her everywhere knowing that love is to share

Avatar
OtherMe
Postovi: 1175
Pridružen/a: 30 svi 2011 09:17
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka
Status: Solo

Re: AstroFun

Post Postao/la OtherMe » 27 svi 2012 23:15

JARAC
Vi ste predan i pragmatičan ljubavnik i svoju ljubav izražavate više kroz djela, nego kroz emocije i riječi. Volite kod partnera ostaviti osjećaj da ste sposobni brinuti se za njega tako da se on ili ona osjećaju kao da imaju sve da bi im život bio ugodan.

LJUBAV
Uživate pripadnike suprotnog spola obarati s nogu. Kada vam se neka osoba sviđa, ne ponašate se uvijek diplomatski, pa vam druga strana može zamjerati kritičnost ili netaktičnost. U nekim životnim situacijama nemojte previše očekivati od drugih, a ni od sebe. Mnogi će Jarci zbog vlastitih poslovnih ambicija zanemarivati ukućane i svog emotivnog partnera. Umjesto da se družite s njima, vi ćete bježati od njih, razmišljati o tko zna kome, čak i pokušavati se malo 'zabaviti' s kolegicom/kolegom. Lako se možete naći između dvije vatre, a onda odlučivanje za ili protiv može trajati unedogled.

POSAO
Radite i više nego što trebate. Preuzeli ste na sebe mnoge poslovne obveze kako biste pomogli vaše najbliže, ali one iscrpljuju, a vama nema povratka natrag. Djeluje zamršeno, ali poruka je jasna - u suprotnom budite pripravni na mnoge neugodnosti ili svađe. Polemizirat ćete na mjestima gdje nikad niste, bit ćete uvrijeđeni, slomljeni, zapanjeni nečijim ponašanjem.

SAŽETAK
Planetarni tranziti Saturna i Urana ukazuju na nemir i uzbunu na novčanom planu, a Merkur donosi previše brbljanja, prebrzo donošenje zaključaka, snažne emotivne izjave. Morat ćete asimilirati previše dojmova. Gubit će se u masi nepovezanih detalja. Bit ćete podložni impresijama i hvalisavom samopotvrđivanju. Uz velike promjene raspoloženja, do izražaja će doći hiperosjetljivost i strah jeste li prihvaćeni, ali na kraju krajeva sve će biti dobro. Uživajte u ovom mjesecu, vrlo je dinamičan i za vas zanimljiv.


:shakinghead: :faint: :shakinghead: :faint:

sva sreca pa je gotov mjesec :feelingfree:
----Hello I'm your mind, giving you someone to talk to...Hello...----

str8faith
Postovi: 6910
Pridružen/a: 21 svi 2012 21:56
Spol/rod: žensko
Ja sam: ne želim se identificirati
Status: U braku
Lokacija: Racisce

Re: AstroFun

Post Postao/la str8faith » 28 svi 2012 09:22

Biseksualna Lezbijka je napisao/la:Evo još jedan, posebno za žene:

OVCE, pardon, OVNICE:
Kurčevite su i nametljive. Vole izražavati svoje mišljenje i jao si ga onome tko proturječi. Jebo budalu koja se ide svađati s njima, ne štede ni boga ni vraga a kasnije liju suze jer uvijek pretjeraju. Al' ne bi priznale da su u krivu, a neeeeee... Otvorene su i nemaju problema sa izražavanjem simpatija. S ovnicom nema dileme: ako ju možeš odvesti u krevet, znat ćeš to. Ako ne možeš, kidaj prije nego što to sazna i ostatak lokala. U krevetu su vrlo strastvene, vole dominirati, gristi, grebati. Znadu biti dosta ljubomorne, ali ne prgavo nego meko, onako malo prosuziti i tužno gledati. Ovnice su najčešće fenomenalne u krevetu, bez obzira na dob i iskustvo, jer se znadu prepustiti. Ako ste ovnica, pošaljite mi sliku i broj moba. Mail je gore u lijevom kutu.




ZATVORENE oli ŠKORPIONKE
Prvo i osnovno: škorpionke su destruktivne emotivke, samo svojim obrambenim mehanizmima itekako prikrivaju tu činjenicu. Ne vjerujete? Probajte škorpionki reći da je bilo zabavno ali sad ju molite da ode doma jer imate posla, i to u subotu u pola četiri ujutro, pa ako preživite recite mi dal' mi vjerujete. Propocionalno tome koliko se osjeti povrijeđenom, škorpionka će vas otrovno pogledati, sasuti uvrede, pokopati vam oči, ili baciti kiselinu na maloga. One su prejebeno strastvene, odlične u krevetu, fakat luđakinje, ali nemoj ni u jednom trenutku pomisliti da ti vodiš igru. Škorpionka mora imati glavnu riječ i točka. Ako želiš igru po svojim pravilima, pripremi se za makijavelističke manipulacije jer jebo me pas ako ta bude popustila. Škorpionka je idealna za brzu ševu, ako je zainteresirana i ako igraš čistu igru. Pokušaj se igrati njezinim emocijama, i nosit će tvoj e testise kao naušnice. Ili , ako si jači, uništit će i sebe samo da ti napakosti. Oprezno u svakom slučaju.
OTKIDA ... Glasno i jasno
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel

Avatar
hops
Postovi: 4102
Pridružen/a: 12 ožu 2012 08:34
Spol/rod: žensko
Status: Solo

Re: AstroFun

Post Postao/la hops » 28 svi 2012 09:37


• Ovan - Tupavo za život

Teško je na ovce gledati kao na ženska bića, više kao na muške ortake u ženskom tijelu sa kojima je moguće imati seks bez preispitivanja svoje heteroseksualnosti. Nemaju nijednu osobinu koju normalan muškarac traži. Nemaju nježnosti, previše su sebične i napadne, ne koriste mozak, ne posjeduju emotivnu inteligenciju, ne prepuštaju se, niti prate partnera (da, to uglavnom jesu osobine normalnih muškaraca). Završe sa kretenom u životu, jer je njihov izbor partnera ogavan i poslije se obavezno čude kada su varane ili ostavljene. Sve u svemu, treba im veoma mnogo vremena da shvate stvari, ako se to ikada desi.
Nije poznato čime biraju (pameću sigurno ne), ali zlatna izreka "S kim si, takav si." govori dovoljno. Sve u svemu, elegantno prelazim na slijedeći, mnogo ženstveniji, ali isto tako tupav znak...
• Bik - Bandoglavo, naporno i prosto biće
Krave su jedne od rijetkih bića koja zaista ne mogu konstantirati stanje smaranja koje bude u sagovorniku. Njihova fascinacija temom o svojim tjelesnim funkcijama i problemima (kada su dobile, kada nisu, šta im je rekao ginekolog, koje boje i oblika je osip koji im se pojavio na intimnom mjestu prošlog četvrtka) o kojima pričaju otvoreno pred nekim koga prvi put vide u životu zaista znaju zgroziti sagovornika i navesti ga da se zapita sa kakvim prostakom/retardiranom osobom ima posla. Ali, to ne spriječava krave da u tome nastave, kao i u svemu ostalome u svom životu - širom zatvorenih očiju i tvrdoglavo i uporno glavom kroz zidove. Sirova snaga i sljepilo su mane kojima nadoknađuju sve svoje ostale mane. Ono što vidite u ženi kravi to ćete i dobiti, zauvijek. Nemojte živjeti u iluziji da će se opametiti i razviti u životu. Ono što dobiju rođenjem, u glavi ostaje do posljednjeg dana.
Krave nisu gluplje od drugih, jednostavno mozak za njih nije alatka.
• Blizanci - Šarena i providna laž
Blizanci lažu. Da, to je opšte poznato. Ali, reći ću jos jednom - Blizanci lažu. Ako sudite po njenim romantičnim i zanosnim riječima, zaključit ćete da ljubav Romea i Julije nije ništa u odnosu na vas. Međutim, ako podvučete crtu ispod liste djela, vidjet ćete da ste za nju jako nisko na listi prioriteta, odmah ispod čiscenja šporeta. Uvijek će imati da uradi nešto i bude sa nekim prije nego s vama. Jednostavno, njena priča nikada ne pije vodu. Istina je da vas vara. Ekstra loša strana toga je da je u pitanju više osoba odjednom. Dobra strana je da i njih tretira isto kao i vas. Imate posla sa osobom koja ne može ostvariti i pružiti kvalitet, pa zato juri kvantitet. Ali, to što ne pruža ništa ne znači da od vas ne očekuje da pružite sve. Ipak, oni su samo jeftini sebični skotovi vješti na riječima i one su jedina valuta koju imaju i kojom žele od vas otkupiti sve što imate.
Ako imate višak vremena koje želite baciti, želite odmoriti mozak plitkim stvarima bez perspektive ili naći neku koja će vam biti nikakva žena i loša majka vašoj djeci - go for it!
• Rak - Luda kučka
Nijedna žena u tom znaku nije normalna. Znate onaj tip žena koje se manijački smiju sa grčom ludila na licu i krvavim nožem u ruci dok stoje na simsu zgrade koja je puna leševa i u plamenu i u koju policija mora ispaliti dvije patrone kalibra 12 sa krupnom sačmom, jer jedna nije dovoljna, da bi je eliminirali? To je račica. Nije slučajno što je u korjenu riječi ludak (lunatic) mjesec, tj. vladalac ovog znaka. Imate posla sa neuračunljivom osobom koja mijenja ličnost iz krajnosti u krajnost. Jednog dana se pretvara u vašeg najgoreg neprijatelja i sadistu, dok je slijedećeg opet ona "stara", doduše sa blagom amnezijom što se tiče nedavnih događaja kada vam je sisala krv. Razlog za ove promjene ličnosti ne mora postojati, vilenjaci u njihovim glavama su dovoljni sami sebi.
Ako želite imati tempiranu bombu pored sebe, koja vam redovno eksplodira u facu na svakih par dana, samo naprijed. Samo ne zaboravite da postanete član nekog lovačkog društva, trebat će vam kratez, kad tad.

• Lav - Uobraženi i naporni kreten
Lavice zaista vjeruju da njihov ulazak u prostoriju prate fanfare i da se u svakoj prostoriji uvijek nalazi najmanje jedna osoba koja ih obožava. Istina je da je u pitanju uvijek tačno samo jedna osoba. Ona sama! Kada se djelilo odsustvo razuma i bezražlozno veličanje svoje vrijednosti, one su dobile ekstra dozu. Toliko mnogo da nije ostalo za neke od drugih znakova. Dakle, da bi bili sa lavicom morate naučiti slijedeće stvari: da joj ljubite dupe (i to ne u seksualnom smislu). I još jednom da naglasim - da joj ljubite dupe. Da se slažete sa svim što kaže. Da je obožavate bez razloga. Da na njene izjave kako ima mačije oči, kandžice i sve ostale asocijacije na mačku klimate glavom fascinirani njenom originalnošću i ni u kom slučaju ne kažete da svaka lavica na ovoj planeti isto to govori za sebe vjerujući da je otkrila toplu vodu. Ako živite s njom, ni u kom slučaju joj ne skrećite pažnju na to da je nepodnosljivi naporni skot sa kojim je nemoguće živeti jer je namćor, cjepidlaka i da je nemoguće komunicirati otvoreno sa njom, jer ne prihvata ni nagovještaj kritike, a kamoli samu kritiku.
Ono što ne smijete uraditi ako želite zadržati svoju lavicu pored sebe je da počinjete rečenicu sa "Ja ...", da joj date ikakvu kritiku, da je vodite u astronomsku opservatoriju gde teleskopom može vidjeti da planete ne kruže oko nje već oko Sunca. Ako i dalje želite iskašljavati loptice mačijih dlaka zbog lizanja dupeta, samo naprijed.
• Djevica - Backstabbing bitch tj. izdajnička kurva
Na jedno možete uvijek računati sa vašom djevicom - kad tad će vam zabiti nož u leđa. To će biti promišljeno, analizirano i potvrđeno kao najbolja opcija, za nju. Tako dobro glumi da nećete ni naslutiti da danima ili mjesecima kalkulira da li je došlo vrijeme da vas eliminira. I tek kada bude bila potpuno sigurna, otkrit će svoju izdaju. Da, imate posla sa kukavicom i iskompleksiranim skotom, koja je opsjednuta sobom i svojim manama. Nazovimo to samousavršavanjem kombinovanim sa težnjom ka savršenstvu, kako one to lijepo zovu. To je u stvari plivanje u sopstvenim govnima u kojima je do guše. Njena alatka je um i logika, ne emocije. Operisana je od toga! Nema strasti, ženstvenosti, nema zagljaja, nema nježnosti, nema topline, sve suze koje pusti su tu, jer oplakuje sebe. Da nema te njene neurotične nervoze i žurbe u njoj, zbog sata koji odkucava dok je ona toliko daleko od svog cilja savršenstva, zbog koje pukne i izgubi svoju racionalnost, pomislili bi da imate posla sa androidom. Ali, nemojte te njene trenutke gubljenja kontrole pobrkati sa emocijama. To je samo refleks, skakanje poklopca na šerpi koja treba da se oslobodi pritiska, jer voda ključa. Čista fizika. Sve u svemu, kada se desi i prođe taj trenutak izdaje, bit će vam jasna samo jedna stvar - Ne možete vjerovati nekome kao njoj. Ona je vjerna samo sebi i to isključuje sve ostale ljude.
Zato je i osuđena na najgore moguće društvo na ovom svjetu, na sebe. Kloniti je se, jer je sasvim opravdano nervozna, nadrndana i kučkasta i bit će sa godinama sve više takva. Sa takvim društvom, ko ne bi bio?
• Vaga - Manipulativna drolja
Prva asocijacija na vage je hodajuća vagina. Neko bi pomislio "hej, pa to i nije tako loše". Istina je i da nije loše. Mnogi muškarci bi umrli da imaju pored sebe neku koja je toliko sočna, zanosna i poželjna, kakvom se ona obilato predstavlja flertovanjem. No, poput svih stvari na ovom svjetu, sve ono što na prvi pogled djeluje vrijedno, a na korak daleko, na drugi pogled se otkriva da je zapravo kesa govana za koju ste platili debele pare. A, sada pošto ste platili za svoju vaginu, dobrodošli u svijet ženskih spletki, manipulacije, tračarenja i guranja nosa u tuđe stvari! Vaše stvari! Sada ste pod lupom vaše male vagine. Ono što radite se bilježi i analizira u prisustvu njenih trač sagovornica, a vama se reklamira, upravlja i manipulira. Jednom riječju, ona vas jebe u vas mali muški mozak željan vagine, iako vam ta vrsta jebanja nije bila ni na kraj pameti kada ste krenuli da je osvojite. Nemojte da vas grize savjest što vas je bogomoljka uhvatila. Iskusna je ona, niste joj prvi. Ni drugi. Možda tek 400-stoti. A, ko je zapravo vaša bogomoljka, ispod te zanosne pojave? Niko do osobe koja je veoma sebična i egocentrična, ali bolno nesposobna uraditi išta zbog svoje neodlučnosti. Djela nisu njen fah. Rječi jesu. Kada čujete da vagina kaže da je komunikativna, to zapravo znači da previse priča. Njen smisao postojanja se svodi da uhvati "moćnog", barem u njenim očima, muškarca koji ce odlučivati umjesto nje, a onda će ona manipulirati njime iz tame. Ona razumije tu igru, da je muško bila bi hodajući k****, kao njena suprotnost u horoskopu, ovan. Zato se i privlače. Preskočite ovaj znak. Nemojte umrijeti od veneričnih bolesti.
• Škorpija - Emotivno nezrelo đubre
Evo jednog podataka kojeg nema u drugim horoksopima: škorpije su emotivno nezrela, nevaspitana, podla, osvetoljubiva i pokvarena derišta. Znate kako se ponaša malo djete kada mu otmete omiljenu igračku. Ono duri i ljuti se, bjesni, plače, grize, u tom trenutku vas cijelim svojim bićem mrzi iz dna duše. Da je veće i jače, sa tim emotivnim stanjem nekontrole, skočilo bi na vas i odgrizlo vam grkljan. Ovakvi impulsi kontroliraju škorpije tokom cjelog njihovog života, jedino što nauče sa godinama je da maskiraju svoje prave motive i razloge. Bez obzira na godine, zrelost ili pol, kada duboko zagrebete ispod te površine koja uglavnom djeluje inteligentno, opasno ili lukavo, ili se sama škorpija otkrije oštrom oku, dolazite do emotivno nezrele osobe na nivou 5-godišnjeg djeteta. Ali nemojte zanemariti zlopamćenje tog djeteta. Ono vam neće zaboraviti, pravit će planove, vraćat će vam kada se više ni ne budete sjećali razloga. Neće prezati od sopstvenog uništenja da postigne svoj cilj. Kakav god razlog bio, za njih je to najvažnija stvar na svijetu. Želite imati i čuvati svoju djecu? Prvo naučite da čuvate svoju ženu u znaku škorpije. Morat ćete da udovoljavate svakoj od njenih nezrelih želja, da joj budete zauvijek jedini, da je zauvijek volite i da nikada više ne pomislite niti na jednu drugu ženu i da muški podnosite sve osvete i podlosti pokrenute nečim u njihovom umu. U suprotnom, eto vama opet osvetoljubivog derišta kako vreba da joj okrenete leđa.


Strijelac - Naivčina koja ide na živce
Žalosno je gledati je kako ide kroz život. Uporno odbija da vidi da je njen sistem vrijednosti totalno naivan i neprikladan i da uvijek najebe (opet, ne u seksualnom smislu). Čovjek bi se zapitao šta je njena alatka kojom se probija naprijed? Pamet i promućurnost sigurno nije. Ne posjeduje upornost i disciplinu. Njeno tijelo i seksualnost su nešto sa čime je upoznata poput djeteta od 11 godina. A što se tiče baratanja novcem, tu je najgora od svih. Jednostavno nema osjećaj za materijalnu vrijednost, ili ga ima, ali je bolestan. Pa, čemu onda taj optimizam i glupavi smješak na njenom licu dok se izvlači iz jedne rupe pune govana samo da bi upala u slijedeću? Vjerovatno vjeruje da je manje gaze, jer igra ulogu dvorske lude i pajaca koji zabavlja ljude oko sebe ali... Surova je istina da jedina alatka kojom se probija naprijed je nadanje u faktor sreće. Jedni umiju i znaju, a drugi, kao ona, jedino što mogu je da se nadaju u sreću. Ljudi bi je sigurno mnogo više sažaljevali da nije takav ženski seronja koje ima neopjevani talent da vam skače po živcima. Ta upornost blažene nesposobne budale pune "optimizma" zna da izludi čovjeka. Filozofska laprdavost moraliste kojom izjavljuje gomilu gluposti koje nemaju veze sa životom i pameću zna da okrene čoveku utrobu. Sa ženom strijelcem, vodit ćete za ručicu nasmješeno, naivno djete nesposobno za život. Ali, bez brige. Toliko ce vam razgaziti živce i strpljenje da u vama neće biti ni trunke nježnosti ili griže savjesti prema njoj kada je zavalite bejzbolkom posred lica.
Jarac - Dominantni sadista
Za razliku od priča o upornosti, ambiciji, moći, dominaciji i sadizmu koje prate ovaj znak, reći ću nešto drugo. Imate posla sa prokletom kukavicom. Ona bježi glavom bez obzira čim rizik postane veći. Bježanje i ostavljanje na cjedilu je nešto što radi i radit će cjeli život. Ako i uspijete uhvatiti to đubre da bi joj se osvetili, ne očekujte zadovoljstvo da vidite patnju na njenom licu dok je gazite. Jer evo druge ključne stvari u vezi nje - Ona je frigidna. Emotivno nepismena. Nesposobna da pokaže svoje emocije, a kamoli da ih prima ili pruža. Kada se podvuče crta ona je previše spora, mračna i siromašna da bi sa njom osjetili pravu radost i zadovoljstvo života. Klonite se te iskompleksirane frigidne kukavice. Shvatit ćete da vama dominira neko ko ne vrijedi, ne umije i ne pruža ništa. Ali... Postoji izuzetak. Ako nađete kozu čiji je zagrljaj topao i jak, čije su suze tuge i radosti redovna pojava na njenom licu, zgrabite je i ne puštajte jer ste našli čisto zlato. Ta vrsta koze je svjetla strana ovog mračnog znaka i ima hrabrosti i zna dati svoje srce. Ona je prevazišla najveci strah svih koza - da će joj neko slomiti srce. I za razliku od onih mračnih koza, ova vrsta svoje daje hrabro, nesebično i vjerno do kraja života. Shvatit ćete da nema bolje ljubavnice, žene i majke od takve koze. Dobili ste tri osobe u jednoj i par rogova da budu uz vas dok ste živi. Uzmite samo takvu kozu i ništa manje od toga.
Vodolija - Samoživi kreten
Ne možete je dotaći, niti u dobrom niti u lošem smislu. Suština je da je uopšte nije briga za vas, šta pričate ili mislite o njoj. Razlog zbog kojeg je sa vama uopšte jer vas smatra čudakom i to je dovoljno da se kotirate visoko u njihovim očima, budući da sebe smatra neshvaćenom, posebnom, ekstra vrijednom. U suštini je siromašni kreten okrenut samo sebi i sa lošim tripom u glavi. Nema šta pružiti osim sistema vrijednosti u kome nećete naći lijepu budućnost za sebe. To objašnjava zašto je ovo jedini znak koji može ići sa lavovima, nesnosnim kretenima, pored kojih niko normalan ne želi, niti može izdržati. Jednostavno ih nije briga za kretenizam onoga pored njih.
Ribe - Kanta za otpatke
Imate Pandorinu kutiju u svojim rukama. Može se desiti da ne zaslužuje svoje ime, jer se u njoj sadrži i blago, a ne samo nesreća, ali... Oprez. Smisao riba je da upija, skladišti. Uglavnom loše stvari. Ona upija ono oko sebe. Zato oprez! Saznajte činjenice o njenoj prošlosti. Ona se ponavlja. Uradit će vam ono što je radila drugima. Možda imate posla sa psihopatom, možda sa dobricom. Igrate ruski rulet za velike pare. Dobitak može biti ogroman, gubitak još veći. Odlične su ili potpuno ogavne u seksu. Bez granica ili totalno neupotrebljive za ljubav. Doći će vam glave, ili vas dignuti u nebeske visine. Ma kakve bile, nikada ih necćte provaliti do kraja. Uvijek će biti nešto novo u njima što se krije i čeka da bude otkriveno, samo da bi saznali da to nije konačna suština. Ako ste površni i ne interesuje vas šta ima unutra, izaberite nju. Ako ste za vječito istraživanje i upoznavanje, izaberite je. Ona je za vas. Ako ste toliko naivni da na osnovu ovih redova vjerujete da ste našli savršen znak, samo naprijed. Uzmite je. Necete biti prvi koji je umro u njenim rukama ili shvatio da je naišao na totalni prosjek.
Nema recepta za ovaj znak. On je jedini za koji neću pisati izuzetak, jer za njega ne postoji stereotip - on je objedinjen u ovom klišeu. Da li vam ovo što je napisano pomaže da je shvatite? Naravno da ne. Shvatanje ovog znaka je nešto što ćete sami morati sažvakati.

str8faith
Postovi: 6910
Pridružen/a: 21 svi 2012 21:56
Spol/rod: žensko
Ja sam: ne želim se identificirati
Status: U braku
Lokacija: Racisce

Re: AstroFun

Post Postao/la str8faith » 28 svi 2012 09:44

hops je napisao/la:
• Ovan - Tupavo za život

Teško je na ovce gledati kao na ženska bića, više kao na muške ortake u ženskom tijelu sa kojima je moguće imati seks bez preispitivanja svoje heteroseksualnosti. Nemaju nijednu osobinu koju normalan muškarac traži. Nemaju nježnosti, previše su sebične i napadne, ne koriste mozak, ne posjeduju emotivnu inteligenciju, ne prepuštaju se, niti prate partnera (da, to uglavnom jesu osobine normalnih muškaraca). Završe sa kretenom u životu, jer je njihov izbor partnera ogavan i poslije se obavezno čude kada su varane ili ostavljene. Sve u svemu, treba im veoma mnogo vremena da shvate stvari, ako se to ikada desi.
Nije poznato čime biraju (pameću sigurno ne), ali zlatna izreka "S kim si, takav si." govori dovoljno. Sve u svemu, elegantno prelazim na slijedeći, mnogo ženstveniji, ali isto tako tupav znak...

• Škorpija - Emotivno nezrelo đubre
Evo jednog podataka kojeg nema u drugim horoksopima: škorpije su emotivno nezrela, nevaspitana, podla, osvetoljubiva i pokvarena derišta. Znate kako se ponaša malo djete kada mu otmete omiljenu igračku. Ono duri i ljuti se, bjesni, plače, grize, u tom trenutku vas cijelim svojim bićem mrzi iz dna duše. Da je veće i jače, sa tim emotivnim stanjem nekontrole, skočilo bi na vas i odgrizlo vam grkljan. Ovakvi impulsi kontroliraju škorpije tokom cjelog njihovog života, jedino što nauče sa godinama je da maskiraju svoje prave motive i razloge. Bez obzira na godine, zrelost ili pol, kada duboko zagrebete ispod te površine koja uglavnom djeluje inteligentno, opasno ili lukavo, ili se sama škorpija otkrije oštrom oku, dolazite do emotivno nezrele osobe na nivou 5-godišnjeg djeteta. Ali nemojte zanemariti zlopamćenje tog djeteta. Ono vam neće zaboraviti, pravit će planove, vraćat će vam kada se više ni ne budete sjećali razloga. Neće prezati od sopstvenog uništenja da postigne svoj cilj. Kakav god razlog bio, za njih je to najvažnija stvar na svijetu. Želite imati i čuvati svoju djecu? Prvo naučite da čuvate svoju ženu u znaku škorpije. Morat ćete da udovoljavate svakoj od njenih nezrelih želja, da joj budete zauvijek jedini, da je zauvijek volite i da nikada više ne pomislite niti na jednu drugu ženu i da muški podnosite sve osvete i podlosti pokrenute nečim u njihovom umu. U suprotnom, eto vama opet osvetoljubivog derišta kako vreba da joj okrenete leđa.

e ovaj mi se ne sviđa
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel

Avatar
Afrodita
Postovi: 4523
Pridružen/a: 23 srp 2011 11:44
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka
Status: U vezi
Lokacija: Karlovac

Re: AstroFun

Post Postao/la Afrodita » 28 svi 2012 23:42

Phos gdje to nađe :haha:
Evo za vodenjake još jedan
slika
I want her everywhere and if she's beside me I know I need never care but to love her is to need her everywhere knowing that love is to share

zenia
Postovi: 4559
Pridružen/a: 13 stu 2007 15:29
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka
Status: U vezi

Re: AstroFun

Post Postao/la zenia » 29 svi 2012 06:32

hops je napisao/la:• Vodolija - Samoživi kreten
Ne možete je dotaći, niti u dobrom niti u lošem smislu. Suština je da je uopšte nije briga za vas, šta pričate ili mislite o njoj. Razlog zbog kojeg je sa vama uopšte jer vas smatra čudakom i to je dovoljno da se kotirate visoko u njihovim očima, budući da sebe smatra neshvaćenom, posebnom, ekstra vrijednom. U suštini je siromašni kreten okrenut samo sebi i sa lošim tripom u glavi. Nema šta pružiti osim sistema vrijednosti u kome nećete naći lijepu budućnost za sebe. To objašnjava zašto je ovo jedini znak koji može ići sa lavovima, nesnosnim kretenima, pored kojih niko normalan ne želi, niti može izdržati. Jednostavno ih nije briga za kretenizam onoga pored njih.
afro ma super je taj tvoj opis, al znamo svi mi vodolije da je ovaj gore najrealniji :D
“What am I living for and what am I dying for are the same question.”
― Margaret Atwood, The Year of the Flood

Avatar
OtherMe
Postovi: 1175
Pridružen/a: 30 svi 2011 09:17
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka
Status: Solo

Re: AstroFun

Post Postao/la OtherMe » 29 svi 2012 09:41

• Jarac - Dominantni sadista
Za razliku od priča o upornosti, ambiciji, moći, dominaciji i sadizmu koje prate ovaj znak, reći ću nešto drugo. Imate posla sa prokletom kukavicom. Ona bježi glavom bez obzira čim rizik postane veći. Bježanje i ostavljanje na cjedilu je nešto što radi i radit će cjeli život. Ako i uspijete uhvatiti to đubre da bi joj se osvetili, ne očekujte zadovoljstvo da vidite patnju na njenom licu dok je gazite. Jer evo druge ključne stvari u vezi nje - Ona je frigidna. Emotivno nepismena. Nesposobna da pokaže svoje emocije, a kamoli da ih prima ili pruža. Kada se podvuče crta ona je previše spora, mračna i siromašna da bi sa njom osjetili pravu radost i zadovoljstvo života. Klonite se te iskompleksirane frigidne kukavice. Shvatit ćete da vama dominira neko ko ne vrijedi, ne umije i ne pruža ništa.
Ali... Postoji izuzetak. Ako nađete kozu čiji je zagrljaj topao i jak, čije su suze tuge i radosti redovna pojava na njenom licu, zgrabite je i ne puštajte jer ste našli čisto zlato. Ta vrsta koze je svjetla strana ovog mračnog znaka i ima hrabrosti i zna dati svoje srce. Ona je prevazišla najveci strah svih koza - da će joj neko slomiti srce. I za razliku od onih mračnih koza, ova vrsta svoje daje hrabro, nesebično i vjerno do kraja života. Shvatit ćete da nema bolje ljubavnice, žene i majke od takve koze. Dobili ste tri osobe u jednoj i par rogova da budu uz vas dok ste živi. Uzmite samo takvu kozu i ništa manje od toga.


nisam zicer koji dio mi se vise svida :sinister: :sinister:
----Hello I'm your mind, giving you someone to talk to...Hello...----

Avatar
miss_misty
Postovi: 3383
Pridružen/a: 03 vel 2011 22:26
Lokacija: na samom rubu litice

Re: AstroFun

Post Postao/la miss_misty » 29 svi 2012 16:38

Afrodita je napisao/la:Phos gdje to nađe :haha:
Evo za vodenjake još jedan
slika
dobar pokušaj al znamo ti i ja i ceo svet da niđe veze :D

• Vodolija - Samoživi kreten
Ne možete je dotaći, niti u dobrom niti u lošem smislu. Suština je da je uopšte nije briga za vas, šta pričate ili mislite o njoj. Razlog zbog kojeg je sa vama uopšte jer vas smatra čudakom i to je dovoljno da se kotirate visoko u njihovim očima, budući da sebe smatra neshvaćenom, posebnom, ekstra vrijednom. U suštini je siromašni kreten okrenut samo sebi i sa lošim tripom u glavi. Nema šta pružiti osim sistema vrijednosti u kome nećete naći lijepu budućnost za sebe. To objašnjava zašto je ovo jedini znak koji može ići sa lavovima, nesnosnim kretenima, pored kojih niko normalan ne želi, niti može izdržati. Jednostavno ih nije briga za kretenizam onoga pored njih

hihihi to je to
Napolju pada kiša. A kako se već pomalo spustilo veče, upalili smo sve moje i njene cigarete iz džepova i kofera, poslagali ih po nameštaju i rekli da su to zvezde.

¤¤¤problem s wc-autobusom je u tome što nikad ne znaš kad će se odvesti¤¤¤

Avatar
Afrodita
Postovi: 4523
Pridružen/a: 23 srp 2011 11:44
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka
Status: U vezi
Lokacija: Karlovac

Re: AstroFun

Post Postao/la Afrodita » 29 svi 2012 21:47

zenia je napisao/la:
hops je napisao/la:• Vodolija - Samoživi kreten
Ne možete je dotaći, niti u dobrom niti u lošem smislu. Suština je da je uopšte nije briga za vas, šta pričate ili mislite o njoj. Razlog zbog kojeg je sa vama uopšte jer vas smatra čudakom i to je dovoljno da se kotirate visoko u njihovim očima, budući da sebe smatra neshvaćenom, posebnom, ekstra vrijednom. U suštini je siromašni kreten okrenut samo sebi i sa lošim tripom u glavi. Nema šta pružiti osim sistema vrijednosti u kome nećete naći lijepu budućnost za sebe. To objašnjava zašto je ovo jedini znak koji može ići sa lavovima, nesnosnim kretenima, pored kojih niko normalan ne želi, niti može izdržati. Jednostavno ih nije briga za kretenizam onoga pored njih.
afro ma super je taj tvoj opis, al znamo svi mi vodolije da je ovaj gore najrealniji :D
Ma nismo baš tako loši ....sam malo smo izgubljeni u vremenu i prostoru ;)
I want her everywhere and if she's beside me I know I need never care but to love her is to need her everywhere knowing that love is to share

Avatar
Peglam_subotom
Postovi: 3868
Pridružen/a: 21 stu 2008 00:59
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka
Status: U vezi

Re: AstroFun

Post Postao/la Peglam_subotom » 29 svi 2012 22:09

hops je napisao/la:
• Lav - Uobraženi i naporni kreten
Lavice zaista vjeruju da njihov ulazak u prostoriju prate fanfare i da se u svakoj prostoriji uvijek nalazi najmanje jedna osoba koja ih obožava. Istina je da je u pitanju uvijek tačno samo jedna osoba. Ona sama! Kada se djelilo odsustvo razuma i bezražlozno veličanje svoje vrijednosti, one su dobile ekstra dozu. Toliko mnogo da nije ostalo za neke od drugih znakova. Dakle, da bi bili sa lavicom morate naučiti slijedeće stvari: da joj ljubite dupe (i to ne u seksualnom smislu). I još jednom da naglasim - da joj ljubite dupe. Da se slažete sa svim što kaže. Da je obožavate bez razloga. Da na njene izjave kako ima mačije oči, kandžice i sve ostale asocijacije na mačku klimate glavom fascinirani njenom originalnošću i ni u kom slučaju ne kažete da svaka lavica na ovoj planeti isto to govori za sebe vjerujući da je otkrila toplu vodu. Ako živite s njom, ni u kom slučaju joj ne skrećite pažnju na to da je nepodnosljivi naporni skot sa kojim je nemoguće živeti jer je namćor, cjepidlaka i da je nemoguće komunicirati otvoreno sa njom, jer ne prihvata ni nagovještaj kritike, a kamoli samu kritiku.
Ono što ne smijete uraditi ako želite zadržati svoju lavicu pored sebe je da počinjete rečenicu sa "Ja ...", da joj date ikakvu kritiku, da je vodite u astronomsku opservatoriju gde teleskopom može vidjeti da planete ne kruže oko nje već oko Sunca. Ako i dalje želite iskašljavati loptice mačijih dlaka zbog lizanja dupeta, samo naprijed.


Jel moguće da do sad se nije oglasila nijedna lavica? :D Sram nas je malo, ha? :D
Ovaj mi se najviše sviđa. MENI. :D
I'll take you for all that you are. With your complications, your pain, your secrets, your past, your longings and dreams... I will take you completely; without exemptions.

Avatar
kenjaž
Postovi: 145
Pridružen/a: 14 ruj 2011 08:39
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka
Status: U vezi

Re: AstroFun

Post Postao/la kenjaž » 30 svi 2012 09:29

Afrodita je napisao/la: slika
Phos!!
Citaj! Ne svaki drugi red... kao inace. :svelja:
slika

Avatar
hops
Postovi: 4102
Pridružen/a: 12 ožu 2012 08:34
Spol/rod: žensko
Status: Solo

Re: AstroFun

Post Postao/la hops » 30 svi 2012 10:04

ovo je najtocniji horoskop. ikad!

Avatar
Afrodita
Postovi: 4523
Pridružen/a: 23 srp 2011 11:44
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka
Status: U vezi
Lokacija: Karlovac

Re: AstroFun

Post Postao/la Afrodita » 31 svi 2012 21:39

ne ovaj je ipak najtočniji :)

ŽENA VODOLIJA
Iza njenog ponekad ironičnog stava, krije se nesigurnost i nedovoljno samopouzdanje. Ona živi u svom svetu snova i nema hrabrosti da se sukobi sa potpunom istinom. Njena shvatanja o svetu su idealistička. Na nju se može uticati.

Svesna je toga, brani se, stavlja na sebe masku ironicnosti, a ponekad i cinizma. Posedujete širinu duha. Svakog čoveka pomno analizira, trudi se da ga dobro razume. To ne čini iz puke radoznalosti, već iz želje da se približi ljudima. Nije mnogo preduzimljiva, ali u poslu lako napreduje. Veoma je osetljiva. Voli promene i putovanja, ali zbog neodlučnosti retko ostvaruje te želje.

Veoma je zavodljiva i privlači pažnju. Dugo bira, ali kada se jednom uplete u mreže ljubavi to je za ceo život. U ljubavi je velikodušna. Voljenoj osobi ce pokloniti sva svoja osećanja. Tiranina ne može da podnese. Njoj je potreban netko jačeg karaktera i veći realista od nje same. Ne voli laž i izveštačene ljude.



Kenjaž slažeš se?
I want her everywhere and if she's beside me I know I need never care but to love her is to need her everywhere knowing that love is to share

Avatar
hops
Postovi: 4102
Pridružen/a: 12 ožu 2012 08:34
Spol/rod: žensko
Status: Solo

Re: AstroFun

Post Postao/la hops » 01 lip 2012 10:10

mogu ja? :D
malo mi se ne uklapa ovaj dio sa sklonosti ironiji i cinizmu. ostalo je tocno.

Avatar
kenjaž
Postovi: 145
Pridružen/a: 14 ruj 2011 08:39
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka
Status: U vezi

Re: AstroFun

Post Postao/la kenjaž » 01 lip 2012 10:33

Slazem se Afro :)

A ti Phos, ispravi se :hmmm:
slika

Avatar
hops
Postovi: 4102
Pridružen/a: 12 ožu 2012 08:34
Spol/rod: žensko
Status: Solo

Re: AstroFun

Post Postao/la hops » 01 lip 2012 10:35



(21.04. – 20.05.) BIK

Ime: Taurus na latinskom znaci Bik
Planeta: Venera
Boja: Zelena, plava, ružičasta
Životinja: Bik
Metal: Bakar
Drago kamenje: Dijamant, smaragd
Biljke: Ruža, ljiljan, slatkomirisno cveće i voće

Najnepravednija izreka o Biku:
“Bik je naporan. Bik ne uživa u promenama i treba mu puno vremena da se prilagodi svakoj novoj situaciji, kao i za učenje neke nove veštine.”


ovo je laz, zadnje....
ja sam se priviknula na laptop...evo nema ni 2 dana kako je napunio 6 godina kad sam ga kupila.
a i nove vjestine... to je isto laz... evo, nakon samo 5 god rada s isim ljudima svaki dan 10 sati, (vec sad!) savrseno glumim slusanje i pracenje ispraznih razgovora.

Avatar
hops
Postovi: 4102
Pridružen/a: 12 ožu 2012 08:34
Spol/rod: žensko
Status: Solo

Re: AstroFun

Post Postao/la hops » 01 lip 2012 10:40

evo, dnevni horoskop:
OVAN
Posao: Ako vas ne uhvate, kupite i meni nešto.
Ljubav: Očekuje vas ugodna večer. Izlazite vi, vaša djevojka i njen dečko.
Zdravlje: Njen dečko je snažan, pripremite flastere.

BIK
Posao: Ukoliko ujutro ustanete iz kreveta, Obavit ćete brojne poslove u kupaonici.
Ljubav: Pripazite, voljena osoba vam kriomice buši kondome.
Zdravlje: Sida se preko zahodske školjke prenosi tako da na nju sjednete, a prethodnik još nije ustao.

BLIZANCI
Posao: Nemoj da brigaš, život se stara, dok bude ljudi bit će i para.
Ljubav: Ukoliko pola sata sjedite na svojoj lijevoj ruci, ona će djelovati kao tuđa.
Zdravlje: Mislite na svoju lijevu ruku.

RAK
Posao: Razmislite naplaćujete li adekvatnu cijenu za ruke.
Ljubav: Ne miješajte posao i emocije.
Zdravlje: Mislite i na svoju desnu ruku.

LAV
Posao: Posao vam ne da da mislite na ljubav.
Ljubav: Ljubav vam ne da da mislite na posao. Čime se vi to, pobogu, bavite?
Zdravlje: Česta promjena partnera izaziva rak maternice.

DJEVICA
Posao: Domaćice manje zbori, da ti ručak ne zagori.
Ljubav: Ne radujte se uzalud etničkom čišćenju, ovog puta s njim ne ide i organizirano silovanje.
Zdravlje: Uz ratna i mirnodopska odlikovanja neizostavno idu i spolna oboljenja.

VAGA
Posao: Očekuje vas ogromni financijski dobitak. Večeras.
Ljubav: Srest ćete ljubav svog života. Večeras.
Zdravlje: Moždani udar. Predvečer.

ŠKORPION
Posao: Ne miješajte se u svoj posao.
Ljubav: Ljubav prema domovini vam nije uzvraćena.
Zdravlje: Krajnje je vrijeme da se riješite pletenica pod pazuhom.

STRIJELAC
Posao: Zbog posla ste često odsutni od kuće.
Ljubav: Vaš partner svakodnevno traži izgovor u glavobolji.
Zdravlje: Osjećate li rožnata zadebljanja na glavi?

JARAC
Posao: Za poslovne neuspjehe utjehu tražite u piću.
Ljubav: On/ona nikako da izađu van iz vaše čaše.
Zdravlje: Ne živcirajte se, jetra je organ koji se regenerira.

VODENJAK
Posao: Usprkos naporima na poslu je sve naopako.
Ljubav: Osobe suprotnog spola jednostavno bježe od vas. Bježe i osobe istog spola.
Zdravlje: Jeste li vi možda genije?

RIBE
Posao: Posao cvjeta, bili su praznici i kontejneri su puni.
Ljubav: Ukoliko požurite do prvog kioska s giricama, iskoristit ćete jedinstvenu priliku da i vi ćapite neku ribu.
Zdravlje: Muče vas zadah iz usta, gljivice na nogama, znojenje pod pazuhom, kao i ušna mast i hemoroidi i bubuljice po nosu, te čirevi po koži, celulit, kao i neka spolna oboljenja, a i opadanje kose i grčevi u želucu.

Avatar
slapa
i'm watching u
Postovi: 16056
Pridružen/a: 19 ruj 2011 11:34
Spol/rod: žensko

Re: AstroFun

Post Postao/la slapa » 01 lip 2012 10:41

Ooooo i te kako mislim danas misliti na svoju desnu ruku :D
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...

Avatar
hops
Postovi: 4102
Pridružen/a: 12 ožu 2012 08:34
Spol/rod: žensko
Status: Solo

Re: AstroFun

Post Postao/la hops » 01 lip 2012 10:42

na trenutak sam pala u depresiju zbog busenja kondoma :D

@kenja - evo nisam pogrbljena...

Avatar
kenjaž
Postovi: 145
Pridružen/a: 14 ruj 2011 08:39
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka
Status: U vezi

Re: AstroFun

Post Postao/la kenjaž » 01 lip 2012 10:45

@hops ispravak netocnog navoda

Ja sam genije! :wow:
slika

Odgovorite