AstroFun

Igrice, linkovi za razonodu, šale i pošalice.
Avatar
miss_misty
Postovi: 3383
Pridružen/a: 03 vel 2011 22:26
Lokacija: na samom rubu litice

Re: AstroFun

Post Postao/la miss_misty » 28 sij 2014 09:08

:D
a evo kako bi život izgledao da se svih 12 predstavnika horoskopskih znakova spoji jednog jutra u istom stanu
urnebes

6:00 sati: Djevica ustaje i prije tuširanja briše kupaonu. Nakon pranja zuba, četkicu stavlja u sterilnu vrećicu i ostavlja je na posebno mjesto, daleko od ostalih četkica.
6:15 sati: Jarac ustaje i isključuje bojler, istekao je termin za jeftinu struju.
6:20 sati: Vodenjak odlazi na jutarnji jogging.
6:30 sati: Vaga i Lav se pred ogledalom otimaju za hidratantnu kremu i gel za kosu.
6:40 sati: Bik doručkuje Nutellu jušnom žlicom.
6:45 sati: Strijelac ustaje i ponovo uključuje bojler.
7:00 sati: Rak radi sendviče, Djevica cijedi svježe voćne sokove. Blizanac je još u krevetu, s mobitela provjerava e-mail, Facebook, Twitter i Instagram.
7:05 sati: Škorpion razvaljuje vrata od kupaonice – Vaga izlazi smrtno uvrijeđena s neseserom u rukama.
7:10 sati: Ovan ustaje i uključuje štopericu.
7:11 sati i 45 sec: Ovan istuširan, odjeven, obuven, maše sa stepenica. Isključuje štopericu.
7:15 sati: Bik žlicom struže po tegli. Nema više Nutelle.
7:20 sati: Vaga i Lav opet imaju okršaj pred ogledalom, posljednja provjera izgleda i divljenja samima sebi pred odlazak. 7:30 sati: Vodenjak se tušira hladnom vodom, Jarac je opet isključio bojler.
7:40 sati: Svi odlaze.
7:45 sati: Blizanac se vraća, zaboravio jedan od 3 mobitela.
7:50 sati: Blizanac se opet vraća, zaboravio je novčanik.
8:00 sati: Riba se budi i shvaća da su je zaključali u stanu.
Napolju pada kiša. A kako se već pomalo spustilo veče, upalili smo sve moje i njene cigarete iz džepova i kofera, poslagali ih po nameštaju i rekli da su to zvezde.

¤¤¤problem s wc-autobusom je u tome što nikad ne znaš kad će se odvesti¤¤¤

Avatar
shizika
Postovi: 14271
Pridružen/a: 02 srp 2011 15:32
Spol/rod: žensko
Status: Solo

Re: AstroFun

Post Postao/la shizika » 28 sij 2014 13:02

jadne ribe :/
...život je lijep... (:

Avatar
talented miss cohen
כהן גדול
Postovi: 9776
Pridružen/a: 24 srp 2010 21:00
Spol/rod: žensko

Re: AstroFun

Post Postao/la talented miss cohen » 28 sij 2014 18:19

:D

8:01 sati: Blizanac: shoot, zaboravio sam Ribu!
Stars and stars and stars keep it to themselves.

Avatar
shizika
Postovi: 14271
Pridružen/a: 02 srp 2011 15:32
Spol/rod: žensko
Status: Solo

Re: AstroFun

Post Postao/la shizika » 28 sij 2014 18:35

ahahaahaah tooo fali! :D
...život je lijep... (:

Avatar
JaNNa
XoXo
Postovi: 14036
Pridružen/a: 22 ožu 2011 20:45
Status: Solo
Lokacija: 00/385/01
Kontakt:

Re: AstroFun

Post Postao/la JaNNa » 28 sij 2014 19:30

hahahahahahh 8:01

Avatar
miss_misty
Postovi: 3383
Pridružen/a: 03 vel 2011 22:26
Lokacija: na samom rubu litice

Re: AstroFun

Post Postao/la miss_misty » 03 vel 2014 17:42

OVCE, pardon, OVNICE: Kurčevite su i nametljive. Vole izražavati svoje mišljenje i jao si ga onome tko proturječi. Jebo budalu koja se ide svađati s njima, ne štede ni boga ni vraga a kasnije liju suze jer uvijek pretjeraju. Al' ne bi priznale da su u krivu, a neeeeee... Otvorene su i nemaju problema sa izražavanjem simpatija. S ovnicom nema dileme: ako ju možeš odvesti u krevet, znat ćeš to. Ako ne možeš, kidaj prije nego što to sazna i ostatak lokala. U krevetu su vrlo strastvene, vole dominirati, gristi, grebati. Znadu biti dosta ljubomorne, ali ne prgavo nego meko, onako malo prosuziti i tužno gledati. Ovnice su najčešće fenomenalne u krevetu, bez obzira na dob i iskustvo, jer se znadu prepustiti. Ako ste ovnica, pošaljite mi sliku i broj moba. Mail je gore u lijevom kutu.

KRAVE, pardon, BIKICE: Ok.... Činjenica prva: vole novac. Je, i ja sam konformist, ali daaaaaaaj... Dve životne želje bikice: bogat muž i čopor djece. Ako vodim bikicu doma, trpam na sebe dva kondoma i svejedno svršavam van nje, a zatim brzinom munje kidam u kupaonicu jer ako se dočepa uzorka... Bikice vole udobnost, kožna sjedala, kožne fotelje, debele tepihe, skupe poklone. U krevetu su nekak' mlake, mislim dobre ali fali tu vatre. Najdraža poza im je misionarska jer se tako osjećaju voljeno. Vole uživati u stvarima i imaju dobar ukus. Nemojte sumnjati, idealne su supruge, pouzdane, zaštitnički nastrojene prema obitelji. Ali, jebote, drži ju dalje od kartica...

DUPLIĆKE, pardon, BLIZANČICE - E, da, duplićke... Najbolji ulet za duplićku: pojavim se odjeven kao klaun, žonglirajući motornom pilom, mačkom, kantom vode i njezinom bakom. Duplićke vole originalnost i jako cijene vizualni dojam. Moram izgledati jebeno i imati predobar ulet da im privučem pažnju, a zatim brzo ispasti i pametan da tu pažnju zadržim. Duplićke vole detalje, i primjećuju stvari koje mi ostali smrtnici ne primjećujemo. Duplićke su snalažljive i u pravilu dosta inteligentne, cijene malo rafiniraniji pristup. S druge strane, grozno su nestalne i lako se zasite jedne osobe. U krevetu su ni vrit ni mimo, kako im se dade. Vole kinky igrice

RAKOVICE iliti RAČICE - Unatoč oklopu, račice su meke i podatne. Nježne, nesigurne, blage. Kad popizde, to je isforsirano, više zato jer misle da trebaju napraviti scenu nego zato što se zbilja žele svađati. Račice vole romantiku, vole dodire, šaputanje, zavođenje. Izrazito su privržene i teško se pomire s odjebavanjem. Račice su opasne ako želite neobavezni seks jer će se emotivno vezati uz vas čim stignete do skidanja grudnjaka i bit će suza kada shvate da niste baš zainteresirani za onu romantičnu komediju sutra navečer na RTL-u... U krevetu vole nježnost, polagan seks, a ako se i odvaže na malo agresive, to je više zbog partnera nego zbog sebe. Račice su nesputane romantičarke, vrlo senzibilne i lako ih je povrijediti.

KRALJICE, preciznije, LAVICE - Lavice su jedine žene koje mogu u svaku rečenicu ubaciti barem tri "ja". Egocentrične, bahate, i uvijek u centru pažnje. Mislim, nije to mana, lijepo je biti popularan; ali lavice idu iz krajnosti u krajnost da budu glavna zvijezda večeri. Ja ne zavodim lavicu - lavica zavodi mene. U pravilu, približe ti se kao da su vlasnice lokala i čude se što ih ne poznaš. Lavice preferiraju muškarce kojima se može zapovijedati. Najlakši način da ju pridobijete je da ju otvoreno obožavate. U krevetu su u pravilu ništ' posebno, očekuju zadovoljstvo kao svoje bogom dano pravo i nisu baš darežljive na blowjobovima ili masaži partnera.

VJEČNE JUNFERICE oliti DJEVICE - E sad, prvi problem je naći djevicu. Ne zajebavam se. Djevice su neprimjetne, skromne, samozatajne curićke koje se obično drže svog čopora frendica k'o Viktor zida kad u tri ujutro ide rigati votku. Djevice vole umjerenost: smirene, tihe jebače koji će ih zavoditi polako i s poštovanjem. Viktorijanske dame. Nećeš ju ševiti na prvom spoju taman umirala od muke za time. Djevice su tip cura koje vole cvijeće, plesnjake, večerice kod roditelja itd. Umjerene su, pronicave i odlične prijateljice, uvijek se možeš osloniti na njih. Ali, ako želiš imati one night stand sa djevicom, radije idi doma drkati na Severinin pornić. Nema tu kruha.

SELEKTIVKE ili VAGE - E sad... Vagama je prvi dojam zlatno pravilo. Vage su suptilne i ljubitelji su finesa - morate ih jako dobro čitati ako želite nešto postići s njima. Vage su veliki ljubitelji lijepog i umjetnosti, ali su također i vrlo selektivne. Ili im pašete, ili ne. Vage pomno biraju svoje društvo, svoje prijatelje, lokale u kojima vise subotom... Vage su rado viđene, društvo ih brzo prihvati, vole koketirati i općenito su fatalne za muškarce jer je teško odoljeti njihovom šarmu. Cijene jebače sa stilom koji brzo reagiraju i pogode svaki njezin prohtjev. U krevetu... Ma ne znam, svakakve su. Mogu biti odlične ili mrtva puhala.

ZATVORENE oli ŠKORPIONKE - Prvo i osnovno: škorpionke su destruktivne emotivke, samo svojim obrambenim mehanizmima itekako prikrivaju tu činjenicu. Ne vjerujete? Probajte škorpionki reći da je bilo zabavno ali sad ju molite da ode doma jer imate posla, i to u subotu u pola četiri ujutro, pa ako preživite recite mi dal' mi vjerujete. Propocionalno tome koliko se osjeti povrijeđenom, škorpionka će vas otrovno pogledati, sasuti uvrede, pokopati vam oči, ili baciti kiselinu na maloga. One su prejebeno strastvene, odlične u krevetu, fakat luđakinje, ali nemoj ni u jednom trenutku pomisliti da ti vodiš igru. Škorpionka mora imati glavnu riječ i točka. Ako želiš igru po svojim pravilima, pripremi se za makijavelističke manipulacije jer jebo me pas ako ta bude popustila. Škorpionka je idealna za brzu ševu, ako je zainteresirana i ako igraš čistu igru. Pokušaj se igrati njezinim emocijama, i nosit će tvoje testise kao naušnice. Ili, ako si jači, uništit će i sebe samo da ti napakosti. Oprezno u svakom slučaju.

OPIČENA iliti STRIJELČICA - Ako su škorpionke lude na loš način, onda su strijelčice lude na dobar. Impulzivne, vesele, uvijek raspoložene za zajebanciju, one su apsolutno najbolje društvo za zabavu. Uvijek su iskrene, vrckave, vrlo inteligentne i neće odbiti ništa što barem jednom nisu probale. Vole eksperimentirati. Imaju izvrstan smisao za humor i cijene kvalitetne viceve. Najlakše ih je zavesti ako im se ponudi izazov, nešto novo što još nisu iskusile. U krevetu su izrazito maštovite i ne libe se ničega.
KOZA ili JARČICA - Konzerva bi bio bolji naziv. Sa jarčicom sve mora biti po školskom udžbeniku. Imaju neke svoje stroge rituale, pravila i prohtjeve i mimo njih ne ide pa ne ide. Tradicionalisti. Najbolji ulet jarčici - napiši joj zamolbu za ševu, ovjerenu i u tri primjerka. Što se zavođenja tiče, mama joj je rekla da se ne smije ševiti sa zgodnim dečkima prije nego što ih dovede doma da ih roditelji upoznaju. Prije ćeš zbariti djevicu nego jarčicu. Ako ti nekim čudom i uspije, nije vrijedno truda. Da bi se jarčica odvalila u krevetu, trebaju mjeseci truda, uspostavljanja povjerenja i ustanovljivanja zajedničkih navika. Kao društvo, vrlo su ugodne i drage osobe, uvijek spremne pomoći. Pogotovo oko prijave poreza.

POMAKNUTE oli VODENJAKINJE - Yep, pomaknute. Vodenjakinju ćete vrlo brzo uočiti ako imate dobar vid - samo obratite pažnju na najkričavije obučenu osobu u prostoriji. Vodenjakinje imaju sjeban ukus u svemu, od glazbe do hrane i oblačenja. Prosječno ili uobičajeno nije za njih. Želiš vodenjakinju u krevetu? Vozi monocikl svirajući neki kurac od Bloc Paryja i tvoje su. Nemojte ih nikada podcijeniti - pronicljive su i inteligentne. Jednostavno moraš biti čudak da ih privučeš. U krevetu vole mirisne štapiće i, ovaj, malo egzotičnije poze. Naručite maserku za ujutro.

SOMICE iliti RIBE - Ribe? Ribe. Najlakše prepoznaš ribu ako joj kažeš nešto slatko a ona razvuče onaj blesavi osmjeh i sanjivi pogled srne na nišanu snajpera. Ribe sve određujuprema tome kako im se sprdi, tj. prema osjećajima. Da li ete je moći zavesti ovisi o tome kako se osjeća taj dan. Što je najvažnije? Izgledaj nevino poput malog Isusa, toplo, prijateljski... Tri deci Jim Beama bi bilo dovoljno za željeni izgled. Šapući im na uho, budi mekan i topao, i tvoje su. Također, nisu baš najbolji izbor za brzu ševu jer ih je relativno lako osvojiti ali će te optužujući pogled progoniti tjednima. U krevetu su kao i račice, nježne i vole polako.
Napolju pada kiša. A kako se već pomalo spustilo veče, upalili smo sve moje i njene cigarete iz džepova i kofera, poslagali ih po nameštaju i rekli da su to zvezde.

¤¤¤problem s wc-autobusom je u tome što nikad ne znaš kad će se odvesti¤¤¤

Avatar
shizika
Postovi: 14271
Pridružen/a: 02 srp 2011 15:32
Spol/rod: žensko
Status: Solo

Re: AstroFun

Post Postao/la shizika » 03 vel 2014 19:19

potpuno se slažem za ribe! osim 3dc pića!
...život je lijep... (:

Avatar
Andain
Postovi: 5430
Pridružen/a: 03 pro 2012 23:17
Spol/rod: žensko

Re: AstroFun

Post Postao/la Andain » 03 vel 2014 21:13

Ja ću se samo složiti da vodenjaci jesu čudaci, al ne nužno po ovim vanjskim pokazateljima. :D
I jadni jarčevi i djevice; u svim astro analizama uvijek nadrapaju. :D
“She's hot. I trust her.”
Hansel

Avatar
sunflower
Postovi: 2519
Pridružen/a: 01 kol 2012 22:38
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka
Status: U vezi

Re: AstroFun

Post Postao/la sunflower » 03 vel 2014 22:24

:lol:
ajme ajme...nećem reć kaj sam al... :lol: :lol:

Avatar
Hurem
Postovi: 671
Pridružen/a: 01 stu 2013 19:03

Re: AstroFun

Post Postao/la Hurem » 03 vel 2014 23:18

Jedina istina za bikicu drzi je podalje od kartice....... :lol:
Svaka sličnost sa stvarnom osobom je slučajna.....

Avatar
tatin sin
Postovi: 886
Pridružen/a: 13 stu 2012 00:18
Spol/rod: žensko

Re: AstroFun

Post Postao/la tatin sin » 03 vel 2014 23:26

vodenjaci vazda neke psihopate ispadnu.
i could surf the earth on a banana peel

Avatar
shizika
Postovi: 14271
Pridružen/a: 02 srp 2011 15:32
Spol/rod: žensko
Status: Solo

Re: AstroFun

Post Postao/la shizika » 05 vel 2014 01:43

Ne znamo jeste li primijetili, ali opće karakteristike horoskopskih znakova mogu se otprilike svesti na nekoliko fraza koje se onda u raznim varijacijama mogu primijeniti na svaki znak Zodijaka. Ne vjerujete? Provjerite u tekstu!

OVAN (21. ožujka - 19. travnja)

Otvoren. Dopadljiv. Spontan. Osoba koju ne želite razljutiti. Zabavan. Sjajno se ljubi. Naprosto neodoljiv. Voli duge veze i obitelj mu je vrlo važna. Poznati su po darežljivosti i velikodušnosti. Odan. Glasan. Uvijek mora biti u pravu. Satima će se svađati i raspravljati samo kako bi nešto dokazali. Jedni su od najdivnijih ljudi na svijetu.

BIK (20. travnja - 20. svibnja)

Agresivan. Obožava duge veze. Voli se potući, pogotovo za nešto što želi. Zna biti dosadan, ali učinit će sve za pažnju. Iznimno otvoren. Voli pomagati ljudima. Dobro se ljubi. Ima ugodnu osobnost. Tvrdoglav. Brižan. Može biti egoističan i ako nešto želi, učinit će sve da to i dobije. Obožava spavati i ljenčariti. Jedinstven. Ne želite se svađati s njim. Najprivlačniji ljudi na planetu!

BLIZANCI (21. svibnja - 20. lipnja)

Dobri. Sjajno slušaju. Jako dobro zbunjuju ljude. Ljubavnici, a ne borci, no lako će vas oboriti. Ne možete im prodavati fore, ne podnose tuđe podvale. Vole pametovati ljudima i govoriti im što trebaju raditi. Lako se uvrijede. Odlični su u gubljenju stvari i zaboravni su. Znaju biti jako sarkastični, djetinjasti i ponekad jako znatiželjni. Pouzdani. Uvijek veseli. Jaaako glasni. Brbljavi. Otvoreni. Jako lako opraštaju. Vole se ljubiti. Imaju predivan osmijeh. Velikodušni. Snažni. Potpuno neodoljivi.

RAK (21. lipnja - 22. srpnja)

Sjajno se ljubi. Dobro izgleda. Jedinstven u svojoj zaljubljenosti. Romantičan. Najbrižnija osoba koju ćete upoznati u životu. Kreativan. Većinom su umjetnici ili sumanuti, ali cijenjeni govornici. Usavršili su seksualnu tehniku i prakticiraju je često. I to nasumce. Potpuni luđaci. Zabavni i često članovi stranke ili udruge. Ako vas Rak uzme 'pod svoje' i otvori vam srce, ostat ćete tamo zauvijek. Spontan. Nije agresivan, ali isprašit će vas ako mora. Netko koga biste trebali zadržati.

LAV (23. srpnja - 22. kolovoza)

Odlični sugovornici. Atraktivni i strastveni. Opušteni. Uglavnom sretni, a kad su nesretni, onda postaju mrzovoljni i djetinjasti. Lavov problem postaje svačiji problem. Većina ih je predvidljiva i monotona. Zna se zabavljati. Dobar je u gotovo svemu. Odlično se ljubi. Otvoren. Prizeman. Odan. Privlačan. Glasan. Voli duge veze. Brbljav. Divan kad se preda.

DJEVICA (23. kolovoza - 22. rujna)

Dominantna u vezama. Netko je upravo voli. Uvijek mora imati zadnju. Brižna. Pametna. Glasna. Vjerna. Ugodna za razgovor. Sve je što ste oduvijek htjeli. Lako joj se ugodi. Voli kocku i rizike općenito. Misli da sve zna i najčešće je u pravu. Ima poštovanja prema drugima, ali lako će ga izgubiti ako napravite nešto zbog čega će izgubiti povjerenje. Nikad ga neće vratiti. Ne oprašta i ne zaboravlja.

VAGA (23. rujna - 22. listopada)

Ljubazna prema svima koje upozna. Bedasta, smiješna i slatka. Njeguje jedinstven izgled. Najbrižnija osoba koju ćete upoznati. Ipak, nije tip osobe s kojom se želite sukobiti. Mogli biste završiti u suzama. Može izazvati kaos kao što ga može i spriječiti. Vjeran prijatelj do samog kraja. Može zamjerati godinama. Želite je na svojoj strani. Odlična u sportovima, fanatik za ekstremne sportove. Vrlo kreativna. Beznadni romantik.

ŠKORPION (23. listopada - 21. studenoga)

Iznimno lijepi. Obožavaju viceve. Imaju sjajan smisao za humor. Sve će isprobati barem jednom. Vole kad im se ugađa. Puni energije. Predvidljivi. Sjajno se ljube. Uvijek dobiju ono što žele. Privlačni. Vole duge veze. Brbljavi. Obožavaju tulumariti, nekad i previše. Obožavaju novac i dobri su u stvaranju novca, no jednako su dobri i u trošenju. Vrlo zaštitnički nastrojeni prema voljenima. Veliki radnici. Sjajni prijatelji, ali ako ih razočarate, prijateljstvo je mrtvo. Romantični. Brižni.

STRIJELAC (22. studenoga - 21. prosinca)

Spontan. Sjajnog izgleda. Rijetka biljka. Vole duge veze. Pružaju puno ljubavi. Samotnjaci. Lako izgube strpljenje i ne podnose laži. Ako su loše raspoloženi, klonite ih se u velikom luku. Lako se uvrijede i zauvijek pamte uvredu. Duboko vole, ali ne pokazuju to uvijek jer smatraju da je to znak slabosti. Imaju mnoge strahove, ali ih neće pokazati. Vrlo romantični. Ljubazni prema svima koje upoznaju. Blesavi, zabavni i dragi. Jedinstvenog izgleda. Najbrižniji ljudi koje ćete ikad upoznati. Sjajni u krevetu. Ne želite ulaziti u sukobe s njima.

JARAC (22. prosinca - 19. siječnja)

Vole provocirati. Drski. Inteligentni. Seksi. Povremeno mrzovoljni i naporni. Lijeni. Vole sve raditi polako i bez panike, ali kad pronađu posao koji ima se sviđa, potpuno mu se predaju. Ponosni, puni razumijevanja i dragi. Neodoljivi. Preferiraju duge veze. Sjajni govornici. Uvijek dobiju ono što žele. Staloženi. Vole pobjeđivati u sportu, posebno Blizance. Vole kuhati, ali radije će izaći van i pojesti u dobrom restoranu. Vrlo zabavni. Vole se smijati. Pametni.

VODENJAK (20. siječnja - 18. veljače)

Povjerljivi. Privlačni. Sjajni ljubavnici. Vole duge veze. Jako se trude. Prihvaćaju sve projekte. Ponosni na sebe što god da rade. Neuredni i neorganizirani. Vole odgađati ono što moraju napraviti. Iznimni mislioci. Vole svoje ljubimce više nego svoju obitelj. Znaju biti vrlo iritantni kad pokušavaju objasniti ili ispričati neku priču. Nepredvidljivi. Nadmašit će vam očekivanja.

RIBE (19. veljače - 20. ožujka)

Brižne i nježne. Pametne. Vole biti u centru pažnje. Vrlo organizirane. Vrlo privlačne suprotnom spolu. Vole imati zadnju u raspravi. Teško ih je zadržati. Strastvene, divni ljubavnici. Zabavne. Ponekad previše vjeruju ljudima i lako ostanu povrijeđene. Uvijek pokušavaju napraviti pravu stvar, ali povremeno izvuku kraći kraj. Često ih iskorištavaju. Vrlo neobične, ali u pozitivnom smislu. Popularne. Dobar su prijatelj, ali su izbirljive kad same biraju prijatelje.


:D
...život je lijep... (:

Avatar
miss_misty
Postovi: 3383
Pridružen/a: 03 vel 2011 22:26
Lokacija: na samom rubu litice

Re: AstroFun

Post Postao/la miss_misty » 05 vel 2014 18:17

notorna laz :D
Napolju pada kiša. A kako se već pomalo spustilo veče, upalili smo sve moje i njene cigarete iz džepova i kofera, poslagali ih po nameštaju i rekli da su to zvezde.

¤¤¤problem s wc-autobusom je u tome što nikad ne znaš kad će se odvesti¤¤¤

Avatar
shizika
Postovi: 14271
Pridružen/a: 02 srp 2011 15:32
Spol/rod: žensko
Status: Solo

Re: AstroFun

Post Postao/la shizika » 05 vel 2014 18:19

a vidi ribica, brižnice! :D
...život je lijep... (:

Avatar
miss_misty
Postovi: 3383
Pridružen/a: 03 vel 2011 22:26
Lokacija: na samom rubu litice

Re: AstroFun

Post Postao/la miss_misty » 06 vel 2014 08:05

Astrologija nam pomaže da shvatimo motivaciju kreativnog izražavanja ovisno o astrološkom znaku. Iako su emotivna i psihička energija pokretači svih kreativnih procesa, svaki astrološki znak ima specifičan pristup, razlog i način izražavanja.

Kreativnost kao odraz osobnosti
Ovan, Lav, Strijelac

Ovan, Lav i Strijelac u svakoj životnoj situaciji imaju potrebu izraziti osobnost. Motivacija njihova kreativnog stvaranja izražavanje je vlastitih vrlina, posebnosti, jedinstvenosti, osobnih vizija. To je razlog zašto pripadnici vatrenih znakova vole biti u središtu pozornosti. Uživaju zabavljati publiku, pa rado glume, pjevaju, plešu, izvode performanse ili jednostavno pričaju viceve.

Imaju izražen zabavljački dar, u čemu prednjači Lav. Vole pokret, pa im je tijelo odličan medij u kreativnom izražavanju. Pripadnike vatrenih znakova vesele sve vrste plesa i sporta, a u tome ipak najviše uživa Strijelac. Kad osjete da su dobro prihvaćeni, posve se opuštaju i s lakoćom kreću u improvizaciju.

Vatreni znakovi imaju bujne vizije, živu maštu i mogu odlično vizualizirati svoje ideje. Rado se izražavaju jarkim bojama. Njihova ljubav prema bojama nerijetko ih vodi u svijet mode, slikarstva i grafičkog dizajna. Često se bave dizajnom i svom domu vole dati osobni kreativni pečat. Vole apstrakciju i skloni su avangardnim idejama. U kreativnom izražavanju mogu biti inovativni, osobito Ovan. Svi vatreni znakovi vrlo su strastveni i temperamentni, pa sve što stvaraju ima pečat živopisne, bujne, dramatične, glasne i nezaboravne energije.

Kreativnost kao odraz unutarnjih raspoloženja
Rak, Škorpion, Ribe

Pripadnici vodenih znakova imaju posebno naglašenu emotivnu energiju. Pokreću ih osjećaji, a njihov je unutarnji svijet aktivan i vrlo bogat. Smatraju se najvećim kreativcima među astrološkim znakovima i nerijetko im je karijera vezana uz umjetnost. U kreativnom izražavanju vodeni znakovi prvo izražavaju unutarnja raspoloženja koja im se stalno mijenjaju. Frustrirajući osjećaji, poput tuge ili razočaranja, mogu biti snažniji motiv od sreće. Ljepota onoga što stvaraju nije presudan čimbenik, izražajnost osjećaja je najvažnija.

Način kreativnog izražavanja pripadnika vodenih znakova jednako je bogat i raznolik kao i stalne promjene njihovih unutarnjih stanja. Podjednako lako snalaze se u glazbi, plesu, likovnosti, glumi, ali i u uzgajanju cvijeća ili kuhanju. Duboko razumiju glazbu čije fluidne energije najbolje odražavaju čež­nju njihova srca i senzibilnost. Bujna mašta daje im odličnu sposobnost vizualizacije pa je sklonost likovnosti kod njih vrlo izražena.

Odlično crtaju i slikaju, osobito Rak. Ribe su uspješne u fotografiji jer nepogrešivom intuicijom pronalaze pravi motiv u pravom trenutku. Strastveni Škorpion glazbom, riječima ili slikanjem najbolje iz sebe izbacuje snažne emotivne naboje koje skriva u dubinama svojeg unutarnjeg svijeta, a često je sklon i provokaciji. Kreativno izražavanje siguran je način da drugima i sebi postavi neugodna pitanja i istraži tabu teme.

Kreativnost pretočena u vrijednost i ljepotu
Bik, Djevica, Jarac

Bik, Djevica i Jarac svoju kreativnu energiju najradije izražavaju stvaranjem nečeg opipljivog, materijalnog. Osjećaji i ideje utkani u oblik koji ima ljepotu i smisao daju dubok osjećaj zadovoljstva i sigurnosti. Za njih i za osobu kojoj su namijenjeni imat će posebnu, osobnu vrijednost. Pripadnici zemljanih znakova u kreativnom izražavanju pozornost usmjeravaju na kvalitetu i preciznost izrade.

Cijene klasične vrijednosti i ljepotu, nisu skloni apstrakciji i eksperimentiranju. Veseli ih kad se njihovo stvaralaštvo može praktično iskoristiti. Vrlo su maštoviti u svakodnevnim, praktičnim stvarima, pa i od jutarnje kave znaju stvoriti mali kreativni ritual. Imaju spretne ruke pa izrađuju predmete od svih vrsta materijala, drva, kamena, tkanina. Bik ima izraženije sklonosti prema umjetnosti, pa rado izrađuje nakit, a voli se okušati i u slikarstvu te unutarnjem uređenju. Poznat je po lijepom glasu, pa će pjevanje biti važan dio njegova kreativnog izričaja.

Djevica ima spretne ruke i dobro oko za detalje. Može savršeno izvesti repliku slike nekoga poznatog slikara, komad nakita ili sašiti odjeću koju je vidjela na modnoj pisti. Nadarena je i za pisanje. Jarac je sklon izradi većih konstrukcija, poput namještaja i korisnih predmeta za kuću. Svi zemljani znakovi svoju potrebu za kreativnim izražavanjem mogu zadovoljiti i uzgojem cvijeća ili kuhanjem.
Kreativnost kao izražavanje ideja
Blizanci, Vaga, Vodenjak

Brz i aktivan um pripadnika zračnih znakova stvara obilje ideja. Te su ideje motivacijski pokretač kreativnosti. U objektivnom svijetu ideja moguće je stvoriti savršenstvo, a energije razuma i logike stvaraju red. Stoga Blizanci, Vaga i Vodenjak vole sklad i simetriju. Osjetljivi su na ljepotu u svemu što stvaraju. Njihove su kreacije uvijek pune simboličkog značenja jer im je iznim­no važno prenijeti određenu poruku. Sklonost ljepoti i simetriji daje im dobro oko za likovne umjetnosti i arhitekturu. Važan je sklad proporcija, a zračni znakovi uživaju otkrivajući simboliku u umjetnosti. Ne bježe od apstraktnog izražavanja, premda jednako cijene klasične vrijednosti.

Pripadnici zračnih znakova vrlo su komunikativni, pa kreativnost lako izražavaju riječima, osobito Blizanci. Pisanjem proze, poezije ili govorništvom najlakše mogu prenijeti ideje. Vole se okušati u unutarnjem uređenju svojega životnog prostora, pa čak i sami oblikovati dijelove namještaja, a rado izrađuju keramičke predmete i ukrase za dom. U tome prednjači Vaga.

Vodenjak je originalan, sklon svemu što je avangardno. Uživa u organiziranju večeri poezije ili izložbi, voli sudjelovati u performansima s većom skupinom ljudi. Zračni su znakovi vrlo društveni, pa njihova kreativnost dolazi do izražaja u organizaciji različitih društvenih događanja. Večera za prijatelje uz vino, glazbu i zanimljive razgovore izraz je njihova društvenog umijeća i spontan kreativni proces.
Napolju pada kiša. A kako se već pomalo spustilo veče, upalili smo sve moje i njene cigarete iz džepova i kofera, poslagali ih po nameštaju i rekli da su to zvezde.

¤¤¤problem s wc-autobusom je u tome što nikad ne znaš kad će se odvesti¤¤¤

Avatar
miss_misty
Postovi: 3383
Pridružen/a: 03 vel 2011 22:26
Lokacija: na samom rubu litice

Re: AstroFun

Post Postao/la miss_misty » 10 vel 2014 23:21

bla bla bla strahovi bla bla

Ovan

Strah od poraza
Osjećaj ispunjenog života postižete prihvaćanjem izazova. Prirodni ste vođa, neovisni, hrabri i pokretljivi. Volite se natjecati da biste pobijedili i tako učvrstili svoj ego. Osjećaj fizičke, intelektualne ili duhovne snage prijeko je potreban da biste se osjećali sigurno.

Strah od poraza vaš je najveći neprijatelj. Bojite se da niste dovoljno dobri, spretni, sposobni, pametni ili lijepi da biste u nadmetanju s drugima odnijeli pobjedu. Poraz vas ostavlja bespomoćnim i slabim, a nesvjesni strah može iscrpiti vašu životnost i oslabiti vam volju. Kad stvari ne idu onako kako vi želite, branite se grubim i sebičnim ponašanjem u bezobzirnom pokušaju da nametnete svoju volju.
Da ne biste ispali iz igre života, okušajte se isprva u malim i sigurnim pobjedama koje vas jačaju. Igrajte pošteno, s više obzira prema drugima, i naučite gubiti sportski.

Bik

Strah od promjene
Stvaranje sigurnosti i ljepote u svijetu koji vas okružuje vaš je najvažniji zadatak. Svaki korak prema naprijed pažljivo je pripremljen jer morate biti sigurni da nove stvari neće narušiti sve ono što ste već stvorili i izgradili. Ne volite riskirati, a poznate stvari i navike daju vam osjećaj sigurnosti.
Najviše se bojite iznenadne i nepredvidive promjene. Strah će vas natjerati da se grčevito štitite poznatim navikama, čak i ako niste zadovoljni životom. Poznato zlo je za vas manja opasnost od nepoznatog.

Ohrabrite se na promjenu dugogodišnjih rutinskih navika. Obuzdajte potrebu za skupljanjem stvari i odbacite sve čime se niste koristili posljednjih godinu dana. Time iskazujete povjerenje da će vam život već nekako dati sve što vam treba. Vizualizirajte dobre stvari koje su moguće samo ako dopustite da se dogode. Recite da životu!

Blizanci

Strah od izolacije
Vaša potraga za znanjem i skupljanje najrazličitijih informacija imaju korijen u dubokom uvjerenju da će vas znanje zaštititi od životnih boli. Vaš je um prezaposlen opažanjem, imenovanjem i kategoriziranjem svijeta oko sebe. Morate biti stalno u pokretu kako vam ništa ne bi promaklo.
Opasnost da ostanete odsječeni od izvora informacija stvara strah od izolacije. Ako ste postali njegovim zarobljenikom, neumorno ćete skupljati informacije. Trebat će vam sve više vremena u tom nepresušnom zadatku, što vas na kraju može otuđiti od ljudi. Izgubit ćete osjećaj za stvarnost.

Vaše srce može biti mudrije od svega što ste naučili iz knjiga. Ono zna da vas znanje neće ugrijati u hladnim i samotnim noćima. Otvorite se stvarnim životnim iskustvima u kojima ćete pronaći praktično znanje, a hladnu i suhoparnu informaciju zamijenite razumijevanjem i suosjećanjem.

Rak

Strah od nepripadanja
Vaša brižna i osjećajna narav ima izražene zaštitničke sklonosti. Važan vam je osjećaj da vas trebaju, da osjetite emotivnu sigurnost u krugu obitelji, s ljudima koji vas vole. Premda je vaš način ponašanja pomalo oprezan, često konzervativan, vaši su osjećaji snažni, topli i neizmjerni.

Najviše se bojite nepripadanja, kad samoća prijeti da nećete imati kamo usmjeriti svoje osjećaje. Kad vas zarobi strah, pretjerano zaštitničko ponašanje guši vaše bližnje. Počinjete manipulirati osjećajima tražeći pažnju za ono što radite za druge. Umjesto zbližavanja, stvarate otpor, zadirete previše u tuđu intimu.
Premda vam je kao izrazito osjećajnoj osobi teško biti objektivan, pokušajte hladne glave analizirati situaciju i dati drugima više prostora. Bliskost i tajne koje drugi dijele s vama su povlastica, a ne obveza. Budite na toj povlastici zahvalni.

Lav

Strah od beznačajnosti
Vi se morate osjećati posebnim i jedinstvenim da biste bili zadovoljni. Osjećaj da vam je namijenjena posebna sudbina izvor je vašeg ponosa i kreativnosti. Pomalo kraljevski osjećaj veličine čini vas toplom i velikodušnom osobom, dok god osjećate da vas drugi cijene. Potrebne su vam pohvale i prihvaćanje da biste se osjećali sigurno.

Arhetipski strah koji vas najžešće sputava je strah od beznačajnosti. Ne želite da vaš život bude običan, rutinski, ne podnosite da vas ignoriraju. Ako vas zarobi strah, vaša se velikodušnost može pretvoriti u zavist, vaša toplina u aroganciju, a vaša jedinstvenost postaje neumjereno samoveličanje.

Bogatstvo unutarnjeg svijeta, vaša kreativnost i vizije daju značaj vašem životu i nisu vam potrebne vanjske pohvale i divljenje. Oslonac koji vam je potreban naučite pronaći u sebi.

Djevica

Strah od nereda
Život doživljavate kao neuredno i kaotično mjesto, pa je stvaranje reda preduvjet da biste se osjećali sigurno. Nenadmašna urednost, organizacijske sposobnosti, osjećaj za detalje i sklonost savršenstvu osobine su koje definiraju vašu narav.
Duboko skriven u vama je strah od nereda, osobito emotivnog kaosa, koji bi vas mogao zaskočiti i odvući u stanje bespomoćnosti u kojemu nemate kontrolu. Zbog njega grčevito inzistirate na sitnicama i žestoko kritizirate druge, ali ne i sebe. Što je strah veći, to ćete više prigovarati, opominjati i kritizirati. Tako ćete u paničnom pokušaju da preuzmete kontrolu stvarati negativne vibracije i prividni red.

Pokušajte se opustiti i dopustiti sebi i drugima da ne budu savršeni. Prihvaćajte druge ljude i situacije onakvima kakvi jesu. Otkrijte da svijet u svojem nesavršenstvu posjeduje posebnu ljepotu.

Vaga

Strah od sukoba
Osjećate se dobro kad znate da vas drugi prihvaćaju. Da biste to postigli, nastojat ćete ugoditi drugima i stvarati skladne odnose. To nije uvijek lako jer u dinamici veza vladaju zastrašujući osjećaji i nagoni. Premda vjerujete u korektne odnose, poštenje i uljuđenost, to su ideali koje je stvorio um u pokušaju da se zaštiti od nepredvidivosti i kaosa osjećaja.

Vaš najveći strah je strah od sukoba jer tada osjećaji izmiču kontroli. Premda niste mekušac, kad zatreba, znate se žestoko boriti za sebe. Ipak, zarobljeni strahom, možete potonuti u stanje u kojemu ćete previše popuštati, odstupati od svojih potreba u ime očuvanja sklada.
Ponekad je zdravo pustiti da nakupljeni osjećaji izbiju na površinu u naletu ljutnje, suza ili nepristojnog ponašanja. Dopustite si emotivno rasterećenje, svađu ili sukob. Zapamtite da poslije kiše dolazi sunce.

Škorpion

Strah od gubitka kontrole
Vi ste vrlo intenzivna osoba koja ništa ne radi polovično. Kad se nečega primite, bilo da je riječ o poslu ili ljubavi, potpuno ćete se predati tom zadatku. Ta predanost jedan je oblik kontrole koju morate imati. Osjećate se sigurno kad istražite i otkrijete sve o temi koja vam je važna. Tada ste vi autoritet i ništa vas ne može iznenaditi. Volite da vas smatraju odgovornim i pouzdanim.

Strah od gubitka kontrole vaš je skriveni neprijatelj. Bojite se da vas nepoznate okolnosti mogu zaskočiti i preuzeti vlast nad vašom sudbinom. U pokušaju da zadržite kontrolu opirete se promjenama i nepopustljivi ste u svojim uvjerenjima.
Promjene i preobrazbe znače život. Vjerujte intuiciji koja će vas u pravom trenutku upozoriti da morate riskirati. Vaša sposobnost da se uvijek dignete na noge obnovljeni i snažni tako je izrazita da nikakav strah ne može zaustaviti vaš razvoj.

Strijelac

Strah od sputavanja
Vaš optimizam i vjera u budućnost počivaju na osjećaju da je život putovanje. Treba vam puno slobode da istražujete, da lutate u potrazi za odgovorima. Vrata novih mogućnosti uvijek moraju biti otvorena, bilo da je riječ o duhovnim, emotivnim ili fizičkim iskustvima.

Bojite se da će vam biti uskraćena sloboda da slijedite tragove koji vode razumijevanju života i definiraju njegov smisao. Sklonost filozofiranju obrana je od banalnosti vlastita postojanja. Ako vas zarobi situacija u kojoj ne vidite mogućnost razvoja, tonete u depresiju. Vaš optimizam često počiva na pojednostavnjenim sloganima. Možete biti netolerantni prema onim koji ne prihvaćaju vašu „istinu“.
Preispitajte svoja uvjerenja. Odbacite površnost i beskorisne priče jer sloboda leži u sposobnosti vašeg uma da se mijenja, da se čudi novome i prihvaća ono što je drukčije.

Jarac

Strah od neuspjeha
Vi ste osoba koja uvijek postiže više. Uporni i ambiciozni, precizno uočavate životnu stvarnost i stvarate strategiju razvoja. Dobro razumijete društvenu, poslovnu ili financijsku hijerarhiju i želite u njoj učvrstiti svoje mjesto. Nepovjerljivi ste i najradije sve radite sami jer tako možete izbjeći da vas iznevjere u kritičnom trenutku.
Strah od neuspjeha kulminacija je lepeze strahova – od pogreške, od kazne, od gubitka statusa ili novca. Nećete dopustiti da vaša materijalna i statusna sigurnost bude ugrožena. Kad ste u strahu, ne vjerujete nikomu, odugovlačite, pogreške prebacujete na druge i tako gubite autoritet.

Jačajte vjeru u sebe i svoje sposobnosti. Iskažite više povjerenja drugima. Ne dopustite da strah blokira vašu poduzetnu narav i da vaša ambicija zakržlja. Pogreške se mogu ispraviti, iz njih možete učiti tako da se ne ponove.

Vodenjak

Strah od iracionalnog
Vi ste neovisna osoba snažne volje, originalnih ideja. Želite živjeti po vlastitim pravilima i ne bojite se biti drukčiji. Imate izražen osjećaj pravde, poštenja i drugih plemenitih ideala civiliziranog društva koji vas trebaju zaštititi od životnih boli. Spremni ste mijenjati i popravljati sve što se ne uklapa u vaše ideale.
Svjesni ste da nagoni i osjećaji pokreću svijet. Njihova iracionalnost, neobjašnjivost duboko vas plaše. Kad strah zaledi vaše srce, strogo ćete inzistirati na poštovanju ideala. Ponašate se kao da su vaša uvjerenja jedina ispravna i gubite toleranciju po kojoj ste inače poznati.

Prihvatite činjenicu da će nagonske sile ljudske naravi, iracionalnost emocija i same prirode uvijek biti prisutne. One mogu uzrokovati bol i nepravdu, ali su istovremeno kreativne. Neka vam budu nadahnuće za promjene koje želite provesti.

Ribe

Strah od odvojenosti
Vi ste osjetljiva, intuitivna i prilagodljiva osoba koja duboko osjeća život. Čini se da s jednom nogom stojite u stvarnosti, a drugom u nekom nevidljivom svijetu. Iz njega crpite maštu i nadahnuće. Osjećaj sigurnosti postižete emocionalnim stapanjem. Ljubavne veze u kojima osjećate duboku povezanost s partnerom presudne su za vaše duhovno zdravlje.

Život bez ljubavi i samoća za vas mogu biti razarajući, no najveći strah proizlazi iz opasnosti da izgubite vezu s imaginarnim svijetom iz kojeg crpite snagu. Stvarnost vam ne pruža utjehu i može biti bolna u svojoj nesavršenosti, ružnoći i patnjama. U pokušaju da ponovno pronađete svoj izgubljeni raj, na razne načine bježite od stvarnosti.
Kreativnost i umjetničko izražavanje vaša je najbolja obrana. Jednako uspješan protuotrov za strah je široko područje duhovnosti. Ono će upotpuniti vaše razumijevanje svijeta i produbiti vaše suosjećanje.
Napolju pada kiša. A kako se već pomalo spustilo veče, upalili smo sve moje i njene cigarete iz džepova i kofera, poslagali ih po nameštaju i rekli da su to zvezde.

¤¤¤problem s wc-autobusom je u tome što nikad ne znaš kad će se odvesti¤¤¤

Avatar
JaNNa
XoXo
Postovi: 14036
Pridružen/a: 22 ožu 2011 20:45
Status: Solo
Lokacija: 00/385/01
Kontakt:

Re: AstroFun

Post Postao/la JaNNa » 04 ožu 2014 10:07

Žene i znakovi...

Žena Ovan: Rođeni lider
Pripadnice ovog znaka krasi lijepa koža, duboko usađene i istaknute oči te jagodice. Njihov je moto "pokreni se" i poznate su po svom entuzijazmu i želji za akcijom. Često su "predvodnice krda", zauzimaju se za prava drugih i karizmatične su. U međuljudskim odnosima su strastvene, pa ih drugi ili vole ili mrze. Mana im je što nisu taktične pa se bolja sklonite s puta kada ih uhvati žuta minuta. Mogu iznenaditi ljubomorom i posesivnošću, ali su iskrenog i dobrog srca.

Žena Bik: Uporna i snažna
Okruglo lice s toplim izrazom, velike okrugle oči i dobra figura najčešći su opis žena rođenih u ovom znaku. Njihov je moto "tiha voda brege dere", a ispod ugodnog i pristojnog oklopa krije se snažan temperament. Poznate su po svojoj upornosti, a u životnim krizama pokazuju nevjerojatnu izdržljivost i snagu. Mana im je što u silnoj želji za sigurnošću i da svi budu dobro same mogu propustiti puno spontanih užitaka, a ponekad mogu biti i prave "konzerve".

Žena Blizanac: Svi je vole
One su obično više od prosjeka, imaju uska ili ovalna lica, tanak nos i visoko postavljene jagodice. Niste li je dugo vidjeli, velika je vjerojatnost da je potpuno promijenila svoj izgled, jer to često rade. Inteligentne su i obožavaju raspravljati o svemu. Iznimno su znatiželjne, a u društvu zabavne. Mana im je što započinju puno stvari odjednom, a rijetko što završe te što mogu biti vrlo površne. Ne podnose dosadu i tada će učiniti sve, uključujući i ekstremne akcije, da "ožive". U poslu su mudre.

Žena Rak: Intuitivna i brižna
Okruglo lice, pune usne, oči istaknute boje te obla figura zaštitni su znak pripadnica ovog znaka. Mudre su, osjetljive i strastvene. Vrlo su impulzivne i intuitivne, ali prema onima do kojih im je stalo iznimno brižne, tople i nježne. Odlične su kuharice i dobro vladaju financijama. Mana im je što su preosjetljive, osobito na kritiku te često pesimistične. Treba im često govoriti da ih se voli kako bi se mogle uspješno nositi sa svim životnim izazovima.

Žena Lav: Šarmantna
Kosa je zaštitni znak pripadnica ovog znaka, a često ih krase i privlačne grudi, ovalno lice i velike oči. Ističu se i glasnim smijehom. Da bi mogle živjeti potrebna im je pažnja, poštovanje i divljenje. Ponekad mogu biti arogantne, ponosne i dramatične, no sve ćete to brzo zaboraviti uz njihov urođeni šarm i toplinu kojom zrače. Ne trude se impresionirati druge, ne trče za novcem, ali vole biti okružene lijepim stvarima. Inteligentne su i kreativne, a mana im je taština. Kritiku nikako ne podnose.

Žena Djevica: Pronicljiva
Vitke i upečatljivog, nježnog izgleda, Djevice odlikuje ovalan oblik lica, lijepo oblikovana usta i dugi vrat. Žene rođene u ovom znaku vrlo su šarmantne i obdarene darom govora. Odlično procjenjuju ljude te točno znaju kako kome pristupiti, a sve koje puste blizu sebi pokušat će "korigirati" u ponašanju. Po svojoj prirodi su kritičarke, imaju rutine kojih se drže i plan za svaki dan. Unatoč tome, sposobne su puno praštati. Mana im je što su ponekad previše egoistične i koristoljubive.

Žena Vaga: Prirodni magnet
Lijep osmijeh, elegantne ruke, dug vrat, dobra figura i elegantni pokreti krase pripadnice ovog znaka. Imaju izražen dar za komunikaciju, racionalne su i prirodno privlače sve oko sebe. Vrlo im je važno da su voljene, a po mogućnosti da partner više voli njih kako bi se osjećale sigurno i nadmoćno. Mogu biti velike kokete, a kao prijateljice i član obitelj vrlo su predane. Mana im je što su razmažene, hirovite i mogu biti vrlo egocentrične.

Žena Škorpion: Neustrašiva
Snažne kosti, visoko čelo i izražena čeljust, ali i magnetizirajući pogled pravi su opis ovih zavodljivih pripadnica Zodijaka. Iako su vrlo odane i pouzdane, boje se bliskosti i intimnosti pa se teško otvaraju prema drugima. Isijavaju snažno samopouzdanje, a u životnim izazovima su neustrašive i optimistične. Mane su im što vole kontrolirati druge, pa i pokazivati ljubomoru, no one to čine kao način izražavanja ljubavi. Tajnovite su, pa je ponekad teško odgonetnuti što uopće misle.

Žena Strijelac: Puna energije
Sitno i ovalno lice, jake kosti, ali i nešto neobično u njihovom izgledu krasi žene rođene u znaku Strijelca. Iako nisu klasične ljepotice, upravo poneka mana ih čini posebnima. Velik apetit za životom te neograničene rezerve energije glavni su aduti njihova karaktera. Nezavisne su i inteligentne, obožavaju slobodu, a osjećaji češće prevladavaju u odlučivanju nego razum. Znatiželjne su i od svega više cijene istinu, a najveće su im mane sklonost pametovanju i proračunato ponašanje.

Žena Jarac: Predana
Lijepa koža i elegantni vrat, kao i vitki udovi tipični su za pripadnice ovog znaka. Izraz lica im je najčešće ozbiljan. Iznimno predane, tvrdoglave i ambiciozne, ove su žene neustrašive u ostvarenju svojih ciljeva. Za obitelj i sve one ljude koji su opravdali povjerenje sposobne su učiniti sve. Inteligencija i praktičnost Jarčica na izražaju dolaze na poslu. Mana im je što su u stanju tako dobro sakriti vlastite osjećaje da zbune i sebe, a inzistiraju da problem nikad nije u njima.

Žena Vodenjak: Prijateljica
Žene rođene u ovom znaku često se može opisati kao zgodne, sa živopisnim očima i posebnim modnim stilom. One su veliki prijatelji, humanitarci i ljubitelji društva. Inteligentne su, ženstvene i nježne, ali ne na tipičan način. Ne vole se ponašati onako kako se od njih očekuje, već uvijek teže originalnosti. U ljubavnim su odnosima teške, ali odane. Mana im je što svijet kroje prema svojim očekivanjima, pa često razočaraju ljude oko sebe.

Žena Ribe: Generator ljubavi
Velike i okrugle oči, senzualne usne te mali zubi i stopala opisuju pripadnice ovog znaka. Njihov sanjarski duh, velika kreativnost i želja da svijet oko sebe učine ljepšim mjestom njihov je pokretač. Imaju zaštitnički stav prema onima koje vole te su sposobne potpuno se predati u ljubavnim scenarijima. Odlične su organizatorice i vrlo su empatične. Mana im je što se u odnosima s drugima postavljaju kao one koje će prihvatiti sve, no zapravo će patiti i izjedati se. Najveći im je strah da će ih ljudi iznevjeriti.

Avatar
Rock Faerie
Postovi: 2015
Pridružen/a: 21 pro 2006 15:22
Spol/rod: žensko
Ja sam: ne želim se identificirati

Re: AstroFun

Post Postao/la Rock Faerie » 04 ožu 2014 11:31

Niti jedan horoskop ne moze proc bez toga da napomene kako su Bikovi okrugli i da trebaju manje jest.
They share a look in silence and everything is understood

Avatar
JaNNa
XoXo
Postovi: 14036
Pridružen/a: 22 ožu 2011 20:45
Status: Solo
Lokacija: 00/385/01
Kontakt:

Re: AstroFun

Post Postao/la JaNNa » 04 ožu 2014 12:02

Ae! Ni da su lavovi arogantni...

Avatar
shizika
Postovi: 14271
Pridružen/a: 02 srp 2011 15:32
Spol/rod: žensko
Status: Solo

Re: AstroFun

Post Postao/la shizika » 11 ožu 2014 07:15

Koje su slabe tačke horoskopskih znakova: Ovnu ne naređujte, Ribe ne ignorišite...

Svi mi imamo neke slabe tačke, a da li ste znali da se određene slabosti mogu povezati sa horoskopskim znakom? Predstavljamo vam slabe tačke svakog horoskopskog znaka.


Ovan
Ovnovi ne vole kada im se naređuje. Svako ko pokuša da im naredi nešto ili da im priča kako nešto da urade, neće se više družiti sa tom osobom. Rijetki su Ovnovi koji vole svoje šefove. I još jedna stvar koju treba izbjegavati kod Ovnova je ta da mu ne pričate o njegovim manama.

Bik

Bikovi ne vole kada ih neko ometa dok se odmaraju, ručaju ili kada im dodirujete lične stvari za koje su jako vezani. Ako ih prekinete u odmoru ili ručku, oni će postati izuzetno nervozni i tada je najbolje da se što prije sklonite. Često zaborave da su nematerijalne stvari ponekad važnije od materijalnih.

Blizanci

Blizanci će se veoma lako i brzo uvrijediti ako im kažete da ćute, da to što rade ne valja ili ako im kažete da su dosadni. To može prouzrokovati prestanak svake komunikacije sa vama. Blizanci takođe najviše mrze kada im govorite kako da voze u toku vožnje.

Rak

Rakove je najlakše iznervirati tako što ćete im nametnuti poslove koje nemaju veze sa kućom, ljudima ili porodicom. Prosto ne vole kada nešto moraju sami, bez društva da urade. Takođe ako pokušate da im promijenite naviku, tu ćete naići na veliki otpor gdje su moguće i prepirke.

Lav

Lavovi najviše mrze kada im se naređuje. Ne vole da pričaju o svojim finansijama, tako da izbjegavajte bilo kakva pitanja vezana za finansije. Ne podnose ljude koji se hvale, i koji se prave važni u društvu. Takođe i ona izreka koju svi znamo, ne diraj Lava dok spava, nije za džabe smišljena, jednostavno izbjegavajte da ih budite, osim ako nemate valjani razlog za to.

Djevica

Djevicama nikako nemojte kritikovati stil oblačenja, kao i njihov raspored namještaja u kući. Ako to uradite, Djevice postaju jako osjetljive i postoji mogućnost da vam zamjere zbog toga. I ne pokušavajte da im naređujete kad i gdje moraju biti - najbolje je da vam oni sami to kažu.

Vaga

Vage nikako nemojte nagovarati da kažu svoje mišljenje, oni će sami reći to kada budu mislile da je pravo vrijeme. Vage ne podnose svađe i prepirke, pa ako pokušate da se svađate sa njima, oni će vas jednostavno ignorisati i otići na drugu stranu.

Škorpija

Škorpije ne vole kada im se naređuje. Ako na tome insistirate, oni vas jednostavno neće poslušati, a može da se desi i da urade baš suprotno od toga što vi naređujete. Ako Škorpije povrijedite, znajte da teško praštaju, da ne vole laži i da nikad ne zaboravljaju.

Strijelac

Strijelci jednostavno ne vole obaveze. Oni će sami raditi kada im se radi, a ako ih tjerate da nešto urade, samo ćete pogoršati stvar. Takođe ne vole da provode svoje vrijeme u zatvorenom prostoru, najbolje se osjećaju u prirodi. Takođe ne vole ćutljive osobe.

Jarac

Jarčevi jako teško podnose tuđu neozbiljnost, jer rijetke su situacije kada su oni sami neozbiljni. Ne vole kada ih požurujete, iz jednog prostog razloga: oni uvijek kasne. Zato i ne vole sastanke koji su zakazani u određeno vrijeme.

Vodolija

Vodolije ne vole spore ljude koji odugovlače sa svojim obavezama. Kod Vodolije sve mora odmah da se završi jer jednostavno ne mogu da budu mirni sa saznanjem da imaju nedovršena posla. Vodolije smatraju da život bez stresa i užurbanosti nije život. A jedina stvar koje se boje je da ostanu sami, zato stalno moraju da imaju prijatelje oko sebe.

Ribe

Ribe teško podnose kada ih neko ignoriše. Ribe ne mogu da podnesu kada pomažu nekome, a ta osoba ne zna da cijeni njihovu pomoć i trud. Takođe, oni ne mogu da funkcionišu najbolje ako nemaju neki cilj ili misiju. Najbolje je da im ne smetate dok nešto rade, jer ih to veoma lako iznervira.

ribe <3
...život je lijep... (:

Avatar
LittleRedRidingHood
Postovi: 3484
Pridružen/a: 15 ožu 2011 20:53
Spol/rod: žensko
Ja sam: ne želim se identificirati
Status: U vezi
Lokacija: Juzno

Re: AstroFun

Post Postao/la LittleRedRidingHood » 11 ožu 2014 10:28

Vodenjak pogoden, bar sta se mene tice <3
I motali smo u vodi moju dušu na njenu i njenu dušu na moju. I prvi put sam shvatio da je ovo, što činimo, mnogo veće od ljubavi. Da plivamo kroz vječnost.

Bolje kuna na suncu, nego dvi u hladu.

Avatar
talented miss cohen
כהן גדול
Postovi: 9776
Pridružen/a: 24 srp 2010 21:00
Spol/rod: žensko

Re: AstroFun

Post Postao/la talented miss cohen » 11 ožu 2014 21:46

Više sam se pronašla u opisu Vage :)
Stars and stars and stars keep it to themselves.

Avatar
Biseksualna Lezbijka
Nedojebana
Postovi: 7952
Pridružen/a: 06 ruj 2008 00:11
Spol/rod: žensko
Ja sam: biseksualka
Status: U vezi
Lokacija: Planeta Zemlja.

Re: AstroFun

Post Postao/la Biseksualna Lezbijka » 07 lis 2014 08:04

BREAK UP lines:

Aries: “I need to move on!”
Taurus: “You’ve changed!”
Gemini: “You’re always saying the same thing!”
Cancer: “This is going to hurt me more than it hurts you…”
Leo: “You never appreciated what you had”
Virgo: “I could do better.”
Libra: “It’s not you, it’s me…”
Scorpio: “I'm sorry, you thought we were together?”
Sagittarius: “What’s wrong? We can still be friends!”
Capricorn: “You were holding me back”
Aquarius: “Don’t take it personally, but…”
Pisces: “We’ll meet again, in another lifetime…”

:haha:
Unexpected sex is the best thing to wake up - unless you're in prison... slika

Avatar
Andain
Postovi: 5430
Pridružen/a: 03 pro 2012 23:17
Spol/rod: žensko

Re: AstroFun

Post Postao/la Andain » 26 ožu 2015 18:44

shizika je napisao/la:
Ovan
Ovnovi ne vole kada im se naređuje. Svako ko pokuša da im naredi nešto ili da im priča kako nešto da urade, neće se više družiti sa tom osobom. Rijetki su Ovnovi koji vole svoje šefove. I još jedna stvar koju treba izbjegavati kod Ovnova je ta da mu ne pričate o njegovim manama.

Haha..ovo o naređivanju je istina, al ja bih (skromno) rekla da nemam problema s autoritetom i ''naredbom'' ako iza iste nešto stoji, al ak vidim da netko nešto delegira jer je nesposoban/a ili još gore, ne da mu/joj se..joj; užasno iritirajuće.


Anyhow..za ovce :P
http://www.tportal.hr/magazin/horoskop/ ... i-par.html
“She's hot. I trust her.”
Hansel

Avatar
talented miss cohen
כהן גדול
Postovi: 9776
Pridružen/a: 24 srp 2010 21:00
Spol/rod: žensko

Re: AstroFun

Post Postao/la talented miss cohen » 19 tra 2015 13:15

slika


evo istina za Gemini :D
a ofčice su mi the cutest ever kad se ljute tako 24satno :touched:
Stars and stars and stars keep it to themselves.

Avatar
Andain
Postovi: 5430
Pridružen/a: 03 pro 2012 23:17
Spol/rod: žensko

Re: AstroFun

Post Postao/la Andain » 19 tra 2015 15:18

^..svaki idući je novi dan, nova pravila :D
“She's hot. I trust her.”
Hansel

Malory
Postovi: 1314
Pridružen/a: 09 tra 2015 12:41
Spol/rod: žensko

Re: AstroFun

Post Postao/la Malory » 19 tra 2015 16:40

slika

Napokon horoskop koji ima smisla. :gigglenod:

Avatar
talented miss cohen
כהן גדול
Postovi: 9776
Pridružen/a: 24 srp 2010 21:00
Spol/rod: žensko

Re: AstroFun

Post Postao/la talented miss cohen » 21 stu 2015 19:57

Your Worst Personality Traits Based On Your Zodiac Sign

Aries

You're bossy, demanding, and at times arrogant. You can come off as combative and, if left unchecked, you suck to work for. Here's a tip for you, Aries: chill out. Take a deep breath. Lower your high expectations of others. Remember that you're just one person of 7 billion.


Taurus, you're reliable, but you're also stunningly stubborn. You have an appetite for money and often steamroll people in your way. Try not too be vindictive with your stubbornness.


Gemini is both likable and two-faced. You tend to lose interest in people and things pretty easily. You can be a little bit immature at times too.


Cancer is so sensitive that they feel like life is a battleground. Cancers are moody to say the least and can lash out in anger especially easily. They often perceive people as attacking them. Remember, that's almost never the case.


Leo are among the more vain and self-centered signs. You thrive on attention and require praise in order to be happy. Learn to be happy with yourself for once.


Virgo, I'll put it bluntly. You're a tightass. You're a perfectionist, and when you think something is perfect and another disagrees, you tend to go off the deep end. Calm down and understand there will be faults.


Libra, you're indecisive. Seriously. Make a decision. Please. It's fine to fly by the seat of your pants sometimes.


Scorpio tends to be the most demanding and controlling over people and things. You hate change and have trouble forgiving. The latter in particular is something worth working on. Learn to let things go.


Sagittarius is a know it all, blunt, opinionated person. Yet at the same time, you're detached, making cruelty come easy to you. Remember to feel empathy with others.


Capricorn is a total worrywort and is often way too rigid. Don't spend so much time working, and definitely don't give in to your using nature.


Aquarius is silent but deadly. You give people the cold shoulder when you're mad and have trouble opening up. Learn to be forward with your thoughts.


Pisces is the airhead of the zodiacs. You have trouble being a part of reality and it shows to the people around you. Imagination is good, but don't forget your drive.
Stars and stars and stars keep it to themselves.

Avatar
Moloko
Postovi: 16477
Pridružen/a: 28 sij 2010 11:10
Spol/rod: žensko
Ja sam: ne želim se identificirati
Status: U vezi

Re: AstroFun

Post Postao/la Moloko » 04 sij 2016 21:35

Presuper mi je kako ti horoskopi fulaju bar 70 % mog karaktera :D Jarčevi su uvijek prezentirani kao nekakvi goniči robova. :D
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."

Odgovorite