ollo

Podforum dobrodošlice, u kojem se možete predstaviti curama, idealno mjesto za vaš prvi post i oslobađanje od treme :)
Odgovorite
Avatar
BazingaMe
Postovi: 57
Pridružen/a: 26 srp 2014 22:11
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka
Status: Solo

ollo

Post Postao/la BazingaMe » 28 srp 2014 10:23

Ej, ja tu nova itd. Mogu napisati sve sto su dosad i nadati se necem vise od praznog pozdrava ali sve to djeluje sporo i ne pretjerano zabavno pa da odmah pitam. Gdje se cure skrivate? Znam za Rush i Hotpot i sve sto sam tamo vidjela kroz nekoliko godina su polugoli, znojni frajeri i po dva para cura.. jednom su bile dvije cure kojima je jako bitno da niko ne misli da su gej.. U Vimpiju se cinila dosta specificna ekipa (mozda sam u krivu), u Medici ne znam tocno sto se kada dogadja, znam da ima svega iliti da privlaci sirok krug ljudi.. Onda mi je frendica rekla za ovu stranicu i spomenula kosarku. Jel mozete vi sloziti nesto smisleno iz ovih informacija?
I'm a leaf on the wind, watch how I soar..

Avatar
slapa
i'm watching u
Postovi: 16056
Pridružen/a: 19 ruj 2011 11:34
Spol/rod: žensko

Re: ollo

Post Postao/la slapa » 28 srp 2014 11:06

dobrodošla!

u podforumu druženja, izlasci, putovanja ćeš pronaći najviše informacija. bilo je već dosta pokrenutih topika koji su odgovarali na ovo tvoje pitanje. imaš toga i u slučajnim susretima a i u sportu i u dnevnom boravku ponešto. lijena sam ti tražiti linkove. najbolje upotrijebi pretraživač. :D pod aktivizmom su ti pak organizirana lgbt događanja.

iz mog iskustva po zagrebu, koje nije preveliko, najviše lezbi bude u medici na partijima ali meni to nije okruženje za upoznavanje. znalo je biti i nekih druženja forumačica crol-a (tzv. čajanke) u vimpiju i to je bio simpatičan način da popričaš s nekim novim. ne znam hoće li ih od jeseni opet netko organizirati.

da sam sada u zg i želim upoznati nove cure najvjerojatnije bih išla na neke evente koje organizira zg pride ili lgbt centar a koji su mi ujedno i zanimljivi.

a najesen ti je i crol party. on bude jednom godišnje i na njemu ti bude hrpa cura.
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...

Ooh

Re: ollo

Post Postao/la Ooh » 28 srp 2014 11:11

univerzalno pravilo :D

gdje god su feministicki skupovi imas barem 5 lezbijki...nevezano o gradu. uglavnom ne budemo pijane, tek poslije mozda...malo ili puno :D

potpisujem gornji post, ipak.

Bash
Postovi: 6512
Pridružen/a: 07 kol 2009 12:56

Re: ollo

Post Postao/la Bash » 28 srp 2014 18:10

Dobrodošla :* Ljeto na Štrosu s vinom i muzikom ima popriličnu koncentraciju jab rekla, ali tamo je možda situacija više da se gledate, a manje da si prilazite :D

Avatar
BazingaMe
Postovi: 57
Pridružen/a: 26 srp 2014 22:11
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka
Status: Solo

Re: ollo

Post Postao/la BazingaMe » 28 srp 2014 23:44

Zahvaljujem. Nemam blage veze o feministickim skupovima, istina. Slapa, kul si. Tenks ;))
I'm a leaf on the wind, watch how I soar..

Odgovorite