kostarika je napisao/la:Volim pisati ljudima koje ne znam (vjerovatno nekim frikovima) detalje iz svog privatnog života i onda se pravdati za svoje postupke istima. Vrlo je zanimljivo i napeto.

Throwback Wednesday.

kostarika je napisao/la:Volim pisati ljudima koje ne znam (vjerovatno nekim frikovima) detalje iz svog privatnog života i onda se pravdati za svoje postupke istima. Vrlo je zanimljivo i napeto.
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
ona mene stvarno lajka, awwwww...inani je napisao/la:U stilu: mala jel imas nesto dalmatinsko u sebi? ne. a jel bi tila imat?black.cat je napisao/la:nisam u Zagrebu, ali mogu bit.
<3 Zaboravila sam ovo neki dan stavit, for shameslapa je napisao/la:jesi li se to nama svima ciklusi uskladili? jebote, stvarno previše visimo tu onda...
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
slapa je napisao/la:već vidim situaciju u kojoj Bash s trakom na ustima samo što nije svršila a Andain joj ucjenjivački šapuće na uho: klimni ako se slažeš da muslimane ne smijemo puštati u europu...
omnia je napisao/la:Zamisli, nađeš curu koja nekim čudom i ispunja tih sto petnaest uvjeta, a nije ti privlačnajednostavno ti se ne diže na nju
Urnebesna pomisao![]()
ariadne je napisao/la:Sjećam se kad sam prvi put igrala biljar. Ćaća me odveo u kafić svojeg frenda. Imala sam na sebi jeans, honest-to-goodness kaubojske čizmice i kožnu jaknicu. Pa će se čudit ko pura dreku što sam gay as fuck.
<3Bash je napisao/la:Sve ste se preupoznale.
<3..:Nina:.. je napisao/la:Mentalnu/fizičku/duhovnu* erekciju na neku osobu.
*Ili duševnu, emocionalnu.![]()
Raspadam seJadzia Dax je napisao/la:Koliko ja znam u Hrvatskoj u crnoj kronici stoje samo inicijali. Zastita identiteta je bitna čak i kriminalcima (jbg., i oni su ljudi). Još najbolje da objavimo obiteljsko stablo u novinama,
hmmm imo je babu sa materine strane iz Albanije, hmmm, mora da je zločin počinjen burekom
Bash je napisao/la:Ali ovo nije post o meni, već o prozirnom grudnjaku koji će doć za tri dana. To je kao C vitamin na tvoj virus. Beskoristan, no završit će ti u ustima. :*
I lol'dlastresort je napisao/la: ↑27 stu 2018 22:17Evo,ne znam dal da prije nabavim novi štitnik za glavu il za pizdu, ionak ni jedno ni drugo preveć ne koristim![]()
lastresort je napisao/la: ↑01 pro 2018 19:10^zvučiš ko prvi red osmrtnice,fali ti samo molimo biti oprošteni od posjete žalovanja