Astro / Soli večer u Booksi [5.5.]

Otkrile ste super mjesto za izlazak ili tražite društvo? Organizirate tulum? Upravo ste se vratile s fantastičnog putovanja ili se tek spremate? U tom slučaju, ovo je mjesto na kojem se možete raspisati upravo o tome.
Odgovorite
Avatar
fluorescent
Postovi: 110
Pridružen/a: 27 lis 2012 01:20
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka
Status: U vezi

Astro / Soli večer u Booksi [5.5.]

Post Postao/la fluorescent » 29 tra 2017 00:52

Prvog petka u petom mjesecu AUT vas poziva u Booksu na astro druženje, čitanje tarota i natalnih karti, te LGBTIQ+ kviz i veganske slastice.

slika

Dođite po odgovore na ključna životna pitanja kao što su: hoće li vam zvijezde biti naklonjene sljedeći vikend na Zbeletronovoj Lezbijadi te koja od disciplina bi mogla biti najbolji odabir za vas: otkopčavanje grudnjaka na 100cm leđno, muf na dah (jedna osoba bez ruku jede muffin koji je u papirnatoj košuljici) ili odmah skok u stan (lezBijska selidba – vreće, kutije i transporteri za mačke se prebacuju s točke A na točku B)? Naši astrići će vam također otkriti kada će biti sljedeći lez speed dating i na kojoj od CroL-ovih čajanki će se pojaviti ljubav vašeg života! :kiss:

Donacije su u skladu sa studentskim budžetom, bit će „sve po pet“, tako da se svatko može za dvajst kuna i najest’ i saznat' svoju budućnost.
Pozivamo vas da dođete i prepustite se sudbi jer ni na što u ovoj magičnoj astrovečeri nećete imati utjecaja! :ubergeek:

Fb event: https://www.facebook.com/events/121804521703466/

Odgovorite