Prvi racun koji sam ikad imala bio je na iskrici. Sad kad statisticki pogledam meni najuspjesnija dejting stranica, bez obzira sto je vise ne pohodim. Eto tko bi rekao.
Naravno, bilo je svega i laznih profila i ludjaka, ali funkcioniralo je na meni najbolji nacin. Kroz razvijanje komunikacije. Gdje ipak imas i vremena i prostora, iscitat ponesto ako se ista i razvija.
Crol nikad nisam smatrala mjestom putem kojeg zelim dejtati. Dogodilo se i to. Ali i dalje crolu pristupam kao stranici gdje se opustam, pisem uz prvu kavu, kad sam u pms-u, cavrljam, imam virtualne prijatelje i virtualne neprijatelje ( njima pusa

). Uglavnom ovo mjesto je "moje". Nekako za razbibrigu, i tu mi je lijepo i nemam potrebe tu iscitavat profile (nikad to i ne cinim, ne stignem od silnog piskaranja

).
Tinder, meni promasaj. Kako sam napisala vec u topicu bila, kao besplatnom korisniku ne nudi ti nista. Sto ti tocno nudi kada platis, ne znam, ali s obzirom da putem geo lokacije pronalazi dostupne profile besplatnim korisnicima nudi na kapaljku. Veliki minus svaki peti profil bude muski, iako mi muskarci nisu odabrani u postavkama. Plus je kaj tu iako ima svakojakih profila (virtualne prostituke, parovi, s nekim cudnim slikama,...) ipak imas mogucnost procijeniti i ako ti se cini ok, odabrati. Nece te nitko smarati ako ga ti ne odobris. A i mozes "raskinut" match tako da ok, nema smora ali nema ni korisnika

i zamijetila sam da su sve zene, bas poput mene inertne. Dogodi se match, ali dalje nitko nista.
Gay hr. imam profil, plus clan. Nisam platila radi zena i dejtanja, nego da mogu kad zelim biti nevidljiva i citati neke teme koje su mi zanimljive i koje pratim. Veliki plus sto ne mozes kao neregistrirani korisnik ista citati. Sto se samog dejtanja tice kao korisnik koji placa nemam pojma imam li neke benefite. Mislim da nemam. Znam da sve prednosti koje sam otkrila, odnose se na sami forum (nevidljivost, izravno ucitavanje fotki). Raspon godina je porazan, u prosjeku 22 do maks 28. Laznih profila ima ko u prici, koliko skuzih u ovo kratko vrijeme sto sam tamo. Jedna mail adresa se moze uvijek iznova koristit, a sami proces registracije se vrsi u dva klika bez ikakve autentifikacije, i bas po temama na forumu vidis da je svaki drugi korisnik obrisan jer nicka nema. Mene osobno se nista nije dojmilo, mladarija od ekipe, dodju, obrisu pa opet dodju, neke teme koje su mi zanimljive pratim jer su mi servirane, tako da zato sam tamo.
To je eto moje skromno iskustvo.
E sad treba li platiti?! Treba, jasno mi je da aplikacije kao i stranice rade na razvijanju, i da trebam dati ja njima, da bi dali i oni meni. Samo sto ovdje tocno ne znas, recimo na Tinderu, sto kupujes. Opcija na tinderu "Kontroliraj svoj profil" sto to znaci, gdje to pise?! Kao da kupujes macka u vreci. Tinder Gold, uvijek isti slogan "99 njih je reklo da im se svidjas". Mislim notorna laz. Nemam nista protiv placanja, kada znam sto placam. Na Gay hr-u sad sam bas pogledala, navedeno je sto sve kao plus korisnik dobijes u paketu.