Idućeg mjeseca započinje snimanje filma "Mercy" koji donosi priču o ljubavi koja se razvija između dvije žene usred političkog procesa u kojem one zastupaju suprotstavljene strane.

Hollywoodske zvijezde, Ellen Page i Kate Mara, tumačit će glavne uloge u lezbijskoj romantičnoj drami Mercy koju će režirati izraelski filmaš Tali Shalom Ezer a scenarij potpisuje Joe Barton, britanski pisac najpoznatiji po hit seriji Humans.

Page tumači ulogu Lucy, kći čovjeka osuđenog na smrtnu kaznu, koja se zaljubljuje u Mercy, ženu koja zastupa suprotne političke stavove od onih za koje se bori Lucyna obitelj, a glumit će je Mara, piše GayStarNews.

Produkcija u rukama ekipe zaslužne za uspjeh filma Carol

Obje glumačke zvijezde ujedno će sudjelovati i u produkciji filma zajedno s ekipom iz Killer Filmsa koja je zaslužna za veliki uspjeh filma Carol

Govoreći o novim projektima na prošlogodišnjem filmskom festivalu u švicarskom Zurichu, Page je prvi put spomenula i Mercy, te rekla:

"Usredotočena sam na filmske priče koje za mene imaju neko značenje, priče za žene i one koje podržavaju više gej karaktera".

Snimanje filma Mercy započinje u rujnu u Cincinnatiju.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.