"Pederi i lezbe upropastit će nam Hrvatsku", vrišti s naslovnice današnjeg tiskanog izdanja Slobodne Dalmacije, a autor izjave je katolički teolog Adalbert Rebić koji je spomenutom listu dao izjavu vezanu uz zdravstveni odgoj.

Naime, istraživanje javnog mišljenja koje je objavljeno u Dnevniku HTV-a u utorak pokazalo je kako je 41,5 posto ispitanih za izvođenje zdravstvenog odgoja u cijelosti, a njih 22,3 posto je protiv. Ostali ispitanici, njih 23 posto, izjasnili su se za zdravstveni, ali bez seksualnog odgoja, ili s manjim ili većim izmjenama, dok je njih sedam posto reklo kako ne zna odgovor.

Katolički teolog Adalbert Rebić smatra kako ta anketa ne odražava točno stav većine građana.

"Ako pratite ankete koje idu uživo preko televizije i radija, uvidjet ćete da je više od 80 posto građana protiv predloženog seksualnog odgoja. Više je stvarno besmisleno upozoravati na to da se i Hrvatsku pokušava uklopiti u globalnu urotu pedera, homoseksualaca, lezbi i drugih osoba devijantnog seksualnog ponašanja koji svoje nazore pokušavaju nametnuti svima. Tako nam sada i razni Štulhoferi, pederi i lezbe hoće nametnuti svoj manjinski seksualni moral koji će upropastiti društvo", poručio je Rebić koji je na pitanje novinara Slobodne nije li "malo preoštar", odgovorio da nije i nastavio izlagati svoje teorije o globalnim urotama.

"Pogledajte gdje je takva seksualna politika dovela Ameriku, tamo je sve više djevojčica trudno i sve je više abortusa. Uz to, takvom moralnom politikom mali narodi su osuđeni na propast. Propast nam svima slijedi ako dopustimo da se i Hrvatskoj to dogodi, premda mi se čini kako ćemo se teško oduprijeti toj pederskoj uroti. Pa pogledajte o čemu samo govori film 'Svećenikova djeca', pa to je komunistički pamflet protiv Katoličke crkve. To je dio globalnog pokreta devijantnih seksualnih manjina protiv većine", izrazio katolički teolog je na kraju svoj golemi strah.

Marko Jurčić iz udruženja Zagreb Pride neugodno je iznenađen Rebićevim izjavama.

"Da sam na mjestu Crkve, jako bih se zabrinuo. Ovo je otvoreni Križarski rat protiv Republike Hrvatske, njezinog ustavnog poretka i građana. Podsjetio bih kako je Zagreb Pride već podnio kaznenu prijavu protiv svećenika Franje Jurčevića za govor mržnje i podigli udružnu tužbu za diskriminaciju. U oba slučaja donesene su pravomoćne presude."

Podsjetimo, Rebić je nakon prvog Spilt Pridea izjavio kako su sudionici "dobili što su zaslužili" nazvavši ih "poremećenim manjinama", tako da njegov najnoviji ispad nimalo ne čudi.

Vezane teme

Nema vezanih tema uz ovaj članak.


Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.