Foto: Flickr/Mandy Coombes
George Michael našao se na stranicama brojnih svjetskih tabloida kad ga je 1998. policija uhitila zbog seksa na javnom mjestu, što je kasnije opjevao u hitu "Outside". Britanski pjevač otada više nije mogao skrivati svoj privatni život koji je u nadolazećim godinama postao iznimno težak.

U najnovijem razgovoru za BBC, 50-godišnja pop zvijezda otkrila je kako mu je život nakon medijskog pritiska krenuo nizbrdo. "Iz nekog čudnog razloga, moj gej život nije krenuo na bolje. Dogodilo se upravo suprotno. Mediji su se ponašali kao da žele uništiti moj odnos s uglavnom heteroseksualnom publikom, a mislim i da su neki muškarci bili frustrirani jer njihove djevojke nisu htjele vjerovati da sam gej već su me opravdavale kao da još nisam našao 'onu pravu'", ispričao je pjevač.

No, nisu tako razmišljali samo obožavatelji. Njegova obitelj je dijelila njihovo razmišljanje te mu je govorila kako je "samo zbunjen" i da "još nije naišao na pravu ženu", javlja magazin People.

"U tim godinama, kad je HIV ubijao sve pred sobom, nijednom roditelju nije bilo drago čuti da je njihovo dijete gej. Znam da je moja majka svaki dan molila da se ne zarazim virusom", kazao je Michael koji je 2011. priopćio kako je njegova 13-godišnja veza s Kennyjem Gossom došla svome kraju. "Moj je ljubavni život bio mnogo turbulentniji nego što se to na van činilo. On (Kenny) mi je donio istovremeno i puno ljubavi i puno patnje", objasnio je pjevač.

Nakon desetljeća stvaralačke pauze i gotovo dvije godine bez droge, George Michael ove godine predstavlja novi album "Symphonica" za koji kritika kaže da zvuči "jednostavno i slobodno, kao da bi pjevač mogao na ovaj način snimati još desetljećima koja dolaze".

Vezane teme

Nema vezanih tema uz ovaj članak.


Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.