Uoči početka 1. Hrvatskog kongresa forenzične ginekologije i perinatologije pod pokroviteljstvom kardinala Josipa Bozanića i biskupa Vlade Košića na Facebooku je pokrenuta stranica "Biskupima na ginekološki pregled" koja na duhovit i satiričan način skreće pozornost na nakaradnost čitave priče.

"Drage žene! Sutra u Topuskom počinje ginekološki kongres kojem su pokrovitelji nadbiskup Bozanić i biskup Košić, uz to se kotizacija za sudjelovanje (namijenjeno naravno isključivo doktorima medicine) uplaćuje Hrvatskom katoličkom sveučilištu! Svjesne smo da ovo zvuči kao News bar, međutim HBK svojim potezima nadmašuje svakog nadrealistu!

Zato predlažemo da podijelimo ovdje svoje ginekološke probleme i šaljemo ih Bozaniću i Košiću sa molbom za tzv. kombinirani pregled: duhovni i ginekološki (iliti 2 u 1) kako bi doprinijeli smanjenju gužvi u ginekološkim ambulantama i pregledale se uz pomoć Duha svetoga", pozivaju s Facebook stranice "Biskupima na ginekološki pregled".

 

Ujedno su pozvali i na posebno događanje koje počinje nakon "stručnog osposobljavanja" nadbiskupa Bozanića - "Ginekološki pregled kod Bozanića" od 18. do 28. rujna, koji se opisuje kao "groupon ponuda za besplatni ginekološki pregled kod nadbiskupa koji će u naredna dva dana kao pokrovitelj ginekološkog kongresa naučiti sve o forenzičkoj ginekologiji. Stoga navalite i rezervirajte svoj termin, a u diskusiji dolje podijelite ginekološke probleme kako bi se nadbiskup mogao pripremiti".

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.