leisha_southwestLeisha Hailey, poznatija kao Alice iz "The L Worda" na Twitteru je pozvala na bojkot zrakoplovne tvrtke Southwest Airlines.


Glumica je sa svojom djevojkom iz Baltimorea u St. Louis i u jednom su se trenutku počele ljubiti. To je, kako kaže, zasmetalo drugim putnicima koji su pozvali stjuardesu da ih razdvoji, nakon čega je došlo do žešće prepirke , pa je osoblje zrakoplova zaključilo kako je "mudrije nastaviti diskusiju na tlu".

Osim toga, stjuardesa im je navodno rekla kako je Southwest "obiteljska tvrtka" te da stoga njihovo ponašanje nije u redu.

"Doživjela sam diskriminaciju. Otkad je iskazivanje nježnosti protuzakonito?", pita se bijesna Hailey. "Mržnja nije obiteljska vrijednost", dodala je.

leishatweet

Na internetskoj stranici Southwest Airlines Co. stoji kako je nisu upozorili zato što se ljubila s djevojkom, već jednostavno zato što bi bilo čije takvo ponašanje bilo neprihvatljivo. U čitavoj je priči paradoksalno to što je spomenuta zrakoplovna tvrtka službeni partner organizacije GLAAD, kao i brojnih drugih koje promiču LGBT prava.

Direktor programa u GLAAD-u, Herndon Graddick, kazao je kako su kontaktirali Southwest i zatražili dodatna objašnjenja.

Vezane teme

Nema vezanih tema uz ovaj članak.


Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.