homecomingLezbijski par u petak je okrunjen za kralja i kraljicu srednje škole u San Diegu, što je prvi takav događaj u povijesti te škole.

Krunidba lezbijskog para dokazuje da nova generacija mladih ljudi promovira prihvaćanje seksualnih manjina i uklanja stereotipe na svakodnevnoj bazi, a ne samo kod obilježavanja posebnih događaja kao što je Spirit Day.

Rebeca Arellano ušla je u povijest srednje škole "Patrick Henry" kao prvi ženski kralj maturalne zabave. Njezina djevojka Haileigh Adams proglašena je kraljicom. Djevojke su u vezi od drugog razreda.



"Svi su uzvikivali moje ime i to je bio jedan od najčudesnijih trenutaka u mom životu", izjavila je Adams za KGTV News, a prenosi SheWired.

Iako su komentari muške publike bili relativno negativni jer im je krunu oduzela žena, Adams i Arellano izjavile su da im je najveća podrška stigla od profesora i kolega iz razreda. Jedna je profesorica rekla djevojkama da je "zahvaljujući njima škola danas barem malo bolja".

"Činjenica da su drugi sada sigurniji u sebe ili imaju osjećaj da bi se oni mogli naći na našem mjestu sljedeće godine, otvara mnoga vrata", dodala je Adams.

Vezane teme

Nema vezanih tema uz ovaj članak.


Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.