Image

Unatoč siječanjskoj najavi predsjednika Showtimea Robina Greenblatta, Showtime ipak neće otkupiti ni emitirati "The Farm", seriju koja je trebala biti spinoff "The L Worda", objavili su danas vodeći mediji zabavne industrije, među kojima i "Hollywood Reporter".

U središtu radnje pilot-epizode je Alice (Leisha Hailey), nakon što je osuđena za ubojstvo Jenny (Mia Kirshner), čija je smrt ostala nerazjašnjena u posljednjoj epizodi "The L Worda" emitiranoj prošlog mjeseca. Podsjetimo, čitava posljednja sezona bavila se time tko je ubio Jenny. Showtime je više puta postavljao to pitanje na televiziji i na internetu prije i tijekom emitiranja zadnje sezone u kojoj je svaka od glavnih junakinja imala motiv za umorstvo.

No kad je 8. ožujka serija završila, to je pitanje ostalo bez odgovora, prvenstveno zato jer se producentica Ilene Chaiken "nije osjećala obaveznom da na njega odgovori", kako je ispričala "L.A. Timesu". S obzirom na najavljeni spinoff, svi smo pretpostavljali da će upravo Alice biti optužena za umorstvo, iako nije poznato gdje ga je zapravo počinila.

Showtime još nije dao službenu izjavu o statusu serije "The Farm", tako da nije poznat ni razlog takvoj odluci.

Budući da L Worda više nema, a spomenuti spinoff se vrlo vjerojatno neće emitirati, na američkoj televiziji u bliskoj budućnosti neće biti lezbijskih likova.

 

Vezane teme

Nema vezanih tema uz ovaj članak.


Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.