Otkako je Joanna Lumley prošle jeseni najavila ponovno snimanje legendarnog britcoma Absolutely Fabulous, obožavatelji/ce diljem svijeta napokon su došli na svoje.

"Snimanje tri nove epizode Ab Faba počinje u drugoj polovici kolovoza i svi se tome jako radujemo. Jen (Saunders) je trenutno jako zauzeta pa mislim da još nije počela pisati scenarij", izjavila je Lumley za magazin Hello.

Dodala je i da će glumačka postava biti ista.

Podsjetimo, serija Absolutely Fabulous nastala je iz skeča French & Saunders Modern Mother and Daughter. Počela se prikazivati davne 1992. godine, a ukupno je snimljeno pet sezona i nekoliko specijala. Osim toga, posve zasluženo, Britanski filmski institut uvrstio ju je među 17 najboljih britanskih TV-serija svih vremena.



Francuski redatelj Gabriel Aghion napisao je i režirao filmsku adaptaciju, Absolument fabuleux, koja nije bila ni približno uspješna kao original. Roseanne Barr željela je snimiti američku verziju, no to nikad nije realizirala, no u posljednju epizodu svoje serije Roseanne uklopila je mnoge elemente Ab Faba, a u njoj čak gostuju Edina i Patsy.

Još jednu američku adaptaciju u listopadu 2008. godine najavila je TV-kuća Fox, i na njoj je trebala surađivati čak i sama Saunders, no na koncu se od ideje odustalo.

Složit ćemo se da je gotovo neprirodno gledati kopije Ab Faba i zato se radujemo novim epizodama.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.