Foto: YouTubeEllen i Portiu DeGeneres navikli smo gledati na naslovnicama LGBT medija, ponekih ženskih modnih magazina i u aktivističkim inicijativama za zaštitu ljudskih i prava životinja. Ovoga je tjedna taj bračni par prvi put dospio na naslovnicu jednog tabloida.

Riječ je o glasinama da dvije žene imaju problema u braku te da je na pomolu razvod. Jedan takav se pojavio u tabloidu Classicalite koji je Ellen proglasio "posesivnim kontrol-frikom", a Portiu "zarobljenom u braku".

Jedan je anonimni izvor ispričao tabloidu Star da je Ellen postala "jako ljubomorna i opsjednuta kontrolom" te da se "iživljava nad Portiom". "Portia je voli više od života, ali se osjeća zarobljenom u Elleninom svijetu iz kojeg ne zna izaći. Dosta joj je njezine ljubomore i nesigurnosti. Bilo je govora o njihovu razvodu, ali zasad pokušavaju izgladiti razmirice", navodno je kazao izvor.

Spomenuo je i psihoterapije na koje par odlazi, a koje je inicirala Portia. "Portia je inzistirala na terapiji jer smatra da su Ellenine neriješene traume od zlostavljanja povezane s problemima u njihovu braku. Prije nego što su se vjenčale, Ellen je odlazila na terapije dvaput tjedno, a njezini se problemi sada počinju odražavati na brak", ispričao je.

Ellen uzvratila humorom

Inače, ovo nije prvi put da su do javnosti doprle glasine o razvodu bračnog para DeGeneres, pa je Ellen sve odlučila riješiti elegantno i duhovito. U svojoj je ovotjednoj emisiji, na sebi karakterističan način prokomentirala trač o razvodu.

"Neki sam dan bila u frizerskom salonu i stavljala ekstenzije u kosu", krenula se šaliti 55-godišnja komičarka. "I posvuda su bili tabloidi. U jednom od njih ugledala sam sebe i Portiu i pomislila 'Kako slatko, odaju nam počast'. No, onda sam vidjela naslov iznad fotografije 'Brak Ellen i Portie na klimavim nogama' i pomislila 'Oh, ne. Što se dogodilo? Pa činile su se tako sretne'. I onda mi je sinulo, 'Čekaj, pa ja sam Ellen. I ja bih trebala znati ako nešto nije u redu'", nastavila se šaliti DeGeneres.

Cijela situacija ju je nasmijala te je imala potrebu demantirati novinski napis. "Nema ni najmanje istine u ovome. Jako sam sretna u braku. Zapravo, jedina stvar oko koje se svađamo jest koja je više zaljubljena u drugu. To je sve i to je prava istina", kazala je DeGeneres te izmamila osmijeh i pljesak publike.

Nastavila se šaliti i rekla kako, osim ovoga, raspravljaju o tome bi li dopustile jedna drugoj da ih klokan nosi u svom tobolcu na godinu dana. "Ja bih, a ona ne bi, ali, promijenit će mišljenje. Tko ne bi želio da ga klokan nosi u tobolcu godinu dana, skakućući uokolo?", našalila se.

Publici je na kraju obećala da će, kao i dosad, uvijek prva saznati za bilo kakvu značajniju promjenu u njezinu i Portijinom životu, kao kad su 2008. obznanile svoje vjenčanje.

Vezane teme

Nema vezanih tema uz ovaj članak.


Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.