×

Message

Failed loading XML... PCDATA invalid Char value 31

Apsolutni pobjednik 57. dodjele prestižne nagrade Grammy je britanski glazbenik Sam Smith, koji je kući ponio četiri nagrade– za najboljeg novog izvođača, za pjesmu i snimku godine (Stay With Me -Darkchild Version) i za najbolji pop-album (In the Lonely Hour).

Vijest o Smithovom trijumfu na svečanosti održanoj u nedjelju navečer u centru Staples u Los Angelesu prenio je i Dnevnik HTV-a od 9. veljače, no za razliku od drugih svjetskih medija, hrvatska je javna televizija propustila spomenuti kako je najveći dobitnik Grammyja – gej, što je on sâm još jednom istaknuo u svom govoru zahvale.

Iako se Smithov nagrađeni album i pjesma bave upravo njegovim slomljenim srcem zbog drugog muškarca, u HTV-ovom Dnevniku odlučili su emitirati tek dio njegove zahvale ''diskografu, mami i tati''.

No, u govoru koji prenosi i na što se osvrće većina svjetskih medija spominje se upravo Smithov bivši dečko, kojemu se i zahvalio na toj za njega trijumfalnoj večeri:

"Želio bih se zahvaliti muškarcu o kojem govori moj čitav album, u kojeg sam se zaljubio prošle godine. Puno ti hvala što si mi slomio srce, jer to mi je donijelo četiri Grammya'', izjavio je Sam Smith u govoru zahvale.

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Ova stranica koristi web kolačiće. Neki od kolačića koje koristimo su neophodni za rad dijelova stranice. Ukoliko ne želite instalirati kolačiće s ovih stranica, možete nastaviti pregledavati stranice bez klikanja na "Prihvaćam kolačiće", kolačići se neće instalirati.