Hoće li filmska verzija kultne britanske serije Absolutely Fabulous biti jednako sjajna kao i original, europska će publika saznati 1. srpnja 2016. Tog će datuma film, koji obožavatelji Ab Faba već dugo čekaju, biti premijerno prikazan u britanskim kinodvoranama.

"Završile smo snimanje filma Ab Fab. Poispadale su mi sve kosti iz nogu", svečano je 1. prosinca objavila Jennifer Saunders na Twitteru, referirajući se na jedan od skečeva French and Saunders u kojem nije mogla otvoriti vrata jer "nema kostiju u nogama".

 Premda je radnja filma dosad bila "strogo čuvana tajna", britanski mediji ovih dana otkrivaju jedan njezin dio: Edina i Patsy uzrokuju velik incident na modnom partyju u Londonu, nakon čega se ne mogu otarasiti horda nemilosrdnih paparazza i bježe, bez prebijenog novčića, na francusku rivijeru, meku superbogatih. Tamo kuju plan o trajnom ostanku kako bi zauvijek živjele na visokoj nozi, kako su i navikle.

b

Osim stalne postave, famoznih "pet J" – Jennifer Saunders (Edina), Joanne Lumley (Patsy), Julie Sawalhe (Saffron), Jane Horrocks (Bubble) i June Whitfield (Edinina mama), u cameo ulogama pojavit će se. između ostalih, i Emma Bunton, Kate Moss i Joan Collins.

Naravno, tu je i vječno nezadovoljna Edinina klijentica Lulu, zatim Jerry Hall i Chris Colfer, publici poznatiji kao Kurt Hummel iz popularne serije Glee, i Kim Kardashian.

cc

Film je sniman na lokacijama u Londonu i Nici, a želja Jennifer Saunders bila je da u njega "uključi sve koji su se ikad pojavili u seriji". Je li u tome uspjela, vidjet ćemo u srpnju sljedeće godine.

jc

Inače, Saunders je u veljači ove godine kazala kako je film "rezultat oklade". Naime, njezina dugogodišnja partnerica Dawn French rekla je kako će joj "morati platiti 10.000 funta ako ne snimi film do kraja godine".

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.