Foto: Wikimedia Commons/Kotoviski

Le Zbor ove godine od 5. do 12. rujna sudjeluje na Međunarodnom ženskom festivalu u Skala Eressosu na otoku Lezbosu u Grčkoj.

Stoga su u ljetno vrijeme darivanja i novostečenih prava odlučile pokloniti predbračno putovanje jednom paru koji uskoro namjerava sklopiti životno partnerstvo. Pozivaju  sve parove koji imaju ozbiljne namjere i kojima odgovara navedeni termin, i naravno lokacija, da im se jave.
 
Prijava je jednostavna, dovoljno je u jednoj-jednoj i pol kartici teksta izložiti što vama znači životno partnerstvo te isto uklopiti u toplu ljudsku priču o vama, kako ste se upoznale/i, kada ste shvatili da je to to, planirate li veliku svadbu itd...

Prvo lice množine je obvezatno da ne se ne bi netko javio, a partner/ica ni na vidiku.
Stručni lezborski žiri odabrat će emo priču jednog para koja ih se najviše dojmila i taj par putuje s nama.

Predbračno putovanje uključuje avio karte, transfere autobusom, smještaj i ulaznice na Festival. Za hranu, cugu i sve ostalo nužno za idealan odmor se trebate same/i pobrinuti.
 
Pristigle priče neće prosljeđivati trećoj strani niti će se izabrani par morati medijski eksponirati, fotografirati, davati izjave i sl. Znači nema nikakvih obaveza, ne mora se ništa lajkati, šerati, ne mora se čak ni zvati Le Zbor na svadbu.

Priče očekuju na adresi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. do 22. kolovoza, a imena putnica/ka javljamo 25. kolovoza.

Vezane teme

Nema vezanih tema uz ovaj članak.


Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.